Firmatur - Ljubljana, Slovenia

Ljubliana Foto: Blaz PogacarLjubliana Foto: Blaz Pogacar
Ljubljana  Foto: Nea CulpaLjubljana Foto: Nea Culpa

Firmatur i eget charterfly til Ljubljana, Slovenia

Legg den neste firmaturen til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, - som med sine ca. kvart million innbyggere sies å være byen som er skapt for alle menneskelige behov. Noen sier denne byen er like flott som Praha, men i mindre format.

Hit kan Peer Gynt Tours tilrettelegge en flyreise med eget charterfly fra ulike flyplasser i Norge, – og allerede etter ca. 2 - 3 timers flytur er man framme i Slovenia. (Alternativt kan man reise med rutefly via f.eks. København eller Frankfurt, men dette tar lengre tid.) Reisen man med charterfly så er også reiseleder med og tar seg av alle detaljer.

I den idylliske jugendbyen Ljubljana et 2 døgns opphold på ett av våre gode sentrums-hoteller, mange severdigheter, en rekke uterestauranter, gode spiserestauranter, staselige jugendhus, et mangfoldig shoppingtilbud m.m.

Slovenia ligger i det sydlige Sentral-Europa og grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i syd-vest, Kroatia i syd og i øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord.  Ljubljana er en by hvor øst og vest møtes, - og det gamle og det nye harmonisk er smeltet sammen. Peer Gynt Tours har arrangert en rekke charterturer med små og store firmagrupper hit. Her vil man trives!

22. - 24 september 2023: Direktefly fra Kristiansund - Kvernberget (få ledige plasser)


TA KONTAKT FOR MER INFORMASJON OG FOR Å RESERVERE PLASS - KLIKK HER!