Skip to main content

Firmaturer

Vi hjelper deg med å arrangere den perfekte firmaturen for dine kolleger, kunder og andre forbindelser. På en enkel og god måte! Peer Gynt Tours har i 40 år jobbet med gruppereiser. Vi har både erfaring, kunnskap og kapasitet til å gjøre firmareisen til et vellykket arrangement. Vi lover personlig og tett oppfølging gjennom prosessen, fra første kontakt og planlegging til dere er vel hjemme fra reisen.

Peer Gynt Tours jobber med bærekraftig reiseliv, og klimakompenserer derfor alle våre gruppebilletter på fly.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Hurtigsøk

Fire gode grunner til å velge Peer Gynt Tours

Vi skreddersyr et turopplegg tilpasset din bedrift.
Vi i Peer Gynt Tours kan tilrettelegge firmaturen til den minste detalj - bare spør oss om et uforpliktende tilbud. Vi er dessuten jevnlig ute og sjekker ulike destinasjoner. Vi har solide samarbeidspartnere og er blant de første som får melding om gode tilbud, og om nye aktivitetstilbud på reisemålene.

Du får nytte av våre gunstige prisavtaler.
Firmaturen skal være god investering i trivsel og motivasjon. Vi tilstreber at hvert enkelt firma skal få mest mulig igjen for denne «investeringen». Stort totalvolum og gode samarbeidspartnere gir oss dessuten tilgang til markedets beste priser på riktig kvalitet.

Overlat den tidkrevende arrangørrollen til oss.
Det tar mye tid å arrangere en gruppereise. Vår jobb er å gjøre det enkelt for deg. Vi kan også stille med en teknisk reiseleder på turen, slik at dere kan fokusere på det faglige og sosiale - mens vi tar oss av alt det praktiske. Vi tar oss av kommunikasjon og oppgjør med alle underleverandørene. Du har en kontakt - i Peer Gynt Tours. Mer trenger du ikke.

Nye opplevelser som gir inspirasjon og motivasjon.
I en travel hverdag er det kanskje viktig å kunne ta en pause. Å komme bort og oppleve noe nytt på en reise, kan gi påfyll av nye krefter og motivasjon. I tillegg til valg av destinasjon til rett pris, hjelper vi med et aktivitetstilbud som passer for deres firmatur. Kom også gjerne med egne ønsker!

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Fornøyde kunder

Her er et lite utvalg av våre fornøyde kunder.


Norgesnett AS - Tallinn
Vi har benyttet Peer Gynt Tours flere ganger til personalturer i vår bedrift. Vi har veldig god erfaring fra anbefaling av reisemål, bestilling og gjennomføring. Vi kommer garantert til å benytte oss av Peer Gynt Tours flere ganger.

Mekvik Maskin AS - Fuengirola
Vi fikk god oppfølging og var veldig godt fornøyde med løsningene som ble tilbudt. Peer Gynt Tours var fabelaktige til å ordne ut etter våre ønsker og behov. Terningkast seks :-)

Bygdeservice - Riga
Peer Gynt Tours kom med det beste tilbudet prismessig, på en ryddig måte. Leverte det vi forventet på hele reisen.

Tandbergs Elektriske AS - Praha
Vi hadde en fantastisk tur, og er veldig fornøyd med alle sine aspekter! Kontaktperson, guider, flott hotell og gode restauranter, som anbefalt! Vi vil gjerne anbefale deg og din bedrift Peer Gynt Tours som arrangør av gruppeturer!

Fagforbundet Nittedal - København/konferanse
De som hadde ansvaret for bestillingen, programmet og reisen hos Peer Gynt Tours var meget hyggelige, svarte raskt og ordnet alt vi ønsket oss i tillegg. Vi fikk mail et par dager i forkant med spørsmål om vi hadde alt vi trengte til turen og om det var noe de kunne hjelpe oss med. Dagen før avreise fikk vi en hyggelig hilsen med god tur :-). Kjempebra - vi bruker gjerne Peer Gynt tours igjen.

Porsgrunn Kommune Familiehelsetjenester - Halden
Rask tilbakemelding ved første kontakt. Rask til å levere et tilbud etter kundens ønske. Rask til å rette på ønskene som måtte rettes på. Hyggelige telefon samtaler med konsulent fra reisearrangør. Vi anbefaler å bruke Peer Gynt Tours.

Industri Energi - Budapest
....vår kontakt hos Peer Gynt var flink til å komme med alternative løsninger..... Vi velger helt sikkert Peer Gynt Tours som vår reisearrangør neste gang vi skal på tur :)

Satema AS - Riga
Tusen takk for supert opplegg. Kontaktperson, guider og løpende kommunikasjon, har alt vært meget proft!

SG Finans AS - Brugge
Veldig fornøyd med turen og samarbeidet/oppfølging fra Peer Gynt Tours!

Murerfirma Jan E. Engebretsen AS - Gdansk
Flott og alt gikk som planlagt. Flotte resturanter som ble anbefalt.

Økonomihuset - Lucca, Italia
Profesjonell turoperatør. Flinke til å finne spennende turforslag. Gode og raske til å gi tilbakemeldinger på spørsmål. Flinke til å flette inn egne ønsker i programmet.

Trio Hus AS - Berlin, Praha, Dublin
Peer Gynt Tours gir oss førsteklasses service med god tett oppfølging og en detaljert reisebeskrivelse...... Trygt og oversiktlig.

Gudbrandsdal Energi AS - Lofoten, Dublin, Oslo
Vi føler oss trygge på at programmet er kvalitetssikret når vi reiser med Peer Gynt Tours. Detaljene er på plass. Keep up the good work!

Norsk Låsservice AS - Rüdesheim i Tyskland
Rask responstid og godt turprogram, som dekket våre ønsker og behov

Mekonomen AS - landskonferanse
Vi er veldig fornøyde med vårt arrangement. Alt fra første møte til selve turen gikk som smurt. Best av alt var den praktiske tilnærmingen som ble gitt oss under hele prosessen. Vi slapp nærmest å tenke på noe annet enn oss selv!

Sparebank 1 Nordvest - Charterfly til Gdansk
Peer Gynt Tours er gode på planlegging og gjennomføring til en konkurransedyktig pris.

BilXtra - AS Sørensen og Balchen - landskonferanse
Vanvittig god oppfølging før, underveis og etter reisen. Hans Olaf Heslien er super ryddig og kan anbefales på slike store events som det vi hadde. 437 personer på tur fra hele landet.

Automester & Hellanor: Landskonferanse og 50 års jubileum 2013 - Gardermoen
".... Arrangementet hadde totalt 550 deltakere som gjennom to dager skulle delta på faglige møter, oktoberfest, messehall med 65 utstillere og jubileumsmiddag. Nærmere 200 flybilletter fra hele Norge ble bestilt. Peer Gynt Tours og vår kontakt der gjorde et utmerket arbeid til vår fulle tilfredshet. De er punktlige, ryddige og hadde full kontroll på alle detaljer rundt arrangementet. Deres dyktighet gjorde at vi følte trygghet, og vi kunne slappe av og kose oss med våre kunder og kolleger........"

Noen andre fornøyde kunder:
Fåvang Sag
Storhamar elektro AS
Saga Regnskap
Electro Team As
Gunnar Hippe AS
Ålesund voksenopplæringssenter
FA Bygg AS
Svorka Energi AS
TINE - Frya
Alpha Elektro
NAML (Norske anleggsgartnere - miljø og landskapsentreprenører)
Midt-Gudbrandsdal Næringsforening

Våre selgere for firmaturer

Mette Holmen

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 61 29 53 50
E-post: mette@peergynt.com

Per Rune Dyrnes

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 71 57 04 50
Mob. 906 53 171
E-post: perrune.dyrnes@peergynt.com

Nina Brendskag

Firmaturer og andre gruppereiser
Tlf. 71 57 04 50
Mob. 976 93 840
E-post: nina.brendskag@peergynt.com

 

Firmatur Stresa

Firmatur Stresa

- ved vakre Lake Maggiore - Stresa er en liten by som ligger ved Maggioresjøen, eller på italiensk Lago Maggiore. Innsjøen ligger i Piemonteregionen helt nord i Italia, omkranset av flott alpenatur, og området er kjent for gode viner og matspesialiteter. I perioden april til oktober bugn...

Firmatur - Milano

Firmatur - Milano

Ta firmaturen til Milano - Milano er et av de største motemekkaene i Europa og har utallige gater med elegante butikker som selger eksklusive merkevarer. Den mest kjente handlegata er Via Monte Napoleone hvor alle de mest kjente motenavnene i verden er representert. Selv om moteverden gi...

Firmatur - Den Haag

Firmatur - Den Haag

Den Haags indre by er mer oversiktlig enn de fleste andre nederlandske byer, med lange bedre gater og store torg. Du finner flere museer og attraksjoner i Den Haag, og blant de mest besøkte er miniatyrbyen Madurodam, 1400-tallsfengselet de Gevangenpoort med sine fangehull og torturkamre, Europas før...

Firmatur - Kitzbühel

Firmatur - Kitzbühel

Ferie kan være så mangt. Opplevelser, kultur, mat, natur, avslapping… ja, vi kan fortsette i det uendelige. Men det er ikke alltid man kommer hjem fra en ferie og virkelig føler at man har fått ro i sjelen. Da skal du bli med til Tyrol! Østerrike er viden kjent for å være et land for nytere, og dett...

Firmatur Beograd

Firmatur Beograd

Europas turister har igjen funnet veien til Beograd – byen hvor elven Sava møter Donau. Byens beliggenhet midt på ferdselsåren mellom Sentral Europa og Balkan, har fra gammelt av gjort den til et møtested mellom øst og vest. Her har keltere, romere, grekere, slaviske folk, ungarer, tyrkere og vesteu...

Firmatur Madrid

Firmatur Madrid

Firmatur Madrid - Den spanske hovedstaden Madrid er ikke bare en av Europas vakreste hovedsteder. Den er også en av de mest romantiske, pulserende og dynamiske storbyer i Europa. Byen er spekket med muséer, gallerier, parker og et yrende café- og restaurantliv. Her finnes i tilegg over 1...

Firmatur - Delft

Firmatur - Delft

Vi ser på Paris som romantisk og Roma som historisk, men i Delft kan du få alt på ett sted. Her finner du Delft Blue, den blåmalte keramikken som har vært en viktig eksportartikkel i over 400 år. Delft er stolt over sine bånd til det nederlandske kongehuset, og i The New Church finner du krypten hvo...

Firmatur - Sør-Afrika

Firmatur - Sør-Afrika

Cape-Town er den nest mest befolkede byen i Sør-Afrika , og byr på fantastiske natur og kulturopplevelser. Byen ligger i havgapet, omringet av høye fjell. Cape-Town har et yrende kulturliv, med barer og restauranter for enhver smak. Man skal ikke reise langt utenfor byen før man finner naturreservat...

Firmatur Stockholm

Firmatur Stockholm

Sveriges hovedstad har mange navn, og mange ansikter. «Mälardrottningen» er ett av disse. Stockholm er en vakker by og innbyggerne påstår at de bor i verdens vakreste hovedstad. Byen er bygget på 14 øyer og er bundet sammen med 57 broer. Aktiviteter - ABBA The Museum Her kan...

Reisekalender
3/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
15/4Vandretur KyprosFra kr. 16 490,-
17/4Magiske JordanFra kr. 22 990,-
25/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 15 990,-
29/5Seniorfavoritt - HardangerFra kr. 10 990,-
30/5Kroatia - YogaturFra kr. 13 990,-
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
8/6Vandretur WalesFra kr. 17 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80