Dagsprogram

 • Spesielt om Elvecruise
  Av og til kan det forekomme at vannstand el. endrer seg pga. naturbaserte hendelser, og at dette påvirker muligheten til å seile den oppsatte ruten. Rederiene forbeholder seg retten til å endre seilingsruter, program o.l. der hendelser de ikke er herre over oppstår. I slike tilfeller må den reisende akseptere at turens program endres hva gjelder innhold, transport og overnatting.

  Ellers er det viktig å vite at ofte må maskinen i skipet gå hele døgnet for å produsere strøm, og man må da påregne å høre dette. Man må også påregne lyder fra omgivelsene.

 • 1. dag: Oslo – München – Passau.

  Fly fra Oslo Lufthavn til München om morgenen. Transport videre i egen buss til Passau. Tidlig på ettermiddagen går vi om bord i MS ”Amethyst” (4*)- og finner våre 15 m² store utvendige lugarer. (Bagasje bæres om bord av besetningen.) Alle lugarer har safe, minibar og TV. Lugarer på midtre dekk med store panoramavinduer som kan åpnes - fås mot tillegg. Velkomstsuppe. Avgang kl. 16.00 – og snart er det klart for velkomstdrink og presentasjon av besetningen. Felles middag med vann og kaffe/te inkludert. Levende musikk i baren hver kveld. Skipet ble delvis pusset opp i løpet av 2019.

  Oslo – München – Passau.
 • 2. - 5. dag: Om bord. Muligheter for utflukter.

  Alle måltider er inkludert, og i tillegg byr rederiet daglig enten på ”afternoon tea” med kaker eller en snack ved midnatt. Fra skipets soldekk kan vi nyte ferien for fullt, samt utforske mange spennende steder underveis.

  Om bord. Muligheter for utflukter.
 • Wien, Budapest og Bratislava

  De dagene vi ligger ved kai i hovedstedene Wien i Østerrike, Budapest i Ungarn og Bratislava i Slovakia er sightseeing med skandinaviskspråklig lokalguide inkludert – og alle tre hovedstedene har en rik historie og mange flotte severdigheter å by på. Mange fine opplevelser venter. (I Wien og Budapest er det sightseeing med buss, i Bratislava skjer det hele til fots.)

  Wien, Budapest og Bratislava
 • Wachau i Østerrike

  Den 5. dagen ankommer vi den idylliske vinregionen Wachau i Østerrike, og da kan man om bord evt. melde seg på en guidet utflukt på engelsk til det flotte benediktinerklosteret i Melk. I løpet av den utflukten får man også prøvesmake lokale viner. Alternativt kan vi nyte ferien om bord denne dagen.

  Wachau i Østerrike
 • 6. dag: Passau – München – Oslo

  Etter en siste frokost om bord settes kursen mot flyplassen i München igjen. Herfra blir det sent på ettermiddagen hjemreise til Oslo Lufthavn.