Yogatur til Kroatia

Fellesyoga inkludert i prisen

Velkommen til en unik yogatur til vakre Kroatia, med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Bli med til vakre Pelješac-halvøya og opplev fordypning, ro og ny inspirasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.
 

 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Gardermoen – Dubrovnik -Ston - Pelješac
Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Møte med guide og transfer til Aminess Grand Azur Hotel (4*).  Vi skal stoppe på veien og besøke Ston muren som ligger nord for Dubrovnik. Den syv kilometer lange muren ble i sin tid kjent som Europas svar på Den kinesiske mur. I dag er muren drøye fem kilometer lang og knytter de to småbyene Ston og Mali Ston sammen. Området er også kjent for sine østers, sjømat og vin. Vi får en liten omvisning med lokalguide i Ston og spiser lunsj på en av byens restauranter. Innsjekk og middag. Noen strekk øvelser  før middag. Hotellet ligger ved den Adriatiske kysten, og her blir det en kombinasjon av medisinsk yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat.   

2.dag          Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med mediyoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng eller bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag          Utflukt med båt (mot tillegg)
Mediyoga i hotellets hage før frokost. Dagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Men det er mot tillegg mulig å bli med på en utflukt med båt. Turen starter med et cruise gjennom Pelješac-kanalen før vi stopper ved en øy. Mens vi bader og slapper av, vil mannskapet lage til et deilig fiskemåltid med vin – som er inkludert. Felles middag.

4.dag          Avslappende dag på hotellet med yoga. Vandring i nærområdet.
Mediyoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og man kan bestille individuelle timer med vår yogalærer eller nyte hotellets fasiliteter og området. De som har lyst, kan bli med yogalærer på en liten vandretur opp fjellbakken til et gammelt kloster. Man kan nyte utsikten over halvøya oppe på toppen og praktisere yoga i de fine naturomgivelsene. Lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet.

5.- 7.dag    Avslappende dag på hotellet med yoga
Mediyoga i hotellets hage før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning.  Mulighet for individuell yoga terapi med Maria. Yinyoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

8. dag        Pelješac – Dubrovnik - Gardermoen
Transfer til flyplassen, og retur med formiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.
Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.  
Qigong  – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
3/9 Oslo Lufthavn Kroatia - Yogatur Ikke mulig å bestille 11 490,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter: Fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund og Kristiansand kr. 1.000,- per person. Fra Bodø kr. 1.400,- Kun ved ledig kapasitet. Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:        Kr. 1.150 ,-
Tillegg båttur:                        Kr. 450,-                               

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere yogaturer!

Powered by Travelize