Vandretur Amalfikysten

8 dager

Vandretur på den vakre Amalfikysten, Pompeii og Capri. Vi vandrer langs stiene som ble brukt til å frakte varer langs kysten, og besøker blant annet byen Pompeii som ble begravd av vulkanen Vesuv i år 79. Det blir god tid til avslapning på flott hotell, og vi skal nyte god mat og vin.

Les mer
Pris fra kr. 13 990,-

Aktiv ferie - Store Verden

I kategorien Aktiv ferie - Store Verden har vi samlet opplevelsesreiser utenfor Europa som har fokus på en aktiv ferie, og inkluderer vandringer, utflukter og aktiviteter. Turene er lagt til naturskjønne områder, og flotte opplevelser kan garanteres!

Les mer

Firmaturer

Peer Gynt Tours har i mer enn 35 år skreddersydd reiser for alle typer grupper. Vi har en lang rekke gode ideer for deres neste firmatur, og skreddersyr slik at du og dine kolleger kan nyte turen sammen akkurat slik dere vil ha det!

Les mer

Langtidsferie

Våre langtidsferier er perfekt for deg som ønsker sol og varme, i en ellers mørk og kald tid. Finn roen på en 3 eller 6 ukers langtidsferie til herlige destinasjoner. Hotellene er nøye utvalgt slik at du kan nyte oppholdet fullt ut, med frokost og middag inkludert hver dag

Les mer

Søk reise


Powered by Travelize