Cruise

Reis med Peer Gynt Tours på et avslappende cruise med mange opplevelser. Flere og flere nordmenn velger cruise i sin ferie. Kanskje blir du den neste?

Elvebåtcruise - Donau

Opplev hovedstedene Wien, Budapest og Bratislava. Nytt i 2017 er at vi nå flyr til/fra elvecruiset. På vårt 5 døgns flotte Donaucruise med full pensjon har vi god tid til å nyte omgivelsene som ”flyter” sakte forbi. Blant vakre vinmarker og uberørt natur ligger barokke landsbyer og historiske borger, ....Les mer »

Cruise i Karibien med Florida

Florida og Karibien. Etter en flyreise med SAS direkte til Miami (ikke inkludert i prisen), drar vi til sjarmerende Fort Lauderdale , der vi kan by på 3 døgns opphold samt flere utflukter med lokal guide. Bl.a. skal vi på tur med en herlig hjuldamper på noen av byens vakre kanaler, og vi drar også på utflukt til ....Les mer »

Cruise fra Bergen til Casablanca

Bli med Hurtigrutens MS Midnatsol  på dette opplevelsesrike cruiset hvor vi utforsker den europeiske kysten. Vi får med oss en perfekt miks av historiske steder, UNESCO -steder og morsomme aktiviteter. Turen avsluttes med en kulturreise i Marokko og dens flere tusen år gamle historie, samt en avslappende dag ved Spanias solkyst!Les mer »

Kirkenes til Bergen med Hurtigruten

Vi flyr fra Gardermoen til Kirkenes og går om bord i et av Hurtigrutens flotte skip. Den store opplevelsen venter: Verdens vakreste sjøreise på strekningen fra Kirkenes til Bergen. En vakrere og mer opplevelsesrik kyststrekning skal du lete lenge etter – helt fra den magiske Finnmarkskysten , Raftsundet , Trollfjorden og øyriket ....Les mer »

Antarktis med MS Midnatsol

Antarktis - en opplevelse for livet. Fra Kapp Horn til pingvinene i Antarktis ! Bli med på et eventyr til den sørlige halvkulen. På denne ekspedisjonen får du med deg alle høydepunktene i Antarktis i tillegg til at vi besøker de chilenske fjorder og Kapp Horn. Dyrelivet er et kapittel for seg. I de frodige chilenske ....Les mer »

Bergen - Kirkenes - Trondheim med Hurtigruten

 «Verdens vakreste sjøreise» Denne reisen med Hurtigruten er en opplevelse i lys, stemninger og farger. Inntrykkene står i kø langs hele kysten. Vi opplever større byer så vel som de små og værbitte tettsteder nordpå. Dette er en reise gjennom by og land, trange fjorder og sund ....Les mer »

Holland Cruise

Bli med på vårt cruise gjennom blomsterlandet. En av årets "nye" turer er at den tradisjonelle tulipanturen vår går med fly t/r Tyskland, og med en elvebåt gjennom Holland. Selve båtcruiset starter i Køln, og går til Hoorn, Amsterdam, Rotterdam og Arnhem – og så tilbake til ....Les mer »
Powered by Travelize