Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Venezia – Castello di Fiemme

  Direktefly fra Oslo Lufthavn til Venezia med Norwegian. Transfer med buss fra Venezia til Castello di Fiemme, ca. 190 km. Stopp underveis. Innsjekk på Hotel Los Andes (3*). Felles middag.

 • 2. dag: Alpe Cermis

  Vi tar gondolbane fra Cavalese til Paion del Cermis (2.240 m.o.h.), og går til toppen Cimon del Tò de la Trapola (2.480 m.o.h.). Deretter vandrer vi til det spesielle Lagorai-området med sine mange innsjøer. Lunsj på egen regning. Felles middag.
  Distanse: 5,9 km. Høyde: 2.150-2.480 m.o.h.

  Alpe Cermis
 • 3. dag: Lavazè og Oclini passet

  Vandring i Val di Fiemme. Vi starter fra fjellpasset Lavazè, og går en time til fjellhytta Ora. Vi fortsetter en halv time til fjellpasset Oclini, 1.900 m.o.h. Fjellpasset domineres av det Hvite Horn i nord og av det Sorte Horn i sør. Så langt er dette en enkel vandring uten store høydeforskjeller. Vi fortsetter bratt oppover en liten time til toppen av det Hvite Horn. Lunsj på egen regning. Felles middag.
  Distanse: 10,6 km. Høyde: 1.809-2.319 m.o.h.

 • 4. dag: Latemar

  Vi tar taubanen og starter dagens vandring fra Pampeago. Vi går til Passo Feudo, og fortsetter til fjellhytta Torre di Pisa, 2.670 m.o.h. Turen går videre til Latemar Amfitheatre og Forcella dei Camosci før vi returnerer til Pampeago. Lunsj på egen regning på fjellhytte. Felles middag.
  Distanse: ca. 10 km. Høyde: 1.732-2.670 m.o.h.

 • 5. dag: Fridag

  Dagen fri til å utforske området på egenhånd. Hotellet har innendørs svømmebasseng og sauna for de som ønsker å slappe av her. Felles middag.

  Fridag
 • 6. dag: Pordoi

  Vi starter dagens vandring til et utsiktspunkt som har nydelig utsikt mot Dolomittenes høyeste fjell, Marmolada. Videre tar vi taubane (betales av hver enkelt) til Mount Sass Pordoi, 2.947 m.o.h. Området har et månelignende landskap. Stien tar oss til Pordoi-passet, og vi går videre til Mount Piz Boé med sitt kors på toppen og til trehytta Capanna Fassa, 3.156 m.o.h. Uforglemmelig utsikt mot de omkringliggende fjelltoppene! Lunsj på egen regning. Felles middag.
  Distanse: 6,9 km. Høyde: 2.837-3.156 m.o.h.

  Pordoi
 • 7. dag: Cembra Valley med vinsmaking og lunsj

  Utflukt til Cembra Valley og Segonzano pyramidene – et mesterverk dannet av isbreer for 50.000 år siden. Pyramidene er blant de mest kjente og studerte fenomener i verden. Vandringen tar 90 minutter. Buss til Verla di Giovo og vingården Villa Corniole for vinsmaking. Vinkjelleren er hugget ut i fjellet, og har vunnet flere priser for sin gode vin. Lunsj på lokal restaurant. Stopp på Distillery Pilzer for å smake husets grappa. Felles middag.

 • 8. dag: Castello di Fiemme – Venezia – Oslo

  Transfer til flyplassen i Venezia, og retur med Norwegian direkte til Oslo Lufthavn.

 • Programmet er preliminært.

  Endelig rutevalg gjøres alltid av vandreguide på stedet. Det kan forekomme endring i rekkefølge på dagene eller andre tilpasninger som tar hensyn til vær og andre forhold for gruppen.