Firmatur Tallinn

Tallinn, hovedstaden i Estland, regnes som en av Baltikums vakreste byer og er kjent for sin middelalderbebyggelse. Tallinn har en rekke med forskjellige butikker, barer og restauranter. Gatene er lagt av brustein og er fulle av sjarm. Dette er en by som treffer de fleste rett i hjertet, og blir der.

Aktiviteter:

Omvisning og smaksprøver på Saku Ølbryggeri
Det eldste bryggeriet i Estland vil introdusere sin historie, produksjonsprosess og produkter. Omvisningen varer i ca 1,5 timer, noe av tiden tilbringer du i bryggeriet for å lære noen fakta om produksjonsprosesser og noe vil bli brukt på smaking av produkter fra Saku Bryggeri - vann, brus, cider og øl.

Sovjetskattejakt i Patarei fengselet
KGB ankommer hotellet, og tar med seg alle vestlige kapitalister til fengselet med sine egne busser. Her blir det servert vodka, og man får høre russisk propaganda. Gruppen blir delt inn i lag, og må løse forskjellige oppgaver. Instruktører i sovjetiske kostymer bedømmer og bistår lagene på stedet. Det blir selvfølgelig seremoni med premie til vinnerlaget.

Kidnapping
En enklere utgave av overfor; utvalgte deltagere kidnappes fra møterom eller et annet sted, og blir tatt med til fengsel i autentiske busser med ”bevæpnet milits”. Det blir underveis forhør av de arresterte. Resten av gruppen må bevise at personene er uskyldige og kan frifinnes.

Vi nevner også:

- Gocart / Paintball /Rappelering
- Paintball
- GPS kryssord eller rebusløp i Gamlebyen
- Foto jakt
- Pub til pub tur
- Sightseeing til fots/med buss med skandinavisktalende lokalguide
- Sykkeltur
 

Vi skreddersyr reisen for din gruppe på ønskede datoer. Ta kontakt for et pristilbud, så finner vi også frem til riktig bosted og aktiviteter for deg og dine kolleger.

Kontakt oss nå for en god start på planleggingen!

Se her for flere firmaturer!

Hotell, restauranter og service

Hoteller:
Normalt benytter vi sentralt beliggende 4* hoteller. Ønskes konferansefasiliteter velger vi hotell som passer for dette.

Restauranter:
Vi tilbyr middager og lunsjer på restauranter tilpasset gruppens preferanser.

Service:
På våre destinasjoner kan vi tilby transfers til og fra flyplass og lokalguide for assistanse ved ankomst og/eller under oppholdet etter gruppens ønske. Vi kan også tilby teknisk reiseleder som er med fra Norge.