Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik - Becici

  Vi flyr fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik, som ligger kun 75 km fra Becici. Felles transport over grensen til Montenegro og til vårt hotell, Hotel Mediteran (4*), som ligger flott til nær stranden. Hotellet har også et stort utendørs badeland. Balkong på alle rom, og rom med utsikt fås mot tillegg. Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke kroppen etter flyturen. Felles middag om kvelden.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagene med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon til en svømmetur i hotellets basseng, spa eller til bare å nyte ferien. Fra hotellet kan vi vandre langs kysten til Budva, en gammel by med koselige gågater og fine spisesteder. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

 • 3. dag: Heldags utflukt i Montenegro

  Yoga i hotellets hage før frokost. Vi besøker bl.a. gamlebyen i Kotor, en by som er kjent for sine maritime tradisjoner. Etter et opphold i Kotor kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde strålende utsikt ut over Kotorbukten. Her blir det mulighet til å praktisere yoga. Vi gjør et stopp i landsbyen Bukovica hvor vi får smake lokal mat og hjemmelaget honningvin. Deretter går turen videre til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje – og her besøker vi hjemmet til den tidligere kongen Nikola og et kloster. Lunsj inkludert i løpet av dagen. På veien tilbake til Becici vil vi på sørsiden av Montenegro-kysten kunne nyte havutsikten. Felles kveldsyoga og middag på hotellet.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga og spiser frokost. Dagen er til egen disposisjon før vi igjen treffes til yoga i hotellets hage eller inne på hotellet, og spiser felles middag.

 • 5. dag: Yoga og båttur (mot tillegg)

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag har vi lagt opp til en båttur langs kysten for de som har lyst til å være med. Båten legger til ved Boka Kotorska, hvor vi får slappet av på de fine hvite strendene og nyte en deilig fiskelunsj med vin før vi drar tilbake. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

 • 6. dag: Yoga og vandretur (mot tillegg) og balansetrening

  Yoga i hotellets hage og frokost. I dag tilbys en enkel vandretur mot tillegg. Vi vandrer til landsbyen Poseljani – som ligger der øde, men som likevel prøver å imponere forbipasserende med den viktigheten den en gang hadde. Naturen er praktfull, og vi vandrer langs elva med fosser og fuglekvitter. Vi ender opp ved en historisk kafé ved den gamle og vakre brua i Rijeka Crnojevica. Etter lunsj blir det båttur nedover elva og til innsjøen Skadar, og kanskje får vi se den dalmatiske pelikanen. Vandredistanse: ca. 5 km. Høydeforskjell: 120 meter.
  Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

 • 7. dag: Yoga og balansetrening

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

 • 8. dag: Becici - Dubrovnik - Oslo

  Transfer til flyplassen i Dubrovnik, og retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

 • Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

  Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

  Qigong – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.