Skip to main content

Yogatur til Montenegro

Yogatur til den lille byen Petrovac på Budvas Riviera. Her bor vi på 5* hotell, 200 meter fra byens flotte strand. Det blir daglig yoga, ro og meditasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yoga med fokus på pust og tilstedeværelse, forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. I tillegg blir det god tid til sol og bad, samt å oppleve vakre Montenegro på flotte utflukter.

Yogaundervisningen ledes av Julia Skurdauskiene. Julia har praktisert ulike retninger av yoga, Qigong og Pranayama siden 2000, samt Vipassana-meditasjon og lyd healing. Hun er internasjonalt sertifisert Hatha Yoga instruktør. Hatha Yoga er den mest kjente formen av yoga, og de fleste andre yogastiler stammer fra denne. 

 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik – Petrovac

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Felles transport over grensen til Montenegro. Innsjekk på flotte Hotel AMI (5*) i lille Petrovac på den montenegrinske Adriaterhavskysten. Hotellet har svømmebassenger, spa, treningsrom, restauranter og bar.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen for avslapping ved hotellets bassenger, spa eller en strandtur. Lunsj på egen regning. Vi anbefaler å ta bussen til Budva; en gammel by med koselige gågater og fine spisesteder. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

  Avslappende dag på hotellet med yoga
 • 3. dag: Heldags utflukt i Montenegro

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag skal vi på heldagsutflukt med buss og guide. Vi besøker gamlebyen i Kotor; en by som er kjent for sine maritime tradisjoner. Videre kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde, en strålende utsikt ut over Kotorbukten. Her blir det mulig å praktisere yoga. Vi gjør også et stopp i landsbyen Bukovica. Her får vi smake lokal mat og hjemmelaget honningvin. Vi skal også til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje. Vi besøker et kloster og hjemmet til den tidligere kongen Nikola. Lunsj inkludert i løpet av dagen. Felles kveldsyoga og middag på hotellet.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga, og spiser frokost. Dagen er til egen disposisjon før vi igjen treffes til yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Yoga og båttur (mot tillegg)

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag har vi lagt opp til en båttur langs kysten for de som har lyst til å være med. Båten legger til ved Boka Kotorska, hvor vi får slappet av på de fine hvite strendene og nyte en deilig fiskelunsj med vin før vi drar tilbake. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

  Yoga og båttur (mot tillegg)
 • 6. dag: Yoga og balansetrening. Vandretur (mot tillegg)

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag tilbys en enkel vandretur mot tillegg. Vi vandrer til landsbyen Poseljani – som ligger der øde, men som likevel prøver å imponere forbipasserende med den viktigheten den en gang hadde. Naturen er praktfull, og vi vandrer langs elva med fosser og fuglekvitter. Vi ender opp ved en historisk kafé ved den gamle og vakre brua i Rijeka Crnojevica. Etter lunsj blir det båttur nedover elva og til innsjøen Skadar, og kanskje får vi se den dalmatiske pelikanen. Vandredistanse: ca. 5 km. Høydeforskjell: 120 meter.
  Kveldsyoga og felles middag.

 • 7. dag: Yoga og balansetrening

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon. Kveldsyoga og felles middag.

 • 8. dag: Petrovac - Dubrovnik - Oslo

  Yoga i hotellets hage før frokost. Utsjekk og formiddagen fri. Lunsj på hotellet før vi takker for oss for denne gang. Transfer over grensen til Kroatia og videre til flyplassen i Dubrovnik. Retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
22.08.2023Oslo LufthavnMontenegro - Yogatur613 990,-BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg pr. person
Enkeltrom:                           Kr 2 200 ,-       
Rom med sjøutsikt:             Kr 1 000,-        
Båttur                                  Kr    600,-
Vandretur                            Kr    550,-

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. av tidlige frister både på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 90 dager før avreise.

Se her for flere yogaturer!

Reisekalender
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
13/6Stavanger og Haugalandet med GDFra kr. 15 990,-
14/6Jæren, Stavanger og Flor & FjæreFra kr. 11 990,-
14/6Fottur i Dolomittene Fra kr. 15 990,-
5/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 18 990,-
17/7Dalarna og Siljansjøen med GDFra kr. 10 550,-
26/7FinnmarkFra kr. 17 490,-
16/8Vandretur WalesFra kr. 18 990,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80