Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Yogatur til Montenegro

Velkommen til en yogatur til feriebyen Becici i Montenegro, som ligger flott til ved Budvas Riviera. Her blir det strandferie og daglig yoga, ro og meditasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene er inkludert i turprisen!

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. Maria driver Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo. Mer om Maria kan du lese her! Bor du i nærheten av Oslo, kan du ta en gratis prøvetime før du bestemmer deg om å reise. Avtales direkte med Maria.

Hurtigsøk

Dagsprogram

1. dag   Oslo – Dubrovnik
Vi flyr fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik, som ligger kun 75 km fra Becici. Felles transport over grensen til Montenegro og vårt hotell, Hotel Mediteran (4*) som ligger flott til nær stranden. Hotellet har også et stort utendørs bassengområde. Balkong på alle rom, og rom med havutsikt fås mot tillegg. Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke kroppen etter flyturen. Middag på kvelden.

2.dag    Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon for en svømmetur i hotellets basseng, spa eller til bare å nyte ferien. Hotellet ligger en liten spasertur langs kysten fra Budva, en gammel by med koselige gågater og fine spisesteder. Lunsj på egen regning. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag    Heldags utflukt i Montenegro
Yoga i hotellets hage før frokost. Vi besøker bl.a. gamlebyen i Kotor, en by som er kjent for sine rike maritime tradisjoner. Etter et opphold i Kotor kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde, strålende utsikt ut over Kotorbukten. Her blir det mulighet til å praktisere yoga. En kort pause tas i landsbyen Bukovica, der vi får smake både på lokal mat og hjemmelaget honningvin. Deretter går ferden videre til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje – og her besøkes så vel hjemmet til den tidligere kongen Nikola som er et lokalt kloster. Lunsj inkludert i løpet av dagen. På veien tilbake til Becici vil man på sørsiden av Montenegro-kysten kunne nyte en fargerik havutsikt. Felles kveldsyoga. Felles middag på hotellet.

4.dag          Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

5.dag    Yoga og båttur (mot tillegg)
Yoga i hotellets hage før frokost. I dag har vi lagt opp til en båttur langs kysten for de som har lyst til å være med. Båten legger til ved Boka Kotorska, hvor vi får slappe av på de fine hvite strendene og nyte en deilig fiskelunsj med vin før vi drar tilbake. Kveldsyoga på hotellet. Felles middag på hotellet.

6.dag    Yoga og vandretur (mot tillegg)
Yoga i hotellets hage før frokost. I dag tilbys en enkel vandretur mot tillegg. Vi vandrer til landsbyen Poseljani – som ligger der øde, men likevel prøver å imponere forbipasserende med den viktigheten den en gang hadde. Her er praktfull natur, og vi vandrer langs elva med fosser og fuglekvitter. Vi ender opp ved en historisk kafé ved den gamle og vakre brua i Rijeka Crnojevica. Etter lunsj blir det båttur nedover elva og til innsjøen Skadar, og kanskje får vi se den dalmatiske pelikanen. Vandredistanse: ca. 5 km. Høydeforskjell: 120 meter. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

7.dag    Yoga
Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon. Kveldsyoga og felles middag på hotellet.

8. dag   Becici - Dubrovnik - Oslo
Tidlig morgen blir det transfer til flyplassen i Dubrovnik, og retur til Oslo Lufthavn.


Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.
Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.  
Qigong  – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

 

Kart

Reisekalender
1/3Nordlysjakt og samisk kultur i AltaFra kr. 10 990,-
5/3Sundvolden Hotel - YogaturFra kr. 5 790,-
30/3Vandretur Catalonia - Costa BravaFra kr. 13 990,-
7/4Vandring og vin i PortugalFra kr. 15 990,-
9/4Elvebåtcruise i Belgia og HollandFra kr. 15 275,-
17/4Kroatia - YogaturFra kr. 9 790,-
20/4Vandretur JordanFra kr. 20 990,-
23/4Svalbard - eksotisk, vilt og vakkert Fra kr. 11 990,-
24/4Vandretur KyprosFra kr. 12 990,-
24/4Slovenia - YogaturFra kr. 14 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80