Skip to main content

Yogatur til Montenegro

Yogatur MontenegroMaria Andersen

Yogatur til den lille byen Petrovac på Budvas Riviera. Her bor vi på 5* hotell, 200 meter fra byens flotte strand. Det blir daglig yoga, ro og meditasjon i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som kan brukes i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er en erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, og som også er akupressør, stress-, massasje- og bindevevsterapeut. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

Bli bedre kjent med Maria ved å klikke her! På lenken kan du også ta kontakt og få en prøvetime før du bestiller tur! 

 

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Dubrovnik – Petrovac

  Fly fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik. Felles transport over grensen til Montenegro. Innsjekk på flotte Hotel AMI (5*) i lille Petrovac på den montenegrinske Adriaterhavskysten. Hotellet har svømmebassenger, spa, treningsrom, restauranter og bar.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen for avslapping ved hotellets bassenger, spa eller en strandtur. Lunsj på egen regning. Vi anbefaler å ta bussen til Budva; en gammel by med koselige gågater og fine spisesteder. Yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

  Avslappende dag på hotellet med yoga
 • 3. dag: Heldags utflukt i Montenegro

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag skal vi på heldagsutflukt med buss og guide. Vi besøker gamlebyen i Kotor; en by som er kjent for sine maritime tradisjoner. Videre kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde, en strålende utsikt ut over Kotorbukten. Her blir det mulig å praktisere yoga. Vi gjør også et stopp i landsbyen Bukovica. Her får vi smake lokal mat og hjemmelaget honningvin. Vi skal også til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje. Vi besøker et kloster og hjemmet til den tidligere kongen Nikola. Lunsj inkludert i løpet av dagen. Felles kveldsyoga og middag på hotellet.

 • 4. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagen med yoga, og spiser frokost. Dagen er til egen disposisjon før vi igjen treffes til yoga i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag.

 • 5. dag: Yoga og båttur (mot tillegg)

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag har vi lagt opp til en båttur langs kysten for de som har lyst til å være med. Båten legger til ved Boka Kotorska, hvor vi får slappet av på de fine hvite strendene og nyte en deilig fiskelunsj med vin før vi drar tilbake. Kveldsyoga på hotellet og felles middag.

  Yoga og båttur (mot tillegg)
 • 6. dag: Yoga og balansetrening. Vandretur (mot tillegg)

  Yoga i hotellets hage før frokost. I dag tilbys en enkel vandretur mot tillegg. Vi vandrer til landsbyen Poseljani – som ligger der øde, men som likevel prøver å imponere forbipasserende med den viktigheten den en gang hadde. Naturen er praktfull, og vi vandrer langs elva med fosser og fuglekvitter. Vi ender opp ved en historisk kafé ved den gamle og vakre brua i Rijeka Crnojevica. Etter lunsj blir det båttur nedover elva og til innsjøen Skadar, og kanskje får vi se den dalmatiske pelikanen. Vandredistanse: ca. 5 km. Høydeforskjell: 120 meter.
  Kveldsyoga og felles middag.

 • 7. dag: Yoga og balansetrening

  Yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon. Kveldsyoga og felles middag.

 • 8. dag: Petrovac - Dubrovnik - Oslo

  Yoga i hotellets hage før frokost. Utsjekk og formiddagen fri. Lunsj på hotellet før vi takker for oss for denne gang. Transfer over grensen til Kroatia og videre til flyplassen i Dubrovnik. Retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

 • Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

  Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

  Qigong – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80