Skip to main content

Yogatur til Tenerife

Yogatur til Tenerife, den kanariske øygruppens største øy, med variert natur og spennende utfluktsmuligheter. Her blir det strandferie og daglig yoga, ro og meditasjon, i varme, energigivende omgivelser. Denne turen passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse, med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er en erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. Yogatimene er inkludert i turprisen!

Hurtigsøk

Dagsprogram

1. dag   Oslo – Tenerife
Vi flyr fra Oslo Lufthavn til Tenerife Sør flyplass, som kun ligger en 20 minutters kjøretur fra hotel Grand Callao Sport (4*). Hotellet har all inclusive, et stort wellness senter og utendørs oppvarmet basseng. Balkong eller terrasse på alle rom, og rom med utsikt fås mot tillegg. Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke på kroppen etter flyturen. Lunsj og middag inkludert.

2.dag    Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng, en spabehandling eller bare nye ferien? Hotellet ligger en liten spasertur fra Callao Salvaje, en koselig kanarisk by ved kysten. Det er gratis shuttlebuss til Playa del Duque fra hotellet. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Lunsj og middag inkludert.

3.dag    Heldags utflukt til Garachico og Icod de los Vinos.
Yoga i hotellets hage før frokost. I dag skal vi kjøre til den nordre delen av øya og besøke en av Tenerifes vakreste byer – Garachico. Denne hardt plagede havnebyen ble rammet av flom, branner, pirater og monsterstormer, før den ble totalt ødelagt av lavastrømmer fra et vulkanutbrudd i 1706. I dag kommer mange for å bade i de naturlige havbassengene som oppsto mellom lavaklippene etter utbruddet.  Vi rusler gjennom gamlebyen, spiser lunsj og kjører videre til Icod de los Vinos, mest kjent for drageblodstreet som skal være over 1000 år gammelt. Treet er blitt til et botanisk symbol på Tenerife. Felles kveldsyoga og felles middag på hotellet.

4.dag          Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles lunsj og middag på hotellet.

5.dag    Yoga og utflukt til Teide Nasjonalpark (mot tillegg)
Yoga i hotellets hage før frokost. I dag kan dere besøke Spanias mest besøkte nasjonalpark; Parque nacional del Teide. Med sine 3718 meter over havet er Teide Spanias høyeste fjell, og Teide kan dessuten titulere seg som verdens tredje største vulkan. Å vandre rundt i nasjonalparken som omgir Teide gir deg følelsen av å vandre på månen.  Vi går i parken med guide før vi returnerer til hotellet. Kveldsyoga på hotellet. Felles middag på hotellet.

6.og 7.dag          Avslappende dager på hotellet med yoga
Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Dagen er til egen disposisjon. Yoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles lunsj og middag på hotellet.

8. dag   Tenerife - Oslo
Yoga i hotellets hage før frokost. Deretter blir det busstransport til flyplassen, og retur med ettermiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.  

Qigong  – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80