Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Yogaweekend på Sundvolden Hotel

Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro på et av Norges mest tradisjonsrike hoteller. I naturskjønne omgivelser og kort vei fra Oslo ligger Sundvolden Hotel, omkranset av Tyrifjorden, Steinsfjorden og Krokskogen. Bli med på yogatur på et hotell som tar vare på det beste av det gamle, kombinert med topp moderne fasiliteter og et kjøkken du ikke kan gå glipp av. Smaker og kombinasjoner utvikles hver dag, og maten er alltid laget fra bunnen av. Mye av råvarene hentes fra fjorden og hos lokale bønder.

Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Hurtigsøk

Dagsprogram

Dag 1                    Sundvolden
Ankomst Sundvolden Hotell med egen bil eller med buss. Buss nr. 200 fra Oslo Bussterminal tar ca 45 - 60 minutter. Det er også mulig å ta flytog fra Oslo Lufthavn til Lysaker og bussen videre.  Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke på kroppen etter kjøreturen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag om kvelden.

Dag 2                    Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagen med yoga før frokost. Kanskje frister det med en tur til hotellets spaavdeling. Sundvolden Spa tilbyr varierte behandlinger - og aktiviteter skapt for å roe ned i en atmosfære av ro, stillhet og varme. Hotellet har også utendørs jacuzzi og eget treningsrom. Felles lunsj på hotellet. Vi samles igjen til ny yogaklasse på ettermiddagen. Felles middag på hotellet  

Dag 4                    Sundvolden – Oslo
Vi starter dagen med yoga før frokost. Det blir felles lunsj på hotellet før det er tid for å sette kursen hjemover etter en avslappende helg.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80