Yogatur til Spania

Velkommen til en unik yogatur til vakre Andalusia i Spania med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Altequera som ligger midt i vakre turområder, har egen spaavdeling og flotte golfmuligheter. Denne turen passer for absolutt alle, uansett forkunnskap, form eller alder.

Inkludert i programmet er Yogaundervisning både morgen og kveld hver dag, samt to turer i det nærliggende vakre terrenget, med innlagt Mensendiecktrening underveis. Både yogaundervisningen og turene ledes av Mensendieck-fysioterapeut og yogainstruktør Julia Antipina. Yogaformen som undervises har fokus på å bedre kroppsbevisstheten, å skape en bedre indre og ytre balanse og å øke fleksibiliteten i muskler og ledd. Hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Her møter du hverdagen etterpå med økt energi og evne til å finne ro.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                                        Gardermoen – Malaga
Fly fra Oslo Lufthavn til Malaga. Transfer til Antequera Golf Hotel (4*). Innsjekk. Ettermiddagsyoga i hotellets hage for å strekke kroppen etter flyturen. Felles middag på kvelden. Hotellet ligger i naturskjønne omgivelser, ca. en time fra kysten, så her blir det en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og balansetrening.  

2. dag                                        Avslappende dag på hotellet- felles yogatrening
Vi starter dagen med yoga i hotellets hage før frokost. Resten av denne dagen er til egen disposisjon som for eksempel en svømmetur i hotellets basseng, en spabehandling eller til bare å nyte ferien. Felles yoga i hotellets hage /inne på hotellet (værforbehold). Felles middag på hotellet.

3. dag                                        Utflukt til Malaga
Yoga i hotellets hage før frokost. Heldags utflukt til Malaga - verdensbyen på Costa del Sol, Picassos hjemsted.  Felles buss til Malaga med besøk i Katedralen og Picasso Museet. Engelsktalende guide følger med. Ta med kamera! Vi får høre historie og oppleve atmosfæren i denne fantastiske havnebyen. Det blir også litt fritid til å besøke stranda eller nyte byen og evt. spise lunsj på egenhånd.  Vi samles til middag på hotellet før felles rolig kveldsyoga.

4. dag                                        Yoga og balanse trening
Felles morgenyoga i hotellets hage før frokost. Vandretur i hotellets nærområde med yogainstruktør, med tilpassede fysiske utfordringer i form av balanse- og lett kondisjonstrening underveis, samt mental avspenning gjennom tilstedeværelse i naturen. Ettermiddagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yogalærer eller nyte hotellets fasiliteter som spa, svømmebasseng og treningsstudio. Kveldsyoga på hotellet før felles middag.

5. dag                                        Utflukt til Ronda (mot tillegg)
Morgenyoga før frokost. Utflukt til Ronda med buss (heldagstur). Middelalderbyen Ronda er et av de mest populære turistmålene i Spania. Byen har mange vakre utsiktspunkter og en fascinerende bro over en dyp kløft.  Vi får med oss historie om byen, besøker Casa Juan, en bodega, og får også litt fritid til å spise lunsj og gå rundt på egen hånd. Både den nye og den gamle bydelen har pittoreske områder. Yoga på hotellet før felles middag.

6. dag                                        Yoga og balanse trening
Yoga i hotellets hage før frokost. Vandretur i nærområdet med yogainstruktør for alle som vil.  Ettermiddagen er til egen disposisjon – vær tidlig ute for booking av individuelle timer med vår yogalærer. Kveldsyoga før felles middag på hotellet.

7. dag                                        Avslappende dag på hotellet med yoga
Morgenyoga i hotellets hage før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Mulighet for individuell fysio-/yogaterapi med Julia. Kveldsyoga før felles middag på hotellet.

8. dag                                        Antequera – Malaga - Gardermoen
Yoga i hotellets hage før frokost. Transfer til flyplassen, og retur med ettermiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Hotel Antequera Golf (4*)

Hotelfakta

  • 10 minutters gange fra historiske sentrum i Antequera

  • Spa med innendørs basseng

  • Utendørs basseng

  • Gratis wi-fi

  • Rolige omgivelser og flotte turmuligheter

Yoga

Mensendieckfysioterapi  Mensendieckfysioterapi er en aktiv øvelsesterapi der bløtvevsbehandling og avspenning er integrert. Øvelsene er alltid individuelt tilpasset og fremmer muskulær balanse. Dette er en behandlingsmetode med fokus på kroppens daglige bevegelser og omgivelsenes innvirkning på kropp og sinn. Mensendieckfysioterapi er også en forebyggende metode idet du lærer hva du selv kan gjøre for å forebygge plager i muskel- og skjelettsystemet.

Hathayoga – Hathayoga er den mest kjente formen av yoga, og de fleste andre yogastiler stammer fra denne. Målet er å finne indre balanse gjennom å trene den fysiske kroppen. Myke fysiske bevegelser kombineres med pusteøvelser og meditasjon for å oppnå fysisk og psykisk velvære og helse.

Powered by Travelize