Skip to main content

Yogatur til Slovenia

Unn deg litt luksus med termal SPA og daglig yoga i Portoroz på den slovenske riviera. Byen er en typisk badeby og resort på den korte men fine slovenske kysten. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel, og passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer - og Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. Maria driver Medisinsk Yoga og Mindfulness Oslo. Mer om Maria kan du lese her! Bor du i nærheten av Oslo, kan du ta en gratis prøvetime før du bestemmer deg om å reise. Avtales direkte med Maria.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo - Venezia - Portoroz

  Fly fra Oslo Lufthavn til Venezia. Møte med guide og deretter transfer til vårt hotell i Portoroz. Vi stopper på veien og spiser lunsj. Ved ankomst sjekker vi inn og gjør deretter noen strekkøvelser før vi samles til middag. Grand Hotel Portoroz (4*+) ligger sentralt i Portoroz ved Adriaterhavskysten. Her blir det en kombinasjon av medisinsk yoga, avslapping og god mat. Hotellet har stort SPA med bl.a. Ayurveda senter, Thai SPA og Thalasso senter, der man kan kjøpe seg ulike behandlinger. Her finnes også det eneste bassenget med termalvann på den slovenske kysten.

 • 2. dag: Avslappende dag på hotellet med yoga

  Vi starter dagene med mediyoga ute på terrassen før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng - eller bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag ute eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspennings-øvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

 • 3. dag: Utflukt til Bled

  Mediyoga før frokost. I dag blir det felles utflukt til den vakre innsjøen Bled. Vi rusler litt rundt, og skal også på båttur med en tradisjonell «Pletna» båt til den vesle øya i innsjøen der Maria-klosteret ligger. Her skal vi praktisere yoga i vakre omgivelser! Vi skal også besøke slottet i Bled og herfra nyte utsikten over hele området. Lunsj inkludert. Kveldsyoga og felles middag på hotellet om kvelden.

 • 4. dag: Utflukt til Ljubljana (mot tillegg)

  Mediyoga før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og man kan nyte hotellets fasiliteter og området. De som har lyst, kan bli med på en sightseeing tur til Ljubljana, Slovenias hovedstad. (Forhåndsbestilles sammen med turen). Etter bussturen til Ljubljana får vi en guidet tur i denne så flotte, historiske byen - og deretter litt tid til egen disposisjon. Lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet.

 • 5.-6. dag: Avslappende dager på hotellet med yoga

  Mediyoga ute på terrassen før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning. Yinyoga på hotellet før felles middag. Vi varierer mellom utendørs og innendørs yoga etter forholdene.

 • 7. dag: Utflukt til Piran (mot tillegg)

  Mediyoga før frokost. Dagen er til egen disposisjon. De som ønsker kan bli med på sightseeingtur til nabobyen Piran. (Forhåndsbestilles sammen med turen). Piran er en liten perle ved Adriaterhavet - langt mindre kjent enn sine naboer, Venezia i vest og Dubrovnik i sør, men like sjarmerende. Vi vandrer sammen fra hotellet i Portoroz til Piran som er nabobyen (rutebuss også tilgjengelig). Vel fremme spiser vi lunsj på en av byens restauranter før vi blir med vår lokalguide på byvandring. Retur med rutebuss, taxi eller til fots etter eget ønske. Yinyoga og felles middag på hotellet.

 • 8. dag: Portoroz – Venezia - Oslo

  Transfer til flyplassen i Venezia, og retur med fly til Oslo Lufthavn.

 • Yoga

  Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

  Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.

  Qigong – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80