Yogatur til Slovenia

Bli med på yogatur til Portoroz på den slovenske riviera. Byen er en typisk badeby og resort på den korte men fine slovenske kysten. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel, og passer for alle! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Pris fra kr.:
12 795,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Venezia t/r, transfers med buss iflg. turbeskrivelse, 7 overnattinger i dobbeltrom på hotell i Portoroz, 7 frokoster og 7 middager, sightseeing rundt Bled med lokal guide og lunsj, yogainstruktør og daglige yogaøvelser (morgen og kveld) på hotellet.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Venezia - Portoroz
Fly fra Oslo Lufthavn til Venezia. Møte med guide og deretter transfer til vårt hotell i Portoroz. Vi stopper på veien og spiser lunsj. Ved ankomst sjekker vi inn og gjør deretter noen strekkøvelser før vi samles til middag. Grand Hotel Portoroz (4*) ligger sentralt i Portoroz ved Adriaterhavskysten. Her blir det en kombinasjon av medisinsk yoga, avslapping og god mat. Hotellet har stort SPA med bl.a. Ayurveda senter, Thai spa og Talasso senter, der man kan kjøpe seg ulike behandlinger.  Her finnes også det eneste bassenget med termalvann på den slovenske kysten.

2.dag   Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med mediyoga ute på terrassen før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister en svømmetur i hotellets basseng eller bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag ute eller inne på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag   Utflukt til Bledsjøen
Mediyoga før frokost. I dag blir det felles utflukt til den vakre innsjøen Bled. Vi skal vandre litt, krysse sjøen med en tradisjonell «Pletna» båt og praktisere yoga i vakre omgivelser på den vesle øya i innsjøen der Maria-klosteret ligger. Vi skal også besøke slottet i Bled og nyte utsikten over hele området. Lunsj inkludert i utflukten. Kveldsyoga og felles middag på hotellet om kvelden.

4.dag         Utflukt til Ljubljana (mot tillegg)
Mediyoga før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og man kan nyte hotellets fasiliteter og området. De som har lyst, kan bli med på en sightseeing tur til Ljubljana, Slovenias hovedstad (forhåndsbestilles sammen med turen). Etter bussturen til Ljubliana får vi en guidet tur i den historiske byen og deretter litt tid til egen disposisjon. Lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet.

5.- 6.dag    Avslappende dager på hotellet med yoga
Mediyoga ute på terrassen før frokost. Resten av formiddagen til avslapping eller egne utflukter. Lunsj på egen regning.  Yinyoga på hotellet før felles middag. Vi varierer mellom utendørs og innendørs yoga etter forholdene.

7. dag        Utflukt til Piran (mot tillegg)
Mediyoga før frokost. Dagen er til egen disposisjon. De som ønsker kan bli med på sightseeingtur til nabobyen Piran. (forhåndsbestilles sammen med turen). Piran er en liten perle ved Adriaterhavet. Langt mindre kjent enn sine naboer Venezia i vest og Dubrovnik i sør men like sjarmerende. Vi vandrer sammen fra hotellet i Portoroz til Prian som er nabobyen (rutebuss også tilgjengelig). Vel fremme spiser vi lunsj på en av byens restauranter før vi blir med vår lokalguide på byvandring. Retur med rutebuss, taxi eller til fots etter eget ønske. Mot kvelden blir det Yinyoga og felles middag på hotellet.

8. dag        Portoroz – Venezia - Gardermoen
Transfer til flyplassen i Venezia, og retur med fly til Oslo Lufthavn.

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.  

Qigong  – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
25/4 Oslo Lufthavn Slovenia - Yogatur Mer enn 8 12 795,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter:  Fra Trondheim, Stavanger og Bergen kr. 1.000,- per person. Kun ved ledig kapasitet. Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.:
Enkeltrom                             Kr. 1.695 ,-
Rom med havsutsikt           Kr. 1.100,-
Utflukt til Ljubljana              Kr. 800,-
Utflukt til Piran                     Kr. 450,-               

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Powered by Travelize