Skip to main content

Yogatur til Savalen Fjellhotell

Reis til trivsel, velvære og opplevelser kombinert med stillhet og ro i uberørt natur. Bli med på yogatur i naturskjønne og idylliske omgivelser 700 meter over havet i fjellheimen i Nord-Østerdal. Dette er en tur med fokus på tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. I over 40 år har familien Hektoen drevet turistvirksomhet på Savalen. Gjennom alle disse årene har trivsel og velvære for gjestene vært satt i fokus. Utendørs kan du oppleve fjellet, sjøen og skogen, og innendørs kan du bl.a. oppleve hotellets spaavdeling. Bassenget holder 33-34 grader, og herfra kan du nyte utsikten over sjøen og fjellheimen gjennom store panorama-vinduer.

Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Yogatimene er inkludert i turprisen! Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen.

Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Ankomst Savalen

  Ankomst Savalen Fjellhotell med egen bil eller med tog til Tynset. Etter innsjekk blir det ettermiddagsyoga for å strekke på kroppen etter kjøreturen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag om kvelden.

 • 2. - 4. dag: Avslappende dager på hotellet med yoga

  Vi starter dagene med yoga før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje frister det med en tur til hotellets spaavdeling. Her kan man kombinere et besøk i velværebassenget sammen med ulike behandlinger hos profesjonelle terapeuter, som gir ro og ny energi til kropp og sjel. Her finnes også boblebad, dampgrotte og en egen stilleavdeling, hvor det er muligheter for ulike behandlinger.
  Vinteren på Savalen legger til rette for et mangfold av aktiviteter for alle. Her finnes det alpinanlegg med 3 heiser og 7 nedfarter, stort og variert løypenett for langrenn og kanefart i idyllisk landskap.
  Vi samles igjen til ny Yoga klasse på ettermiddagen. Felles middag på hotellet.

 • 4. dag: Avreise fra Savalen

  Frokost på hotellet. I dag er det tid for å sette kursen hjemover etter herlige dager på fjellet.

 • Informasjon om transport

  Til Savalen kan man ankomme med egen bil. Man kan også ta toget til Tynset, og videre med taxi opp til Savalen. Rimeligst blir dette om flere deler bil og man forhåndsbestiller taxien via hotellet.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80