Yogatur til Marokko

Velkommen til en unik yogatur til Marokko med egenpleie for kropp og sjel. Opplev ny inspirasjon, fordypning og ro i varme, energigivende omgivelser på Hotel Sol House Taghazout Bay som ligger 3 minutters gange fra stranda, har egen treningssenter, yogarom, og hammam spa. Denne turen passer for alle! Yogatimene er inkludert i turprisen! Du kan delta på yinyoga og mediyoga timer. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogatimene ledes av Maria Andersen som er erfaren mediyoga og yinyoga lærer, akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag            Gardermoen Agadir
Fly fra Oslo Lufthavn til Agadir. Transfer til Sol House Taghazout Bay Hotel (4*). Innsjekk på hotellet. Ettermiddagsyoga i hotellets hage – for å strekke kroppen etter flyturen. Felles middag. Hotellet ligger ved stranden i Taghazout, 18 km fra Agadir, og her blir det en kombinasjon av medisinsk yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat. Hotellet har bungalower med terrasse, utendørs basseng (ikke oppvarmet), gratis wifi, sauna, hammam og treningsrom.

2.dag   Avslappende dag på hotellet med yoga
Vi starter dagene med mediyoga i yoga rom før frokost. Resten av dagen til egen disposisjon til hammam, massasje eller til bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag i yogarom på hotellet. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon. Felles middag på hotellet.

3.dag    Soloppgang i Atlasfjellene og yoga
Tidlig morgen kjører vi mot Atlas fjellene. Vi går opp på en topp, får med oss den vakre soloppgangen, og gjør Qigong for å få en deilig start på dagen Vi stopper på et hyggelig sted på vei tilbake for litt mynte-te. Turen tar ca. 2,5 time. Tilbake på hotellet er dagen til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yoga lærer eller nyte hotellets fasiliteter. Frokost boks med på tur fra hotellet. Lunsj på egen regning. Felles middag på hotellet.
 

4.dag    Avslappende dag på hotellet med yoga/hestetur (mot tillegg i pris)
Mediyoga i yoga rom før frokost. Dagen er til egen disposisjon – og da kan man bestille individuelle timer med vår yoga lærer eller nyte ferien på annet vis. Mot tillegg: De som ønsker kan bli med på en behagelig hestetur i Taghazout. Ingen erfaring med hester er nødvendig for å kunne bli med. Turen varer ca. 1,5 time. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

5.dag         Marokkansk Matlagingskurs
Mediyoga i yoga rom før frokost. I dag blir vi invitert til matlagingskurs som blir holdt på hotellet. Kurset varer ca 4 timer. Sammen med kokken fra restauranten lager vi marokkansk tagine og salater og får smake maten etter kurset. Resten av dagen til egen disposisjon. Yinyoga før middag inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

6.dag         Utflukt til Imouzzer
Mediyoga i i yoga rom før frokost. I dag er det heldags utflukt til Imouzzer. Engelsktalende guide. Her må man huske å ta med kamera! Den vakre, grønne Paradisdalen, ligger bare 40 km unna, men er en slående kontrast til Agadirs strandliv. Her bor og lever berberfolket, Marokkos opprinnelig befolkning, slik som de alltid har gjort. Souken eller landsbymarkedet hver torsdag er et «must». Her får man kjøpt alt fra sølvsmykker og berbertepper til frukt, grønnsaker og levende dyr! Lunsj er inkludert. Tilbake på hotellet yinyoga før middag. Felles middag på hotellet.

7.dag         Avslappende dag på hotellet med yoga
Mediyoga i yoga rom før frokost. Resten av formiddagen til en svømmetur i hotellets basseng eller til bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning. Yinyoga før middag i hotellets hage eller inne på hotellet. Felles middag på hotellet.

8. dag        Agadir Gardermoen
Mediyoga i hotellets hage før frokost. Resten av formiddagen til egen disposisjon. Transfer til flyplassen, og retur med ettermiddagsfly til Oslo Lufthavn.

Mediyoga myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.
Yinyoga noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.  
Qigong  Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Kart

Powered by Travelize