Yogatur til Madeira

Velkommen til en unik ukestur til vakre Madeira - med tilstedeværelse og egenpleie for kropp, sinn og sjel. Den portugisiske Atlanterhavsperlen har mildt klima, frodig landskap og majestetiske fjell. På denne turen bor vi bra på 5* hotell i hovedstaden Funchal, og det blir en kombinasjon av yoga, flotte naturopplevelser, avslapping og god mat. Mot tillegg har du også mulighet til å bestille spabehandlinger. Denne turen passer for alle!

Du kan delta på yinyoga, mediyoga og qigong timer. Yogatimer på hotellet etter programmet er inkludert i prisen. Dette er terapeutiske yogaformer som har fokus på pust og tilstedeværelse med vekt på forebygging og rehabilitering. Du vil også lære verktøy som du kan bruke i hverdagen for å få en bedre energiflyt og bli mer fleksibel i kroppen. Yogaøvelsene tilpasses alle aldre og kroppsfasonger – og hver klasse inneholder avspenningsøvelser for hele kroppen, samt pusteteknikker og meditasjon.

Mediyoga – myke repetitive bevegelser, koordinasjon og pust (utviklet utfra kundaliniyoga i samarbeid med skolemedisin), forskjellige meditasjoner.

Yinyoga – noen av de mest kjente "klassiske" yogaøvelsene, som gjøres i rolig tempo – dvs. stillinger holdes over lengre tid for å tøye dyp muskulatur, bindevev og ledd/leddbånd. Det er også lagt til dynamiske overganger fra stilling til stilling for å styrke kjernemuskulaturen.   

Qigong  – Quigong Ba Duan Jin er 8 bevegelser som skaper energiflyt i kroppen for å bedre helse og velvære. Bevegelsene myker opp rygg, nakke, skuldre og kan virke balanserende på alle plan.

Yoga og qigong ledes av Maria Andersen som er erfaren kursholder i mediyoga og yinyoga,  akupressør, stressterapeut, massasje- og bindevevsterapeut. På turen er det også mulig å bestille individuelle timer med f.eks. yogaterapi.  I tillegg til morgen- og ettermiddagsyoga kan du også melde deg på sightseeing i Funchal, øyutflukt med vinsmaking og levadavandring.  

Rabatt
 

 Rabatt kr. 500,- pr.person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Madeira
Fly fra Oslo Lufthavn til Funchal. Transfer til Pestana Casino Park Hotel (5*). Hotellet er stilfullt med basseng i den flotte hotellhagen, utsikt over havnen i Funchal og mot Atlanterhavet. Hotellet har også spa med badstue, jacuzzi, tyrkisk bad, oppvarmet innendørsbasseng, treningsrom, restauranter og barer. Ettermiddagsyoga i hotellets hage – yinyoga for å strekke kroppen etter flyturen. Velkomstmiddag på Restaurant Beef and Wines.

2. dag        Avslappende dag på hotellet med yoga/sightseeing i Funchal (mot tillegg)
Vi starter dagen med morgenyoga i hotellets hage før frokost. Resten av formiddagen til en svømmetur i hotellets basseng, spa eller til bare å nyte ferien. Lunsj på egen regning.
Mot tillegg: Etter lunsj kan de som ønsker være med på sightseeing i vakre Funchal med katedralen ”Sé” og Municipal Square. Vi skal også innom en vinprodusent hvor vi får prøvesmake Madeiravinen. Deretter tar vi en rusletur i gamlebyen og finner oss en restaurant hvor vi spiser middag på egen regning. Kveldsmeditasjon/yogafilosofi.  

3. dag        Utflukt til fjellene i øst (mot tillegg)
Tidlig morgen kjører vi mot Pico do Arieiro på 1810 m.o.h. som har fantastisk utsikt over hele øya. Vi får med oss den vakre soloppgangen, og gjør yogaøvelser for å få en deilig start på dagen. Stopp i Ribeiro Frio, en naturlig park omgitt av høye fjell. Stedet har naturstier, laurbærtrær og sjeldne fugler, og vi går til et utsiktspunkt. Turen tar ca. 1 ½ time. Vi fortsetter til Santana, med sine fargeglade hus med stråtak. Lunsj i sjarmerende Porto da Cruz. Landsbyen er oppkalt etter korset som ble plassert på kysten for å angi havna for oppdagelsesreisende. Siste stopp blir i Ponta Sao Lourenҫo. Halvøya er like gold som resten av øya er grønn. Landskapet er karrig og erodert, med forrevne klipper med fantastiske fargespill. Området har et fantastisk energigivende lys. Vi er tilbake på hotellet ca. kl. 14.00. Ettermiddagen til egen disposisjon for avslapping og yoga på hotellet. Felles middag på hotellet.   

4. dag        Avslappende dag på hotellet med yoga
Morgenyoga i hotellets hage. Frokost. I dag er det fredag og markedsdag. Vi anbefaler å besøke det fargerike markedet. Resten av dagen til å nyte hotellets fasiliteter som svømmebasseng, treningsstudio, spaavdeling eller til å bestille individuell time med Maria. Ettermiddagsyoga. Lunsj og middag på egen regning.

5. dag        Halvdags levadavandring – ”Levada do Norte” (mot tillegg)
Morgenyoga og frokost. De som ønsker kan delta på levadavandring langs ”Levada do Norte” - den lengste levadaen på øya, men dette er en enkel vandrerute. (Distanse: 8 km. Varighet: 3 timer. Høyde: 600 m.o.h.) Stopp hos en tradisjonell kjøpmann som selger alt mulig, og lunsj i fiskelandsbyen Câmara de Lobos. Ettermiddags-/kveldsyoga. Felles middag.  

6. dag        Avslappende dag på hotellet med yoga
Frokost og morgenyoga i hotellets hage. Resten av dagen til å nyte hotellets fasiliteter som svømmebasseng, treningsstudio og spaavdeling, eller til å bestille individuell time med Maria. Ettermiddag-/kveldsyoga. Lunsj og middag på egen regning.

7. dag        Øytur til nordkysten (mot tillegg)
Morgenyoga og frokost. Dagstur med buss langs sørvestkysten. Stopp ved Cabo Girão; den nest største klippen i verden. Deretter kjører vi via kystbyen Ribeira Brava til fjellpasset Encumeada, 1000 m.o.h. Praktfulle utsiktspunkter! Vi fortsetter på gamle landeveier og gjennom den største laurbærskogen i verden og forbi vakre vannfall, til São Vicente på nordkysten. Videre til Seixal hvor vi besøker en lokal vinprodusent hvor vi får smake på vinen og koser oss med fingermat mens vi nyter utsikten utover nordkysten av øya. Ettermiddagsyoga og felles avskjedsmiddag.   

8. dag        Madeira – Gardermoen
Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen. Fly tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Powered by Travelize