WC i skiskyting i Nové Město

5 dagers tur – periode 15. – 19. desember 2016

Siste gangen skiskyttersirkuset gjestet Nové Město, kom det i gjennomsnitt 33.500 tilskuere til Vysočina Arena hver dag – dvs. sifre som får til og med skiskytter-Mekka Ruhpolding til å blekne. Vær med på festen du også, - avreisedatoen passer utmerket til en trivelig førjulstur til Tsjekkia. Konkurransene går av stabelen fredag, lørdag og søndag – og her har vi sikret oss et begrenset antall gode stadionbilletter til alle konkurransene denne helgen. VÆR DERFOR RASK MED Å BESTEMME DEG!

Nové Město ligger ca. 2 timer sørøst for Praha og er Tsjekkias ledende vintersportssted. Her har det vært arrangert mange store mesterskap tidligere. Sist Peer Gynt Tours var her var under VM i 2013 – og mange deltagere reiste da godt fornøyd hjem herfra. Norge stiller i desember med mange gode skiskyttere – vær med på å heie våre norske helter fram til seire! Turen vil gå med fly Gardermoen– Praha t/r, og med buss innen Tsjekkia. Turpakken inkluderer gode stadionbilletter – og deltagerne får med seg alle skiskytter-konkurransene på fredag, lørdag og på søndag. Mye moro venter!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Torsdag 15. desember
Oppmøte på Gardermoen til avtalt tid. Sammen med vår reiseleder blir det avreise fra Gardermoen kl. 09.30 med Norwegian - beregnet ankomst til Praha er kl. 11.30. Herfra blir det busstransport direkte til Nové Město og vårt hotell der, - det 3*Hotel Skalský Dvůr. Overnatting i 2-sengs rom, enkeltrom fås mot tillegg. (Begrenset antall!) Middag inkludert på hotellet.

Fredag 16. desember
Frokost. Busstransport til/fra skistadion i Nové Město for å få med oss dagens øvelser fra gode plasser på stadion. Mer detaljer om øvelsene fås nærmere avreise. Etter at løpene er ferdig reiser vi til avtalt tid til vårt hotell. Middag inkludert.

Lørdag 17. desember
Frokost. Busstransport til/fra skistadion i Nové Město for å få med oss dagens øvelser fra gode plasser på stadion. Mer detaljer om øvelsene fås nærmere avreise. Etter at løpene er ferdig reiser vi tilbake til vårt hotell. Middag inkludert.

Søndag 18. desember
Frokost på hotellet. Busstransport til/fra skistadion i Nové Město for å få med oss dagens øvelser fra våre gode plasser på stadion. Mer detaljer om øvelsene fås nærmere avreise. Etter at løpene er ferdig reiser vi til avtalt tid tilbake til vårt hotell. Middag inkludert.

Mandag 19. desember
Tidlig frokost og avreise til Praha flyplass. Direkte hjemreise herfra med Norwegian kl. 12.00 tilbake til Norge. Beregnet ankomst til Gardermoen er kl. 14.00. Individuell hjemreise herfra.

Kart

Powered by Travelize