Skiskytter-VM i Østersund

SKISKYTTER-VM I ØSTERSUND - 7. - 10. mars 2019

Peer Gynt Tours  har sikret seg gode plasser i den norske seksjonen inne på stadion i Østersund både fredag, lørdag og søndag, -  og her kan du være med på å heie de norske heltene våre fram til mange edle medaljer. (Se øvelsene under Dagsprogram nedenfor). Egen reiseleder fra Peer Gynt Tours er med og tilrettelegger det hele. Vår turpakke starter med buss på Trondheim S, samt fra Værnes flyplass utenfor Trondheim. Påstigning underveis er mulig.

Tilslutning fra andre deler av landet kan ordnes mot tillegg.

I Sverige skal vi bo godt på Tott Hotel Åre (4*) – som ligger sentralt til på skistedet Åre, knappe 10 mil fra Østersund. Hotellet har treningssenter, innendørs basseng, jacuzzi, sauna og SPA-tilbud. På alle rommene er det TV, kjøleskap og bad/WC. Restaurant på huset, der mat og drikke i ulike  prisklasser fås kjøpt. Hotellet ligger kun 5 min. gange fra Åre Torg. Både fredag, lørdag og søndag er transport med buss t/r skistadion i Østersund  inkludert. 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Fredag 8. mars
16:15 – 17:30      Sprint damer

Lørdag 9. mars
16:30 – 17:45      Sprint herrer

Søndag 10. mars
13:45 – 14:25      Jaktstart damer
16:30 – 17:10      Jaktstart herrer

Vi vil ha avreise fra Åre til Østersund tidlig på dagene – for å få med oss den sydende VM-stemningen i byen/på stadion.

Dette blir moro!

Kart

Powered by Travelize