Placido Domingo - Verona

Bli med til Italia for der å oppleve fantastiske Plácido Domingo i Arena di Verona. Vi har sikret oss billetter til "Placido Opera Gala Night", som arrangeres her kun en kveld i 2020, nemlig den 7. juli. Her vil verdensstjernen Placido Domingos utrolige sangstemme trollbinde de fleste. Dette er en unik anledning til å få høre flere perler fra noen av de forestillingene som gjorde ham verdensberømt. Vi flyr t/r Venezia, og allerede første dag får vi oppleve denne herlige byen. Deretter skal vi bo godt på et 5-stjerners SPA-hotell i den gamle kurbyen Abano Terme. Før konserten blir det også en guidet tur i Verona. Trenger vi si noe mer?

 

Rabatt
Rabatt kr. 500,- pr. person
ved bestilling mer enn 95 dager før avreise. 

Pris fra kr.:
11 990,-
Dager:4
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Venezia t/r, transfers og utflukter med buss og båt iflg. programmet, 3 hotellovernattinger i dobbeltrom, 3 frokoster og 2 middager på hotellet, sightseeing i Venezia og Verona, Placido Domingo konsertbilletter på Arena di Verona, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Oslo – Venezia – Abano Terme        
Avreise fra Oslo Lufthavn om morgenen direkte til flyplassen i Venezia. Det blir kun en kort busstur bort til parkeringen på Tronchetto'en, - og bagasjen settes igjen i bussen. Herfra reiser vi med båt inn til Venezia. Her venter en lokal skandinavisk-/engelskspråklig guide på oss, som i løpet av 2 timer til fots vil vise oss denne herlige byen. Vi besøker da bl.a. Markusplassen, en av verdens mest berømte plasser. I Venezia kan man også høre mer om Markus-kirken, Doge-palasset m.m. Men man får også noe tid til egne aktiviteter/kjøp av lunsj. Snart drar vi med båt tilbake til bussen vår, og kjører 40 km videre til kurbyen Abano Terme og det flotte Abano Ritz Hotel (5*). Felles middag.

2. dag                  I Abano Terme. Placido Domingo konsert i Verona                                     
Frokostbuffet inkludert daglig. På formiddagen nyter vi vårt flotte familiedrevne SPA-hotell, - det kan by på så vel SPA-tilbud som termiske svømmebassenger, boblebad, vannaerobic, badstuer, tyrkisk bad og skjønnhets-behandlinger (ikke inkl.) Alle rom er utstyrt med badekåpe og tøfler. På huset er det ellers 3 restauranter, og WiFi er gratis. Rommene er romslige, og utstyrt med klassiske møbler og utsmykkinger. Lunsj i egen regi.

Ca. kl. 14.00 setter vi kursen i egen buss mot Verona. Ved ankomst venter en lokal engelskspråklig guide på oss – og nå får vi oppleve byens severdigheter nærmere, både med buss/til fots.  Da hører et stopp ved Romeo & Julies berømte balkong også med!  Deretter god tid til bl.a. å kjøpe seg noe å bite i/forfriskninger før vi i god tid før konsertstart rusler bort til den utendørs Arena di Verona og finner plassene våre. Litt utpå kvelden starter det hele, og en flott kveld med musikalske opplevelser venter. Sen retur til hotellet vårt.

3. dag                  I Abano Terme. Vi nyter ferien                                                                   
Frokost og felles middag inkludert. Hele dagen fritt til egne opplevelser på vårt flotte hotell. Vår reiseleder er tilgjengelig for gode råd og tips. Lunsj i egen regi. Kurbyen Abano Terme er kjent som "The Thermal Baths of Venice", takket være de ekstraordinære helbredende egenskapene til det termiske vannet og den biotermiske leiren som tilbys bl.a. på hotellet vårt. Dette er "ekte medisin uten bivirkninger" som er hotellets eget slagord! Ønsker man heller å spille golf, så er det bl.a. 8 golfbaner relativt nær hotellet. Ønsker man å utforske byens sentrum, så er det bare 1,5 km å gå dit. Uansett - felles middag inkludert om kvelden.

4. dag                  Abano Terme – Venezia – Oslo                                                                                                    
Frokostbuffet - avreise. Tidlig på dagen går ferden til flyplassen utenfor Venezia, der vi utpå formiddagen flyr direkte til Oslo Lufthavn.  

 

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
6/7 Oslo Lufthavn Verona - Konsert m/Placido Domingo Mer enn 8 11 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg for enkeltrom:         Kr. 600,-  

NB! Forbehold om kansellering av konsert grunnet dårlig vær eller sykdom. Forestilling kan bli flyttet til påfølgende kveld. Om full konsertkansellering er det kun billetten som refunderes. Blir deler av konserten gjennomført gis ingen refusjon.

Pga. frister på flybillettene og begrenset antall konsertbilletter er det viktig at denne turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere temareiser!

Powered by Travelize