Andrea Bocelli - Toscana

ANDREA BOCELLI - TOSCANA

Stor suksess i 2017! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscana, for der å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde de som har vært så heldig å sikre seg en av våre gode billetter til denne ene og unike årlige forestillingen, - som er en hyllest til området der han vokste opp. En mer romantisk ramme rundt en konsert med selveste Andrea Bocelli må vel være vanskelig å finne?

I Toscana skal vi i 3 døgn bo sentralt i sjarmerende San Gimignano, og under oppholdet skal vi også besøke en lokal vingård for å prøvesmake vin og nyte en god lunsj. NB! Antall billetter er begrenset.

Nye avreisedatoer planlegges for 2019 – følg med!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Pisa – San Gimignano
Avreise fra Oslo Lufthavn om formiddagen via München til Pisa.  Etter en kort busstur bort til idylliske San Gimignano, venter et 3 døgns opphold på det sentrale Hotel la Cisterna (3*). Ettermiddagen fritt -  felles middag med vin inkludert.

2. – 3. dag           I San Gimignano.  Utflukt/Andrea Bocelli konsert/egne opplevelser
Frokostbuffet inkludert daglig. 2. dag byr vi på en utflukt med buss til den nærliggende vingården Fattorio Poggio Alloro, der både en omvisning på vingården, aperitiff i vinkjelleren samt felles lunsj med tilhørende hvite og røde viner er inkludert.  Etter en pause på hotellet går ferden ca. kl. 17.00 med egen buss til det utendørs amfiteateret "Teatro del Silenzio" i Lajatico. Vi starter tidlig selv om vi bor bare 35 km unna, dette fordi man regner med betydelig trafikk til/fra Lajatico. Beregnet ankomst dit ca. kl. 18.30. Kl. 20.15 startet årets store begivenhet i Toscana, - utekonserten med Andrea Bocelli. 2018-konserten vil være dedikert operaen "ANDREA CHÉNIER" av Umberto Giordano – en av Bocellis favorittoperaer, og den første operaen han hørte. Denne sang og spilte han inn en arie fra, bare 8 år gammel! Sen retur til hotellet vårt etter konsertens slutt må påregnes.

3. dag starter med frokostbuffet på hotellet. Deretter er dagen/kvelden til egen disposisjon. Vår reiseleder står selvsagt til disposisjon for gode råd. San Gimignano står på UNESCO's verdensarvliste, så her er det mange opplevelsesmuligheter. Bare 7000 personer bor her fast, men San Gimignano er viden kjent for sitt middelaldersentrum med en rekke tårn som stammer helt tilbake til år 300 f.Kr. Mye spennende fås kjøpt, alt fra gårdsprodukter og vin til ulike håndverk fra lokale kunstnere.

4. dag                  San Gimignano – Pisa – Gardermoen
Frokostbuffet - avreise. Sent på formiddagen blir det busstransport til flyplassen i Pisa, for om ettermiddagen å fly herfra via München hjem til Gardermoen.

Kart

Powered by Travelize