Andrea Bocelli - Toscana

Vi har billetter til den årlige konserten i hjembyen Lajatico!

Bli med Peer Gynt Tours til Italia, for å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde publikumet som har vært så heldig å sikre seg billetter til den ene og unike forestillingen, som er en årlig hyllest til området der han vokste opp. Temaet for konserten i 2017 er i skrivende stund ikke klart, men vil uansett bli en stor nytelse. En mer romantisk ramme rundt en konsert med selveste Andrea Bocelli er vel vanskelig å finne…

I Toscana skal vi i 3 døgn bo sentralt i sjarmerende San Gimignano, som ligger kun 35 km.  fra Andrea Bocelli's hjemby Lajatico. Under oppholdet i Toscana venter også andre opplevelser - deriblant utflukt til en lokal vingård inkludert både prøvesmaking av vin og lunsj i form av kortreist mat. I San Gimignano vil man også den ene dagen få gode muligheter til å utforske byen på egen hånd. Men antall billetter er begrenset – vent ikke for lenge med bestillingen din…

 Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
12 330,-
Dager:4
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Pisa via München t/r, transfers og utflukter m/buss iflg. programmet, 3 overnattinger i dobbeltrom på 3*hotell i San Gimignano, 3 frokoster og 1 middag med vin på hotellet, 1 lunsj med vin og omvisning på lokal vingård, konsertbillett kat. 2 på Teatro del Silenzio, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Lufthansa
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                   Gardermoen – Pisa – San Gimignano
Avreise fra Oslo Lufthavn om morgenen via München til Pisa.  Herfra blir det bare en kort busstur inn i hjertet av Toscana til idylliske San Gimignano, der et 3 døgns opphold på det sentrale 3* Hotel la Cisterna venter. Ettermiddagen fri til avkobling/egne opplevelser. Felles middag med vin er inkludert om kvelden.

2. dag                   I San Gimignano.  Utflukt/Andrea Bocelli konsert/egne opplevelser
Frokostbuffet inkludert daglig på hotellet. Om formiddagen 2. dag byr vi på en utflukt med buss til den nærliggende vingården Fattorio Poggio Alloro, der både en omvisning på vingården, aperitiff i vinkjelleren samt felles utendørs lunsj med lokal mat, og tilhørende hvite og røde viner samt vann og espresso er inkludert.       
Etter en pause på hotellet vårt, går ferden ca. kl. 17.00 med egen buss til det utendørs amfiteateret "Teatro del Silenzio" i Lajatico – Andre Bocelli's hjemby. Vi starter såpass tidlig selv om vi bor bare 35 km unna, - dette for å ha romslig tid mht. at trafikken vil være betydelig hit i kveld. Beregnet ankomst til Lajatico ca. kl. 18.30, - 19.00. Kl. 20.15 startet årets store begivenhet i Toscana, nemlig utendørs konserten med stjernetenoren Andrea Bocelli. Konsertbilletter inkludert er nummererte seter i område Seconda Poltrona. Ytterligere detaljer om 2017-konserten publiseres på www.peergynt.com så snart dette er klart. Retur til hotellet vårt med buss etter konsertens slutt.

3. dag                   I San Gimignano
Starter med en smakfull frokostbuffet på hotellet vårt. Deretter er resten av dagen/kvelden til egen disposisjon. Vår erfarne reiseleder står selvsagt til disposisjon for gode råd. San Gimignano står på UNESCO's verdensarvliste, så her er det mange opplevelsesmuligheter som venter.  Byen er ikke stor, kun 7000 personer bor her fast, men San Gimignano er viden kjent for sitt middelaldersentrum med en rekke tårn – men stammer helt tilbake til år 300 før Kristus. Mye spennende fås kjøpt her, alt fra lokale gårdsprodukter og vin til ulike håndverk fra lokale kunstnere.

4. dag                   Pisa – Gardermoen
Frokostbuffet inkludert før avreise. Tidlig på dagen blir det busstransport fra San Gimignano til flyplassen i Pisa, for flyreise herfra via München hjem til Norge i løpet av dagen.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
27/7 Oslo Lufthavn Toscana - Konsert med Andrea Bocelli Mer enn 8 12 330,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for standard enkeltrom:                                                         Kr.     690,-
Tillegg for dobbeltrom som enkeltrom:                                             Kr. 1.160,-            
Tillegg for Superior rom med utsikt pr. person:                               Kr.    240,-

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

Konsertbilletter inkludert: Nummererte seter i område Seconda Poltrona

Pga. frister på flybillettene og begrenset antall konsertbilletter er det viktig at denne turen bestilles i god tid.
Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Euro

Se her for flere turer til Italia!

Powered by Travelize