Andrea Bocelli - Toscana

Stor suksess gjennom mange år! Bli med Peer Gynt Tours til Italia og Toscana, for der å oppleve den fantastiske tenoren Andrea Bocelli i hans egen hjemby Lajatico - i utendørs teateret "Teatro del Silenzio". Her vil den blinde Andrea Bocelli's utrolige sangstemme trollbinde de som har vært så heldig å sikre seg en av våre billetter til denne ene og unike årlige forestillingen, - som er en hyllest til området der han vokste opp. En mer romantisk ramme rundt en konsert med selveste Andrea Bocelli må vel være vanskelig å finne?

I Toscana skal vi i 3 døgn bo sentralt i sjarmerende San Gimignano, og under oppholdet skal vi også besøke en lokal vingård for å prøvesmake vin og nyte en god lunsj. En tur innom historiske og idylliske Lucca blir det også. NB! Antall billetter er begrenset.

 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Pisa – San Gimignano
Avreise fra Oslo Lufthavn om formiddagen via München til Pisa.  Etter en kort busstur bort til idylliske San Gimignano, venter et 3 døgns opphold på det sentrale Hotel la Cisterna (3*). Ettermiddagen fritt -  felles middag med vin inkludert.

2. – 3. dag           I San Gimignano.  Utflukt/Andrea Bocelli konsert/egne opplevelser
Frokostbuffet inkludert daglig. 2. dag byr vi på en utflukt med buss til den nærliggende vingården Fattorio San Donato, der både en omvisning på vingården, aperitiff i vinkjelleren samt felles lunsj med tilhørende hvite og røde viner er inkludert.  Ettermiddagen/kvelden fritt til egne opplevelser. 3.dag har man også god til å utforske San Gimignano på egen hånd. San Gimignano står på UNESCO's verdensarvliste, så her er det mange opplevelsesmuligheter. Bare 7000 personer bor her fast, men San Gimignano er viden kjent for sitt middelaldersentrum med en rekke tårn – som stammer helt tilbake til år 300 f.Kr. Mye spennende fås kjøpt, alt fra gårdsprodukter og vin til ulike håndverk fra lokale kunstnere. Vår reiseleder står selvsagt til disposisjon for gode råd og tips.

Ca. kl. 17.00 den 25/7 setter vi  kursen i egen buss mot det utendørs amfiteateret "Teatro del Silenzio" i Lajatico. Vi starter tidlig selv om vi bor bare 35 km unna, - dette fordi det blir betydelig trafikk til/fra Lajatico. Litt gangavstand fra/til bussparkering må påregnes. Kl. 20.30 starter årets store begivenhet i Toscana, - utekonserten med Andrea Bocelli. 2018-konserten var dedikert operaen "ANDREA CHÉNIER", men i 2019 går man igjen tilbake til en klassisk konsertopplevelse med Andrea Bocelli. Programmet er i skrivende stund ikke klart. Sen retur til hotellet vårt etter konsertens slutt må påregnes.

4. dag                  San Gimignano – Lucca - Pisa – Gardermoen
Frokostbuffet - avreise. Tidlig på formiddagen setter vi kursen mot den idylliske og historiske byen Lucca, der det blir god tid til å rusle rundt, shoppe og spise lunsj på egen hånd. Deretter går ferden til flyplassen i Pisa, der vi om ettermiddagen flyr via München hjem til Oslo Lufthavn.  

Kart

Powered by Travelize