Nyttårstur til Wien

Nyttårstur til Wien

Wien er Europas musikkhovedstad, og hvem drømmer ikke om å nyte nyttårskonserten i Musikverein og Flaggermusen i Statsoperaen i Wien på Nyttårsaften?

Bli med Operaturkomiteen og Peer Gynt Tours på en nyttårstur med musikalske opplevelser av høy klasse! For mange er dette kanskje en unik mulighet. 

I tillegg til de inkluderte billettene, vil det også bli tilbud om ytterligere operaforestillinger for de som ønsker dette. Vår reiseleder har god operafaglig bakgrunn.

Musikk, kultur og et avslappet uteliv. Legendarisk treffpunkt mellom nord og sør, øst og vest på Kontinentet. Byens hjerte er behagelig kompakt, med korte gangavstander. Wien er Østerrikes hovedstad og desidert største by og ligger vakkert plassert ved Donau og Wienerwald. Når du kommer hit trer du inn i et levende museum, de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt klare preg på Wien. Wien er en moderne pulserende storby midt i Europa.

OBS! Frist for påmelding er allerede 9. mai!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Fredag 29. desember    Oslo – Wien
Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen til avtalt tid, for flyreise til Wien. Vi flyr med Austrian Airlines med avgang kl. 13.40 og ankomst Wien kl. 16.15. På Oslo Lufthavn blir vi møtt av vår reiseleder, som er med oss på hele turen. I Wien hentes vi av buss som tar oss med til vårt førsteklasses sentralt beliggende hotell; Hotel Intercontinental, i gangavstand fra Statsoperaen. Vi sjekker inn og møtes igjen kl. 20.00 for en felles middag i hotellets hyggelige restaurant, drikke og kaffe inkl.

Lørdag 30. desember    Wien
Frokost på hotellet. Kl. 10:00 spaserer vi samlet bort til Musikverein og Nyttårskonserten, som starter kl. 11:00. Dette blir en opplevelse for livet! Samme konsert som tv-sendes på første nyttårsdag. Etter konserten er det opp til hver enkelt hva de vil gjøre, men på kvelden samles vi for å spise felles middag, drikke og kaffe inkl. på et hyggelig sted.

Søndag 31.desember    Wien
Frokost på hotellet. I dag, på selve Nyttårsaften, er det store for wienerne å gå i Staatsoper for FLAGGERMUSEN, og vi har vært så heldige å få gode billetter. Om kvelden er det stor Nyttårssupépå vårt flotte hotell. I kveld betaler alle drikkevarene selv.

Mandag 1. januar           Wien
Frokost på hotellet. De fleste vil vel ta det med ro og kanskje se Nyttårskonserten igjen på TV. Om kvelden felles middag, drikke og kaffe inkl. på en nærliggende restaurant.

Tirsdag  2.januar           Wien
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Wien har mye å by på; i Museumsquartier finner du et enormt utvalg av utstillinger, legg et besøk til Kunstmuseet eller den berømte Spanske rideskolen. Sett av litt tid for shopping, og vi anbefaler absolutt et besøk på et kaffehus for å nyte noen av de gode kakene Wien har å by på! 

Onsdag 3. januar          Wien
Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Vi kan anbefale å besøke Schönnbrunn Slott, som var habsburgernes sommerresidens. Dette er en av de viktigste kulturskattene i Østerrike og har også blitt en av de største turistattraksjonene i byen. Det finnes også mye annet som er verdt å få med seg; Flotte museer og gallerier finnes det mange av, antikvitetsbutikker med varer man ikke finner andre steder, eksklusive forretninger, utmerkete restauranter og viktig arkitektur.

Torsdag 4. januar         Wien-Oslo
Frokost på hotellet. Utsjekking. Vi reiser fra hotellet ca. kl. 18:30. Avgang med Austrian Airlines kl. 20:45. Forventet ankomst Gardermoen kl. 23:15.

Kart

Powered by Travelize