Opera ved Bodensjøen

Nyt utendørs-operaen "Carmen" i Bregenz

Bli med på vår operatur til Bodensjøen – for i Bregenz å kunne nyte den kjente opera-forestillingen «Carmen» av George Bizet på den største innsjøscenen i verden, med plass stil hele 6.800 tilskuere. Her venter en fascinerende historie, vakker musikk, utrolig scenografi og fantastiske kostymer. Bodensjøen grenser både til Sveits, Østerrike og Tyskland, og på denne turen opplever vi alle tre landene: Vi lander i Sveits, bor i Tyskland og nyter operaen «Carmen» i Østerrike. Dessuten får vi også med oss en omvisning på den kjente blomsterøya Mainau i den tyske delen av Bodensjøen. Her får man med andre ord «mye for pengene»…

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag              Gardermoen – Zürich – Roggenbeuren
Utpå ettermiddagen flyavgang til Zürich i Sveits. Herfra reiser vi med buss inn i Tyskland og til Roggenbeuren – til vårt hotell, Landhotel Krone (4*). Vi ankommer her litt utpå kvelden, men en velkomstdrink og felles middag er inkludert umiddelbart etter ankomst.

2. dag              I Roggenbeuren/Bregenz.  Sightseeing. Utendørs opera om kvelden
Frokost på hotellet. Vårt familiedrevne hotell byr på hyggelige rom og har en flott beliggenhet i småbyen Roggenbeuren, bare en kort kjøretur unna selve Bodensjøen.  Vi tilbringer formiddagen her, og da kan man også nyte hotellets SPA-tilbud med sauna/dampbad eller ta en dukkert i det innendørs svømmebassenget.  Men hotellet har også en utendørs «biergarten», og for noen frister nok avkobling her mer.

Sent på formiddagen går ferden til Bregenz i Østerrike, en vakker by ved bredden av den idylliske Bodensjøen. Her byr vi på en 2 timers rusletur gjennom sentrum med en engelskspråklig lokalguide, som vil fortelle om byens historie og dens severdigheter. Snart er det på tide å spise felles middag – den nyter vi på en lokal restaurant i sentrum av byen. Etterpå rusler vi bort til festivalområdet ved bredden av Bodensjøen, der vi snart skal kunne nyte den kjente operaen «Carmen» av George Bizet.  Her har vi sikret oss gode billetter i kategori «Lakefront 4».  En flott kveld venter - sen retur til hotellet.

3. dag              Ved Bodensjøen/på Mainau – Schaffhausen - Zürich - Gardermoen
Frokost på hotellet – avreise. Om formiddagen tar vi ferje fra Meersburg over til den kjente blomsterøya Mainau, der det blir omvisning med en engelsk-/ eller skandinaviskspråklig guide. Øya er på 450 mål, og her finner vi nær en million vakre blomster, busker og trær.I barokkslottet på Mainau holder for øvrig den svenske adelsfamilien Bernadotte til. Lunsj i egen regi i løpet av dagen.

Etter oppholdet tar vi ferjen tilbake til Meersburg, og vi forlater Bodensjøen for denne gang. På vei mot flyplassen i Zürich tar vi en stopp i den idylliske sveitsiske middelalderbyen Schaffhausen. Her finner vi så vel vakre kjøpmannshus fra middelalderen som en historisk festning, og en bilfri gamleby. Denne byen fikk for øvrig i 1947 tildelt Kong Haakon VII Frihetskors med diplom for sin innsats for norske Tysklands-fanger etter krigen. Her ligger også det 150 meter brede fossefallet «The Rheinfall» som er en del av elven Rhinen. Om kvelden ankommer vi flyplassen i Zurich, og herfra blir det utpå kvelden avreise med fly direkte tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Powered by Travelize