Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv venter. Østerrikes hovedstad ligger vakkert til ved elven Donau, og byens hjerte er behagelig kompakt - med korte gangavstander. Når du kommer til Wien så trer du inn i et levende museum, - de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt preg på byen. Vi skal bo i Wien fra fredag til mandag, og under vårt 3 døgns opphold venter så vel 4-retters middag og en 2 timers klassisk konsert med vakker wienermusikk av Strauss og Mozart på ærverdige Kursalon Wien, som bysightseeing og en guidet utflukt til slottet Schönbrunn - med besøk i noen av de keiserlige residenser der. En tur innom byens påskemarked/julemarkeder samt tid til egne opplevelser blir det også.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Dag 1          Gardermoen – Wien. I Wien
Avreise om formiddagen fra Oslo Lufthavn direkte til Wien. Her vil en skandinavisktalende transferguide møte oss på flyplassen, og på vei til hotellet venter nå en kort, panorama sightseeingtur med buss gjennom byen for å bli litt bedre kjent. Deretter sjekker vi inn på flotte Leonardo Hotel Vienna (4*). (Avreise 23.11 - InterCity Hotel (4*)) Felles middag på hotellet.

Dag 2          I Wien – sightseeing, marked og klassisk konsert med middag
Frokost.  Nå venter en 3 timers sightseeingtur med vår skandinaviskspråklige lokalguide – da blir mange av Wiens severdigheter presentert nærmere. Nevnes kan slottet Belvedere, den berømte Stefansdomen, byens vakre rådhus samt Wiener Staatsoper. Lunsj i egen regi - ettermiddagen fritt.   Byens lengste shoppinggate ligger nær hotellet vårt – den vil nok friste mange. På tur 2 vil nok Wiens idylliske julemarkeder også friste mange – her kan man få mange flotte impulser til julegaver, og her smaker et glass «Glühwein» veldig godt. Lørdag kveld inviterer vi til 4-retters middag i Kursalon Wien og kategori A-billetter til en 2 timers konsert med klassiske mesterverker av Strauss og Mozart, samt andre flotte musikkstykker/valser. Flere av disse akkompagneres av operasangere/ballettdansere. En flott kveld venter.

Dag 3          I Wien. Utflukt til slottet Schönbrunn. Påskemarked/julemarkedsbesøk
Etter en sen, men god frokost drar vi sammen med vår lokale guide i egen buss ut til keiserens sommer-residens Schönbrunn. Dette slottet er av de viktigste kulturskattene i Østerrike, og også en av de største turist-attraksjonene. Her skal vi besøke keiserinne Maria Theresia’s 22-roms vakre residens, og deretter får man tid til å oppleve et av Wiens påske-/julemarkeder før vi drar tilbake til hotellet vårt igjen. Lunsj i egen regi.

Resten av dagen fritt – på november turen vil nok mange også i dag besøke byens flotte julemarkeder. Her er det ikke til å unngå at man kommer i julestemning. Middag i egen regi.

Dag 4          I Wien. Wien – Oslo
Frokost og avreise. Utpå formiddagen reiser vi i egen buss ut til flyplassen, for derfra å fly tilbake til Gardermoen tidlig på ettermiddagen.  

Kart

Powered by Travelize