Stemningsfulle Palma

Liten storby med sjarm.

Palma de Mallorca er en vakker og stolt by med spansk eleganse. Den lille storbyen har ærverdige monumenter og historie, førsteklasses handlegater og et yrende folkeliv. Byen er tro til sine katalanske røtter, og det mallorkinske kjøkken er verdt en reise i seg selv. Byen har en sjarmerende blanding av gammelt og nytt. I den gamle bydelen finner vi trange gater og smug med små tapas-barer og flott arkitektur, og det er en fornøyelse å bare være her og kjenne på den gode stemningen. Vi skal også på utflukt til Port Andratx – en av øyas fineste perler. Bli med på en hyggelig ferietur til Mallorcas idylliske hovedstad.

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Palma de Mallorca
Kveldsfly fra Oslo Lufthavn til Palma. Transfer til vårt gode hotell Tryp Palma Bellver (4*) som har veldig fin beliggenhet ved strandpromenaden i sentrum av byen.

2. dag        I Palma – sightseeing
Etter frokost skal vi bli kjent med Palma. Byen ligger innerst i den vide Palma-bukta. På høyden over havnen ligger den gotiske katedralen La Sey, og bak katedralen ligger den gamle bydelen med original arkitektur, vakre patioer, gamle adelspalasser, flotte kirker og historiske minnesmerker. Som badene fra den gang Palma var under arabisk herredømme. Lunsj på egenhånd. Felles middag på hotellet om kvelden.

3. dag        I Palma – fridag
Frokost. Det finnes ennå mye å se i Palma. Man kan bruke dagen til å besøke flere severdigheter, kose seg i hotellets svømmebasseng eller bare spasere og nyte høstsola. Mallorca har også en imponerende natur, og man kan også besøke en av de små byene rundt Palma. Du finner også gunstige og hyggelige muligheter for shopping i byen. Om kvelden møtes vi til felles middag på en lokal restaurant.

4. dag        I Palma  – utflukt til Port Andratx
Frokost på hotellet. I dag skal vi på halvdags utflukt til livlige Port Andratx, som er Mallorcas svar på Saint-Tropez. Dette er ikke det mest kjente reisemålet for nordmenn, men de Mallorca-frelste blir drømmende i blikket når de tenker på Port Andratx. Det er også her de fleste utlendinger har slått seg til på Mallorca. Byen klamrer seg til i fjellsiden over en vakker havn, og flotte villaer ligger tett i tett i åsene rundt byen. Byen preges av spennende gastronomi, kafeer, kunstgallerier, små butikker og markeder. Lunsj og middag på egenhånd.

5. dag        Palma – Gardermoen
Frokost. Formiddagen fri i Palma. Kanskje vil du ta en siste handlerunde for å kjøpe med deg noen smakfulle delikatesser hjem. Transfer til flyplassen og retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize