Paris med slottet i Versailles

Opplev Frankrikes hovedstad!

Paris er en by mange drømmer om, lengter etter - og svært gjerne kommer tilbake til. Paris – c´est la vie! Her venter fortausrestauranter med ekte fransk sjarm langs de mange boulevardene, stilfulle varehus, spennende bydeler og selvsagt det berømte Eiffeltårnet. Og vi tar også turen opp til den vakre kirken Sacre Coeur – der utsikten over Paris er helt fantastisk.  Like ved ligger også det kjente kunstnerkvarteret Montmartre.

Utsikten fra taket av det 200 meter høye bygget Tour Montparnasse er også ofte en stor opplevelse. Men ikke minst er det mulig å nyte god mat og drikke på noen av byens restauranter, - det hører gjerne med når man besøker en trivelig by som Paris. Avreisedagen arrangerer vi dessuten en utflukt til solkongen Ludvig den 14. vakre slott i Versailles sammen med vår norske Parisguide - som vil vise oss rundt også inne i slottet. Dette er en av Frankrikes mest besøkte severdigheter, og her venter mange flotte opplevelser. Dette blir en flott avslutning på ferieturen til Paris…

 Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
7 750,-
Dager:4
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Paris t/r, byskatt i Paris, transfers med buss iflg. turbeskrivelse, 3 hotellovernattinger i dobbeltrom, 3 frokoster, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:SAS
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag              Gardermoen – Paris
Sent på ettermiddagen avreise med fly direkte til Paris.  Fra flyplassen blir det felles transport med egen buss inn til sentrum og vårt hotell, Hotel Carlton’s (4*) - som ligger i den nordlige delen av sentrum, i kort gangavstand fra så vel velkjente Montmartre som det verdensberømte show-teateret Moulin Rouge. 

2. dag              I Paris
Frokostbuffet inkludert på hotellet før vi tidlig på dagen lar vår norske lokalguide ta dere med på en sightseeingtur gjennom hennes kjære hjemby Paris.  Byen ble bygd for å imponere sine besøkende - og både berømte Triumfbuen, paradegaten Champs-Elysèes, Eiffeltårnet og Invalidedomen - der Napoleon ligger begravet, gjør stort inntrykk på de fleste. Sightseeingen avsluttes ved at vi kjører dere opp til det kjente kunstnerkvarteret Montmartre - der også den staselige kirken Sacre Coeur ligger. Utenfor denne er det flott utsikt over Paris – og dette er også et veldig populært sted å ta bilder fra.
Det blir nå mulig å kjøpe seg lunsj på en av de mange bistroene nær/på kunstnertorget Place de Tertre. Her kan dere gjøre gode kjøp av både malerier av lokale kunstnere til hyggelige priser – samt souvernirer. Ettermiddagen fritt til egne opplevelser. Felles middag på en lokal restaurant kan bestilles mot tillegg.

3. dag              I Paris
Frokost. I dag har man dagen fritt til egne opplevelser.  Men vår reiseleder vil arrangere en utflukt med båt på Seinen. Båtturen varer i 1 time.  (Må forhåndsbestilles – men metrobillett kjøpes av hver enkelt i Paris.)
Mulighetene til ulike flotte opplevelser er store, og vår reiseleder kan gi dere gode råd og tips. En tur til ett av Paris sine mange innholdsrike varehus hører gjerne også med - for mange. Vi anbefaler også en rolig kveldstur når mørket senker seg - og alle monumentene blir flombelyste.  Tar man turen til den 200 meter høye bygningen Tour Montparnasse så får man en storslått utsikt over Paris.  Felles middag på en lokal restaurant kan bestilles mot tillegg.

4. dag              I Paris. Paris – Gardermoen
Frokostbuffet på hotellet før utsjekking.  I dag byr vi på en halvdagstur med lokalguiden vår ut til Versailles, der vi får en omvisning inne i det berømte slottet som Ludvig den 14. oppførte på 1600–tallet.
Utenfor hotellet er det dessuten en storslått slottshage, som også er verdt et besøk.  Etter en lunsj i egen regi i Versailles-området går ferden utpå ettermiddagen direkte til flyplassen Charles de Gaulle – der vi om kvelden vil få en direkte flyreise hjem. Ankomst Oslo Lufthavn litt utpå kvelden.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
30/9 Oslo Lufthavn Paris 7 7 750,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:                        Kr. 1.860, -                       Kr. 1.860, -                          

Tillegg hotellrom:
Superior dobbelt rom:   Kr. 300,- pr. person
Superior enkeltrom:      Kr. 2890,-

Tillegg utflukt/middager:
Båttur på Seinen med reiseleder: Kr. 200,- pr. person (+ metrobilletter t/r – som kjøpes i Paris.)
Felles middag 2. dag: Kr. 375,- pr. person
Felles middag 3. dag: Kr. 375,- pr. person

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Powered by Travelize