Skip to main content
Ljubliana Foto:Blaz Pogacar

Weekendtur til Ljubljana - Slovenia

LjublianaLjubliana Foto:Blaz Pogacar
LjublianaLjubliana Foto: Nea Culpa
Open Kitchen LjublianaOpen Kitchen Ljubliana Foto: Nea Culpa
LjublianaLjubliana Foto: Andrej Tarfila
LjublianaLjubliana Foto: Andrej Tarfila

Charterfly fra Kvernberget 30. september – 2. oktober 2022

Bli med på en trivelig weekendtur til Slovenias sjarmerende hovedstad Ljubljana, som med sine ca. 250 000 innbyggere sies å være like flott som Praha, men i mindre format. Allerede etter knappe 3 timers flytur fra Kristiansund lander vi i Ljubljana, og her venter et 2 døgns opphold på et trivelig og sentralt beliggende 3* hotell - som ligger midt i smørøyet. Mange severdigheter, en rekke uterestauranter, gode spiserestauranter, staselige jugendhus og et mangfoldig shoppingtilbud m.m. venter også.

Slovenia ligger i det sydlige Sentral-Europa, og grenser til Italia i vest, Adriaterhavet i sydvest, Kroatia i syd og i øst, Ungarn i nordøst og Østerrike i nord. Ljubljana er en by hvor øst og vest møtes, - og det gamle og det nye harmonisk er smeltet sammen. Dette reisemålet har vært en suksess på våre tidligere charterturer!

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • Fredag 30.09 2022: Kristiansund/Kvernberget – Ljubljana

  Innsjekking på Kvernberget til avtalt tid. Normalt start innsjekking kl. 07.30 – avreise kl. 09.40. Taxfree-butikken vil være åpen, og her kan man forhåndsbestille taxfreevarer som kan hentes ved hjemkomst. 2 tekniske reiseledere fra Peer Gynt Tours er med på turen, - men vel framme kan man selv velge hvordan man best skal nyte denne så flotte byen…

  180 seters charterfly direkte til Ljubljana. Reisetid ca. 2 timer og 45 minutter. Varm catering og alkoholfri drikke er inkludert. Øvrige drikkevarer/snacks fås også kjøpt om bord. Ved ankomst flyplassen i Ljubljana blir dere møtt av en lokal engelsktalende guide, som i egen buss vil bringe dere inn til Ljubljana sentrum, og til det aktuelle hotellet. Her bor dere på det meget sentrale 3*+ CITYHOTEL LJUBLJANA. Kjøretid fra flyplassen 30 min.

  Hver fredag arrangeres det populære matmarkedet OPEN KITCHEN på ett av de sentrale torgene i Ljubljana. (Værforbehold). Det er en storslått opplevelse – et utall produsenter av lokalmat/ lokal drikke og mange av byens kjøkkensjefer er i sving her. En tur hit anbefales! Men man finner også mange gode, vanlige restauranter og serveringssteder i samme område.

  Open Kitchen LjublianaOpen Kitchen Ljubliana Foto: Nea Culpa
 • Lørdag 01.10 2022: I Ljubljana – dagen fritt

  Frokost på hotellet. Dagen til egen disposisjon. Rusler man gjennom sentrum kan man her f.eks. kjøpe seg en billett for en times båttur på elven Ljubljanica som renner gjennom Ljubljana. På egen hånd kan man utforske byens sentrum eller nyte utsikten fra slottet som troner over byen. Uterestaurantene ligger tett, så om noen vil kose seg her, så er også det en god idé.

  Landets største kjøpesenter ligger i utkanten av byen, og her er det "bare" 450 butikker. Like ved ligger også ett av Europas største SPA-sentre, så om en SPA-behandling frister noen, så er det også mulig å tilrettelegge. Bare hør med de i resepsjonen – de er behjelpelige med å bestille time.

  LjublianaLjubliana Foto: Andrej Tarfila
 • Søndag 02.10 2022: Ljubljana – Kvernberget/Kristiansund

  Frokost på hotellet og utsjekking. Bagasje plasseres i bagasjerommet. Hele dagen er til egen disposisjon – flere butikker og uterestauranter er åpne, og mange fristes nok også av en rusletur opp til Ljubljana-borgen. Andre tar seg heller en tur på det lokale antikvitetsmarkedet. Mange lunsjtilbud finnes i sentrum.

  Sent på ettermiddagen blir det busstransport fra hotellet ut til flyplassen i Ljubljana – kjøretid ca. 30 min. Innsjekkingen starter 2 timer før flyavgang. Taxfree shopping mulig. Tidlig på kvelden blir det så hjemreise i eget charterfly – direkte tilbake til Kvernberget igjen. Sandwich catering med alkoholfri drikke er inkludert. Øvrige drikkevarer og snacks fås kjøpt. Flytid ca. 2 timer 45 min.

Reisekalender
3/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
15/4Vandretur KyprosFra kr. 16 490,-
17/4Magiske JordanFra kr. 22 990,-
25/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 15 990,-
29/5Seniorfavoritt - HardangerFra kr. 10 990,-
30/5Kroatia - YogaturFra kr. 13 990,-
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
8/6Vandretur WalesFra kr. 17 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80