Skoleturer

Peer Gynt Tours har mer enn 35 års erfaring med å tilrettelegge skoleturer, klasseturer og studieturer, til mange spennende reisemål. Spør oss om et uforpliktende tilbud.

HVORFOR REISE MED PEER GYNT TOURS:
  • Vi tilrettelegger turer for skoler med avreisesteder over hele Norge.
  • Vi har bl.a. vært i Krakow og Berlin med over 200 skolegrupper gjennom de siste årene.
  • Vi skreddersyr hele skoleturen sammen med den enkelte gruppe – våre råd er da basert på vår erfaring med tilsvarende turer.
  • Vi samarbeider med lokale representanter som vi kjenner godt gjennom årelange samarbeid. De er vår forlengede arm på reisemålet, og er for oss tilgjengelig døgnet rundt.                                    
  • Vi oppdaterer oss jevnlig på de forskjellige reisemålene, og besøker ofte f.eks. Krakow, Gdansk, Berlin, København, London, Amsterdam og Tallinn. På denne måten samt gjennom jevnlig kontakt med våre lokale kontakter oppdaterer vi oss på de hoteller, restauranter og severdigheter som vi ønsker å tilby våre kunder.
  • Peer Gynt Tours bekrefter reiserute og hvilket hotell dere får bo på umiddelbart etter bestilling av turen.
  • De skoleklasser som reiser med Peer Gynt Tours på skoletur får et gavekort som kan brukes til et lotteri for å skaffe penger til turen. 

Kontakt oss nå, for en god start på planleggingen!

Fornøyde kunder

Her er et lite utvalg av våre fornøyde kunder.


Blindheim U. Skole 10AB - 2018 - Krakow
Opplegget var meget bra. Vi fikk mye for pengene.

Inndyr Skole - 2018 - Gdansk
God oppfølging fra kontoret. Forslag til aktivitetsmål, dyktig guide som formidlet historie om Polen og Gdansk. Peer Gynt Tours kan absolutt anbefales.

Klasse 10C Spjelkavik Undomsskole  - 2017 - Krakow 

Rosten Skole - 2016 - Berlin
Hyggelig og løsningsorientert konsulent. Imøtekommende til våre behov og ønsker. Grunding informasjon og godt planlagt tur. Alle elver, lærere og vi turledere er veldig fornøyd med turen. Anbefales!

Andenes skole - 2015  - Berlin (fly)
Vi hadde en kjempeflott tur til Berlin! Opplegget var kjempebra og elevene fikk både tid til å kose seg og hadde også mye flott læringsutbytte av besøkene til Sachsenhausen og Stasi-museet. Tilbakemeldingene fra elevene etter turen var kjempepositive! Kundeservicen hos Peer Gynt har også vært kjempebra. Vi får svar på våre henvendelser fort og kundebehandler forstår våre utfordringer! Vi er kjempefornøyde!

Valderøy Ungdomsskule 10A - 2014 - Amsterdam (fly)
Veldig bra service og rask responstid.

Bardu U-Skole klasse 10A - 2014 - Krakow (fly)
"Vi er veldig fornøyd med Peer Gynt Tours som reisearrangør. Fra vi tok kontakt til vi var på tur har det vært en super service, og vår kontaktperson har vært tilgjengelig og svart på alle våre spørsmål. Opplegget i Krakow var en stor suksess og alle reisende, både elever og reiseledere, var veldig fornøyd med turen..."

Nordlandet Ungdomsskole klasse 10D - 2013 - Krakow (busstur)
Peer Gynt Tours ga oss et veldig fyldig og innholdsrikt tilbud. Saksbehandler gjorde en fantasisk jobb på oppfølging og tilpassing til vår gruppe. Uten henne hadde nok ikke turen blitt så bra. Vi hadde en fantastisk sjåfør som gjorde turen veldig behagelig. Gjennom å kjøre buss nedover til Krakow fikk vi en helt annen opplevelse, enn å ta fly ned. Det gjorde gruppen sammenspleiset. Serverdighetene var verdt å ta med seg. Det eneste jeg kan sette fingeren på er at vi skulle ønske at vi hadde mer tid til overs i Krakow til egentid, gjerne er dag uten noe planlagt. Dette ser vi imidlertid vil gå på bekostning av reistiden, og gjør det mer vanskelig å få til i en skoleferie.

Lundeneset Videregående Skole - 2013 - Roma (fly)
Vi fikk god oppfølging, og Peer Gynt Tours viste stor forståelse og fleksibilitet i forhold til våre behov.

Din kontaktperson for skoleturer

Nina Brendskag

Skoleturer og andre gruppereiser
Tlf. 71 57 04 50
Mob. 976 93 840
E-post: nina.brendskag@peergynt.com

 

Skoletur Barcelona

Barcelona er manges favorittby og en flott destinasjon for en klassetur ! Barcelona har god temperatur nær sagt året rundt, mange severdigheter og ikke minst er byen krydret med en hyggelig atmosfære og en spektakulær arkitektur. På toppen av alt dette er Barcelona begunstiget med strandpromenade, og stor badestrand ved ....Les mer »

Skoletur London

London er en innholdsrik by som gjør den til en yppelig destinasjon for en klassetur ! Her finner man spennende og lærerike museer i forskjellige kategorier og tidsepoker, samt kjente severdigheter. Eksempelvis kan den nevnes at London har flere krigsrelaterte museer som gir et annet innblikk i historien enn fra skolebenken. ....Les mer »

Skoletur Berlin

Berlin er ikke bare en myldrende og interessant storby - den er også blitt selve symbolet på frihet og fredsvilje. Byen vrimler av attraksjoner – og er et ypperlig reisemål for en skoletur ! Ingen annen hovedstad har spilt en slik rolle i europeisk historie som Berlin, og i dag finnes det flere museer på temaet. ....Les mer »

Skoletur Krakow

Krakow består av majestetisk arkitektur, historisk atmosfære og vestlig stil, og byr på alt vi forventer av en storby i form av blant annet kultur og shoppingtilbud. Forslag på ting å gjøre i Krakow: Saltgruvene i Wieliczka Her blir vi tatt med bortimot 150 meter under bakken – og får oppleve stedet ....Les mer »

Skoletur København

På skoletur  i København  besøker dere attraksjoner som vil gi dere en, eller flere, aha-opplevelse. Alt fra fart og spenning på Tivoli, til museum med utrolige funn som er vanskelig å tro er sanne. København er en storby, men består samtidig av intimitet, sjarm og atmosfære du ....Les mer »
Powered by Travelize