Rabac i Kroatia - En seniorfavoritt

-Idylliske Rabac

På denne turen flyr vi direkte fra Oslo til Pula i Kroatia. Etter en kort busstur er vi framme på badestedet Rabac - som ligger idyllisk til i en bukt på østkysten av Istria-halvøya.
Her byr vi på et hele 7 døgns opphold på 4-stjerners Hotel Mimosa, og alle våre rom har både sjøutsikt og balkong. Hotellet ligger like ved stranden i Rabac, og har også to svømmebasseng med gratis solstoler. På området ellers finnes det også flere barer og restauranter, SPA-tilbud, frisør, tennisbaner, innendørs basseng, gavebutikk m.m.  Den hvite steinstranden rett ved hotellet vårt byr på krystallklart badevann – og her kan solstoler og parasoller leies.
På Istria-halvøya finner vi mange pittoreske middelalderbyer, og noen av disse får man oppleve nærmere på vår inkluderte heldags utflukt til bl.a. middelalderbyene Pula og Rovinj. En ettermiddag byr vi dessuten på en ca. 1 ½ times panorama båttur langs kysten ved Rabac. Ut over dette vil vår erfarne reiseleder også tilby alternative utflukter dersom det er interesse for dette. M.a.o. – mange opplevelser venter dersom du blir med Peer Gynt Tours til Kroatia.

 Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag         Gardermoen – Pula – Rabac
Vi flyr fra Oslo Lufthavn sent på ettermiddagen direkte til Pula i Kroatia. Her ankommer vi utpå kvelden. En buss henter oss på flyplassen og kjører direkte til det flotte Hotel Mimosa (4*) i Rabac. Felles middag med drikke inkludert.

 

2. – 7. dag  Herlige feriedager i Rabac og Kroatia
Frokost og middag med drikke inkludert daglig på hotellet. Under vår heldags utflukt til Pula og Rovinj er også en lunsjtallerken inkludert i løpet av dagen. Dagene i Rabac er i utgangspunktet til egen disposisjon – og da kan man enten bli med på en av utfluktene eller aktivitetene våre, dra på turer i egen regi, eller bare slappe av og kose seg på hotellet. Vår reiseleder vil hver dag tilrettelegge ulike sosiale aktiviteter; quiz eller utflukter – så her vil ingen føle seg alene.

På den inkluderte heldagsturen besøker vi bl.a. Pula og Rovinj. I Pula vil en lokal guide vise oss rundt, og der får man bl.a. se et romersk amfiteater med aner helt tilbake til det 1. århundre før Kristus! Her ble det den gang avholdt både gladiator –kamper og kamper mellom ville dyr. Byen er i dag en viktig turistby, og den er også den største byen på Istria-halvøya.

Den sjarmerende middelalderbyen Rovinj er bilfri, og regnes av mange for den vakreste byen i Kroatia – bli med og vurder dette selv! Maleriske Rabac ligger på en halvøy ved Adriaterhavskysten – og byr på så vel et pulserende havneområde som trange smug med brosteinsgater, velholdte gamle hus, mange kunstnere, utallige restauranter og barer samt den vakre St. Euphemia-katedralen som er byens stolthet. Dette blir en dag som vil by på mange flotte minner.

8. dag        I Rabac. Rabac – Pula – Gardermoen
Frokost. Hele dagen kan nytes i Rabac.  Tidlig på kvelden setter vi kursen mot Pula flyplass for hjemreise til Norge. Litt utpå kvelden avreise fra flyplassen med Norwegian – med ankomst Oslo Lufthavn sent på kvelden.

Kart

Powered by Travelize