Montenegro - en seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Montenegro. Her skal vi som i fjor bo syv døgn i ro på et førsteklasses hotell i feriebyen Becici som ligger flott til ved Budvas Riviera. Her er det storslått natur, nasjonalparker og staselige fjell. Inkludert i oppholdet er en heldags utflukt med buss og lokal guide i spennende Montenegro og en tilsvarende tur til nabolandet Albania. Hotellet vårt har privat strandområde med gratis solstoler og parasoller, flere svømmebassenger, eget badeland og egen SPA- og velværeavdeling. Frokostbuffet og middager er inkludert daglig under oppholdet. I tillegg har vi bestilt «all inclusive» som betyr at mange sorter drikke er inkludert hele dagen og om kveldene – også til måltidene. Montenegro er et rimelig ferieland, så her får man mye for pengene! 

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
13 490,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo-Dubrovnik t/r, byskatt i Becici, transfers med buss iflg. programmet, 7 overnattinger i dobbeltrom med liten balkong og all-inclusive, 7 frokoster og 7 middager på hotellet, 2 lunsjer m/drikke på inkluderte utflukter, øvrig program/aktiviteter iflg. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Dubrovnik – Becici
Om morgenen avreise med fly direkte til flyplassen i Dubrovnik som ligger kun 75 km fra Becici.  Derfra blir det felles transport over grensen til Montenegro til vårt all inclusive-hotell, Hotel Mediteran (4*) som ligger flott til nær badestrand. Hotellet har også et stort utendørs badeland. Alle rom har balkong – og rom med utsikt fås mot tillegg. Reiselederen vår arrangerer en uformell samling i løpet av dagen. Felles middag med drikke. Også øvrig drikke inkl.

2. – 3. dag           I Becici
Frokost. Disse dagene tar vi livet helt med ro og nyter all inclusive-ferien vår. Rusler man ned på den private stranden så får man tilgang på gratis solstoler med parasoll, - vil man heller slappe av på hotellet så står solsenger og solstoler til disposisjon her. Reiselederen vår vil hver dag tilrettelegge en eller annen felles aktivitet – det være seg en rusletur, quiz, eller f.eks. en felles lunsj for de som ønsker dette. (Evt. lunsj betales av hver enkelt.) Noen vil sikkert også gjøre seg kjent med byen, eller gjerne rusle seg en tur over til Gamlebyen i Budva vis a vis. Felles middag med drikke.

4. dag                  Heldags utflukt i Montenegro – med buss, guide og lunsj.
Frokost. Dette er en innholdsrik utflukt som gir deg kunnskap om Montenegro og landets turbulente historie, men der man også får nyte strålende natur og store kontraster. Vi besøker bl.a. gamlebyen i Kotor – en by som er kjent for sine rike maritime tradisjoner. Etter et opphold i Kotor kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde strålende utsikt ut over Kotorbukten. En kort pause tas i landsbyen Bukovica, der vi får smake både på lokal mat og hjemmelaget honningvin. Deretter går ferden videre til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje – og her besøkes så vel hjemmet til den tidligere kongen Nikola som et lokalt kloster. Lunsj inkludert i løpet av dagen. På veien tilbake til Becici vil man på sørsiden av Montenegro-kysten kunne nyte en fargerik havutsikt. Engelskspråklig guide. Felles middag med drikke.

5. dag                  I Becici
Frokost og middag med drikke på hotellet vårt. Også all inclusive-drikke for øvrig. Hele dagen er ellers til egen disposisjon – men reiselederen vår vil også i dag arrangere en felles aktivitet.

6. dag                  Heldags utflukt til Albania – med buss, guide og lunsj
Tidlig frokost. Utflukt med buss, lokal guide og lunsj. Møt et Albania som omsider har begynt å åpne seg mot verden! Oliventrær omgir de muslimske landsbyene ved Bojana-elven. I Skadar smaker vi på den berømte albanske konjakken Skenderbeu. Vi finner her også St. Stephen-katedralen - den største katedralen på Balkan, samt Ebu Bequer-moskeen som er den største moskeen i Albania. Pause i byen og lunsj inkludert i løpet av dagen. Vårt neste stopp blir i Ulcinj, som ligger i den sørligste delen av Montenegro. Den sies å ha vært sete for pirater i middelalderen, og ifølge noen historikere er dette også stedet der den kjente forfatteren Miguel de Cervantes skrev mesteparten av sitt mesterverk Don Quixote. Etter å ha besøkt Ulcinj, fortsetter turen videre langs kysten av Montenegro tilbake til Becici. Felles middag med drikke

7. dag                  I Becici
Frokost. Hele dagen er fri til egne aktiviteter. Felles middag inkl. drikke på hotellet vårt.

8. dag                  Becici – Dubrovnik – Gardermoen
Tidlig avreise tur 1 for å rekke tidlig fly tilbake til Oslo. Frokostpakke fås med fra hotellet. Snart ankommer vi flyplassen i Dubrovnik, hvor vi tidlig på formiddagen skal reise med direktefly hjem til Norge. For tur 2 og 3 blir det vanlig frokost før avreise mot flyplassen i Dubrovnik – der det blir flyavgang utpå formiddagen.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
19/5 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 13 490,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter avreise 19/5: Fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, og Kristiansand kr. 1.000,- per person. Fra Bodø og Tromsø kr. 1.400,- per person. Kun ved ledig kapasitet.
Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.                                            19/5                      
Enkeltrom:                                         Kr. 1.290, -                     
Rom med utsikt mot sjøen:              Kr.    990,-       

OBS! Ditt pass må være gyldig i minst 6. måneder etter avreise fra landet.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize