Montenegro - en seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til Montenegro. Her skal vi som i fjor bo syv døgn i ro på et førsteklasses hotell i feriebyen Becici som ligger flott til ved Budvas Riviera. Her er det storslått natur, nasjonalparker og staselige fjell. Inkludert i oppholdet er en heldags utflukt med buss og lokal guide i spennende Montenegro og en tilsvarende tur til nabolandet Albania. Hotellet vårt har privat strandområde med gratis solstoler og parasoller, flere svømmebassenger, eget badeland og egen SPA- og velværeavdeling. Frokostbuffet og middager er inkludert daglig under oppholdet. I tillegg har vi bestilt «all inclusive» som betyr at mange sorter drikke er inkludert hele dagen og om kveldene – også til måltidene. Montenegro er et rimelig ferieland, så her får man mye for pengene! 

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
13 490,-
Dager:8
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo-Dubrovnik t/r, byskatt i Becici, transfers med buss iflg. programmet, 7 overnattinger i dobbeltrom med liten balkong og all-inclusive, 7 frokoster og 7 middager på hotellet, 2 lunsjer m/drikke på inkluderte utflukter, øvrig program/aktiviteter iflg. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag                  Oslo – Dubrovnik – Becici
Vi flyr direkte fra Oslo Lufthavn til Dubrovnik, som ligger kun 75 km fra Becici. Felles transport over grensen til Montenegro til vårt all inclusive-hotell, Hotel Mediteran (4*) som ligger flott til nær badestrand. Hotellet har også et stort utendørs badeland. Balkong på alle rom, og rom med utsikt fås mot tillegg. Uformell samling i løpet av ettermiddagen. Felles middag med drikke. Også øvrig drikke inkl.

2. – 3. dag           I Becici
Frokost. Disse dagene tar vi livet helt med ro. Man kan besøke den private stranden (gratis solstoler med parasoll), slappe av på hotellet, bli kjent med Becici, eller gjerne rusle seg en tur over til Gamlebyen i Budva vis a vis. Reiselederen vår arrangerer en felles aktivitet hver dag (Rusletur, Quiz, felles lunsj e.l.) Felles middag med drikke.

4. dag                  Heldags utflukt i Montenegro
Frokost. Vi besøker bl.a. gamlebyen i Kotor, en by som er kjent for sine rike maritime tradisjoner. Etter et opphold i Kotor kjører vi inn i hjertet av Montenegro, og får fra 1000 meters høyde strålende utsikt ut over Kotorbukten. En kort pause tas i landsbyen Bukovica, der vi får smake både på lokal mat og hjemmelaget honningvin. Deretter går ferden videre til den gamle kongelige hovedstaden, Cetinje – og her besøkes så vel hjemmet til den tidligere kongen Nikola som et lokalt kloster. Lunsj inkludert i løpet av dagen. På veien tilbake til Becici vil man på sørsiden av Montenegro-kysten kunne nyte en fargerik havutsikt. Felles middag med drikke.

5. dag                  I Becici
Frokost og middag med drikke på hotellet vårt. Også all inclusive-drikke for øvrig. Hele dagen er til egen disposisjon – men reiselederen vår vil også i dag arrangere en felles aktivitet.

6. dag                  Heldags utflukt til Albania
Tidlig frokost. Utflukt med buss, engelskspråklig guide og lunsj. Møt et åpnere Albania. Oliventrær omgir de muslimske landsbyene ved Bojana-elven. I Skadar smaker vi på den berømte albanske konjakken Skenderbeu. Vi finner her også St. Stephen-katedralen - den største katedralen på Balkan, samt Ebu Bequer-moskeen som er den største moskeen i Albania. Pause i byen -  lunsj inkludert i løpet av dagen. Vårt neste stopp blir i Ulcinj, sør i Montenegro. Den sies å ha vært sete for pirater i middelalderen, og er stedet der den kjente forfatteren Miguel de Cervantes skrev «Don Quijote» Turen går videre langs kysten tilbake til Becici. Felles middag med drikke.

7. dag                  I Becici
Frokost. Hele dagen er fri til egne aktiviteter. Felles middag inkl. drikke på hotellet vårt.

8. dag                  Becici – Dubrovnik – Oslo
Etter frokost går ferden over grensen til Kroatia, og tilbake til flyplassen i Dubrovnik. Utpå formiddagen avreise med direktefly tilbake til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
22/9/2020 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 14 790,- BestillMer informasjon
29/9/2020 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 13 890,- BestillMer informasjon
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
20/5/2021 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 13 490,- BestillMer informasjon
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
21/9/2021 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 14 790,- BestillMer informasjon
28/9/2021 Oslo Lufthavn Seniorfavoritt - Montenegro Mer enn 8 13 490,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tilbud tilslutningsbilletter: Fra Trondheim, Bergen, Stavanger, Ålesund, Molde og Kristiansand kr. 1.000,- per person. Fra Bodø og Tromsø kr. 1.400,- per person. Kun ved ledig kapasitet.
Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre flyplasser.

Tillegg p.p.                                                               
Enkeltrom:                                         Kr. 1.290, -                     
Rom med utsikt mot sjøen:              Kr.    950,-       

OBS! Ditt pass må være gyldig i minst 6. måneder etter avreise fra landet.

Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud.Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser. 

Se her for flere seniorfavoritter!

Powered by Travelize