Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Bli med Peer Gynt Tours til idylliske Dubrovnik ved den Kroatiske Adriaterhavskysten

I Dubrovnik skal vi bo hele 7 døgn i ro på et førsteklasses historisk hotell, - som ligger flott til ved havnefronten i byen. Hotellet byr på en elegant restaurant, utendørs svømme-basseng og hageterrasse med palmer. Hver dag tilrettelegger vår reiseleder ulike aktiviteter, utflukter eller Quiz – så muligheten for en innholdsrik ferie er absolutt til stede.
En dag skal vi bli bedre kjent med Gamlebyen i Dubrovnik, en av de andre dagene drar vi til spennende Konavle – for der både å få høre mer om den mange hundre år gamle silke-produksjonen som foregår her. Den koselige feriebyen Cavtat skal vi også besøke.  Vår reiseleder pleier under oppholdet dessuten å tilby frivillige utflukter (mot tillegg) til bl.a. Mostar i Bosnia-Herzegovina og til Montenegro.  Det pleier å være populært!

Rabatt
 

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!
 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Dubrovnik
Avreise med fly direkte til Dubrovnik.  Fra flyplassen blir det felles transport inn til byen og vårt hotell, Hotel Lapad (4*) som ligger ved havnefronten i byen.  Felles middag inkludert om kvelden.

2. dag                  I Dubrovnik – byrundtur
Frokost. I dag kan vi by på en spennende byrundtur i Dubrovnik sammen med en lokal guide – hovedsakelig til fots. Gamlebyen er omkranset av en høy, tykk mur med bastioner og rundt 20 tårn, og å rusle rundt muren er en fin måte å oppleve Gamlebyen på. I tillegg får man også oppleve mange andre kulturelle og historiske severdigheter. Etter å ha fått et førsteinntrykk av Dubrovnik er dagen deretter til egen disposisjon. Felles middag om kvelden.  

3. – 4. dag           I Dubrovnik
Frokost. Dagene til egen disposisjon, men hver dag vil Peer Gynt Tours sin reiseleder arrangere en liten frivillig aktivitet eller utflukt. Felles middag om kveldene.

5. dag                  I Dubrovnik – utflukt til Konavle og Cavtat
Frokost. I dag drar vi i egen buss til regionen Konavle - som grenser både til Bosnia-Hercegovina og Montenegro. Området er kjent for sine tradisjonsrike folkedrakter med vakre broderier, og her har de drevet med silkeproduksjon i mange hundre år. Her var det sist hele tre generasjoner som møtte oss,-  gamlemor, sønn og barnebarn. Dette blir en hyggelig mottakelse med likørsmaking - og der mor forteller om silketradisjonene. Anledning til å handle broderier. Deretter går ferden til den frodige og sjarmerende kystbyen Cavtat, der vi tar en lengre pause. Lunsj i egen regi her. Felles middag på hotellet vårt om kvelden.

6. – 7. dag           I Dubrovnik
Frokost. Også disse dagene er til egen disposisjon, men reiselederen vår vil også tilby ulike aktiviteter. Uansett blir det felles middag på hotellet 6. dag, men om kvelden 7. dag byr vi på folkloremiddag og show i en landsby nær Dubrovnik, inkl. buss t/r. Det pleier bli en trivelig kveld.

8. dag                  Dubrovnik – Gardermoen
Frokost.  Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise hjem til Norge.

Kart

Powered by Travelize