Dubrovnik - Kroatia. En seniorfavoritt

Opplev en av Kroatias vakreste ferieperler.

Bli med Peer Gynt Tours til landet der vest møter øst, og nord møter sør. I idylliske Dubrovnik ved Adriaterhavskysten venter et 7 døgns ferieopphold på deg. Turismen langs Adriaterhavskysten var godt utviklet alt på 1960-og 70-tallet, før borgerkrigen i det gamle Jugoslavia satte en midlertidig stopper for denne. Etter krigen ble det dannet 6 nye stater, deriblant Kroatia. Den kroatiske Dalmatiakysten går i dag for å være en av Europas vakreste kyststrekninger, og her finner du både det flotteste landskapet og det beste klimaet.

I Dubrovnik skal vi bo i ro på et førsteklasses historisk hotell, som ligger flott til ved havnefronten. Hotellet kan by på en elegant restaurant, et stort utendørs svømmebasseng og hageterrasse med palmer. Hotellet var gjennom en totalrenovering i 2008, og er nå en av Dubrovniks mest prestisjetunge steder å bo.

Rabatt
 

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
 mer enn 95 dager før avreise!
 

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag                  Gardermoen – Dubrovnik
Avreise med fly direkte til Dubrovnik.  Fra flyplassen blir det felles transport inn til byen og vårt hotell, Hotel Lapad (4*) som ligger ved havnefronten i byen.  Felles middag inkludert på hotellet om kvelden.

2. dag                  I Dubrovnik – byrundtur
Frokost. I dag kan vi by på en spennende byrundtur i Dubrovnik sammen med en lokal guide. Gamlebyen er omkranset av en høy, tykk mur med bastioner og rundt 20 tårn, og å rusle rundt muren er en fin måte å oppleve Gamlebyen på. Et fransiskanerkloster samt et apotek fra 1300-tallet besøkes også. Men i tillegg får man også oppleve mange andre kulturelle og historiske severdigheter. En god del av sightseeingen er til fots i Gamlebyen. Etter å ha fått et førsteinntrykk av denne flotte byen, så er dagen deretter til egen disposisjon. Om kvelden felles middag på hotellet.  

3. dag                  I Dubrovnik
Frokost. Dagen til egen disposisjon, men hver dag vil reiseleder fra Peer Gynt Tours også arrangere en liten frivillig aktivitet eller utflukt. Felles middag på hotellet om kvelden.

4. dag                  I Dubrovnik
Frokost. Dagen til egen disposisjon, men også gode muligheter til å hygge seg i fellesskap med andre fra gruppen. Kanskje blir dette dagen for solbading? Felles middag på hotellet.

5. dag                  I Dubrovnik – utflukt til Konavle. Broderier, folkedrakter og gode viner.
Frokost. I dag drar vi i egen buss til den vakre regionen Konavle - som grenser både til Bosnia-Hercegovina og Montenegro. Området er kjent for sine tradisjonsrike folkedrakter med vakre broderier, og her har de drevet med silkeproduksjon i mange hundre år. Dette får vi vite mer om. Det produseres også vin, brennevin og gode olivenoljer i Konavle. Noe av dette skal vi selvsagt smake på! Pause for kjøp av lunsj i løpet av dagen. Retur til Dubrovnik i løpet av ettermiddagen.  Felles middag på hotellet om kvelden.

6. dag                  I Dubrovnik
Frokost. Dagen til egen disposisjon, men kanskje velger du å bli med på en liten aktivitet sammen med vår reiseleder isteden. Felles middag på hotellet om kvelden.

7. dag                  I Dubrovnik
Frokost. Dagen fritt til egne opplevelser. Om kvelden blir det avslutningsmiddag på en restaurant i en landsby nær Dubrovnik. Dette blir en fin kveld.

8. dag                  Dubrovnik – Gardermoen
Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport fra hotellet til flyplassen, for flyreise hjem til Norge.

Kart

Powered by Travelize