Skip to main content

Seniordans Vilnius

- Baltikums Perle

Vilnius er hovedstaden i en av Europas yngste stater, Litauen, som fikk sin selvstendighet så sent som i 1991. Byen ligger på begge sider av elven Neri og byens historie går tilbake til 900-tallet. Vilnius har mye vakker arkitektur, gjerne kalt for "Vilnius-barokk", noe som kommer til uttrykk gjennom en rekke severdige bygninger. Selve sentrum av byen ligger på den sørlige siden av elven.  Den gamle bydelen i Vilnius har med sine over 1200 bygninger av eldre dato en helt spesiell atmosfære. 

I Vilnius bor vi på det gamle klosteret Domus Maria Hotel, sentralt beliggende i sentrum av gamlebyen i Vilnius.  Herfra er det kort avstand til butikker, restauranter og mange av byen severdigheter. https://domusmaria.com/

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Vilnius

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen ca 2 timer før flyavgang og avreise med Norwegian, kl 19:15. Vår reiseleder er med på hele turen, og tar hånd om det praktiske og tekniske underveis.
  Etter en kort flytur på knappe 2 timer lander vi i Vilnius og fra flyplassen er det busstransport til det gamle klosteret Domus Maria Hotel. Vi sjekker inn og får tildelt våre rom og har resten av kvelden til egen disposisjon.

 • 2. dag: Vilnius

  Etter frokost på hotellet har vi velkomstmøte, der vår danseleder og reiseleder gir oss generell informasjon og gjennomgår programmet. Deretter blir det seniordans med vår danseleder (varighet ca 2 timer)
  Etter dansen har vi individuell lunsj og tid til egen disposisjon, før vi til avtalt tid og sted møtes til vandretur i Gamlebyen i Vilnius med vår norsktalende guide. Etter endt vandring har vi felles middag, før vi igjen har seniordans i egen regi.

 • 3. dag: Vilnius

  Frokost på hotellet før vi møtes til seniordans. Etter dansen har vi individuell lunsj og ettermiddagen til fri disposisjon.
  Det er også mulig å melde seg på til utflukten til vakre Trakai, et pittoresk middelalderslott beliggende på en liten øy, ca 45 min busstur fra hotellet. Stedet er del av landets historiske nasjonalpark, som bare må oppleves! Info og pris pr person til slutt i programmet.
  På kvelden møtes vi til felles middag, med påfølgende seniordans i egen regi.

 • 4. dag: Vilnius

  Etter felles frokost på hotellet møtes vi til seniordans. Etter dansen har vi tid til egen disposisjon og til individuell lunsj. Til avtalt tid har vi felles avskjedsmiddag på Domus Maria Hotel, før vi avslutter kvelden med seniordans i egen regi.

 • 5. dag: Vilnius - Oslo

  Vi spiser tidlig frokost på hotellet før vi sjekker ut og til avtalt tid er det bussavreise til flyplassen, med flyavgang fra Vilnius kl 10:30 (lokal tid). Ved ankomst Oslo lufthavn har vi individuell hjemreise.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
28.08.2022Oslo LufthavnSeniordans i Vilnius m/Bente HammerMer enn 87 795,-BestillMer informasjon

Turfakta

Danseleder:        Bente Hammer

Tillegg enkeltrom:    Kr 1.050,- pr. person

Mot tillegg: Besøk til Trakai, den gamle hovedstaden i Litauen, og Trakai Slott som er fra 1321. Slottet ligger vakkert til på en liten øy i innsjøen Galve.
Pris per person: Kr 850,- ved minimum 20 personer

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Påmeldingsfrist for turen er senest innen 10. juni 2022

Prisene er basert på en valutakurs €1 = NOK 10,22.
Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll. Vi tar også forbehold om bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

Se her for flere seniordans-reiser!

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80