Skip to main content

Seniordans i Almunecar på Costa Tropical

Almuñécar ligger i hjertet av «Costa Tropical», bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og nydelig utsikt til Middelhavet, ligger Almuñécar idyllisk til. Landbruket er viktig med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter og fiske er også en viktig næring sammen med turisme. Gamlebyen i Almuñécar er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Stedet har en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strender med småstein ved det krystallklare vannet.

Hotel Almuñécar Playa Spa 4* ligger like ved stranden i Almuñécar, bare noen få minutter å gå fra Gamlebyen. Hotellet har en gjennomført stil, og en imponerende lobby. Rommene er godt utstyrt. Daglig serveres det store bufféter med et stort utvalg av retter med kjøtt, fisk, pasta, grønnsaker, egg osv. Hotellet har svømmebasseng og boblebad utendørs og innendørs finnes også oppvarmet svømmebasseng og en SPA-avdeling som tilbyr et stort utvalg av SPA-behandlinger. Les mer om hotellet på www.playasenator.com/en/hotels/almunecar-playa-spa-hotel

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo/Trondheim – Malaga - Almuñécar

  Avreise fra valgt flyplass med direktefly fra Norwegian. Oppmøte min. 2 timer før flyavgang.

  Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1 times kjøring fra flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel Almuñécar Playa Spa 4* og får tildelt våre rom. Felles middag på hotellet om kvelden.

 • 2. -14. dag: Almuñécar

  Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

  Almuñécar
 • 15. dag: Almuñécar - Malaga – Oslo/Trondheim

  Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Bagasjen kan settes i hotellet bagasjerom.
  Dagen til egen disposisjon, før vi på ettermiddagen til avtalt tid har busstransport tilbake til flyplassen for avreise med direktefly til valgt flyplass i Norge.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
17.09.2022Oslo LufthavnSeniordans i Almunecar m/Vigdis Hassel - fra OsloMer enn 815 995,-BestillMer informasjon
17.09.2022TrondheimSeniordans i Almunecar m/Vigdis Hassel - fra TrondheimMer enn 815 995,-BestillMer informasjon

Turfakta

Danseleder: Vigdis Hassel          
Reiseleder: Solveig Englund                 

Tillegg enkeltrom: 4.895,- p.p.

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Prisene er basert på en valutakurs €1 = NOK 10,22.
Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll. Vi tar også forbehold om bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

Se her for flere turer med seniordans!

Reisekalender
6/7Fottur Dolomittene Fra kr. 13 990,-
12/7Elvebåtcruise - DonauFra kr. 14 990,-
19/7FinnmarkFra kr. 15 990,-
25/7Kirkenes og Sør-Varanger med GDFra kr. 13 650,-
27/7Lofoten Fra kr. 14 990,-
5/8Elvebåtcruise - RhinenFra kr. 16 450,-
14/8Seniorfavoritt - LoenFra kr. 14 990,-
22/8Vandretur ValdresFra kr. 8 490,-
23/8Seniorfavoritt - KroatiaFra kr. 11 990,-
23/8Vauldalen og Femunden med GDFra kr. 13 850,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80