Skip to main content

Seniordans Kolberg/Kolobrzeg

- Polens riviera

Kolobrzeg er en av Polens mest populære feriedestinasjoner. Byen ligger på sørkysten av Østersjøen, kjent som kur- og badested, med en 12 kilometer lang sandstrand og godt klima.

Vi bor på det populære spahotellet New Skanpol Hotel (3*), som ligger midt i sentrum med gangavstand til det meste. Her er det gratis tilgang til badstuer, basseng og trimrom samt at vi har inkludert 5 SPA behandlinger. www.newskanpol.pl/en/hotel-hotel/

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Szczecin – Kolberg

  Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen for innsjekking, ca 2 timer før flyavgang. Vår reiseleder møter oss i avgangshallen.
  Det er flyavgang med Norwegian kl 19:50 og etter en kort flytur på ca halvannen time, ankommer vi flyplassen i Szczecin. Derfra blir det busstransport til vårt hotell i Kolberg, en knapp times reise fra flyplassen. Reiseleder orienterer underveis.
  Ved ankomst New Skanpol Hotel sjekker vi inn før vi møtes til felles middagsbuffet på hotellet.

 • 2. dag: Kolberg

  Vi spiser frokost på hotellet, før vi til avtalt tid har informasjonsmøte med danseledere og reiseleder. Etter informasjonsmøtet blir det seniordans med våre danseledere.
  Til avtalt tid etter dansen vil vår reiseleder ta oss med på en vandretur gjennom byen. Ettermiddagen er ellers fri til egne opplevelser og til individuell lunsj.
  På hotellet finnes en SPA avdeling og det er muligheter for spa-behandlinger, i tillegg til gratis inngang til badstuer og basseng, samt trimrom (mot tillegg).
  Vi spiser felles middag på hotellet og har deretter kveldsdans i egen regi.

 • 3. og 4. dag: Kolberg

  Vi har frokost på hotellet før vi igjen møtes til seniordans.
  Resten av dagen er fri til egne opplevelser og til individuell lunsj.
  Litt utpå kvelden har vi felles middagsbuffet på hotellet. Deretter blir det kveldsdans i egen regi.

  Kolberg
 • 5. dag: Kolberg – Szczecin – Oslo

  I dag har vi frokost relativt tidlig, før vi sjekker ut og tar plass i bussen for avreise til flyplassen. Flyet til Oslo har avgang kl 11.10 (lokal tid), og vi ankommer
  Oslo Lufthavn Gardermoen tidlig på ettermiddagen.
  Deretter blir det individuell hjemreise.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80