Skip to main content

Seniordans Gdansk

- den vakre Hansabyen!

Gdansk er stolt av sin fortid som Hansaby og er i dag en livlig og gjestfri storby med variert kulturtilbud og gode shoppingmuligheter. Mulighetene er mange!

Vi bor på det flotte Hotel Almond, et 4* hotell som har en rolig beliggenhet ved Mottawa elven i gamlebyen, kun 10 minutter å gå fra rådhuset. Her finnes et flott basseng og en deilig spa-avdeling, hvor du kan booke diverse behandlinger og massasjer. Les mer på www.hotelalmond.pl/en/


 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Oslo – Gdansk

  Oppmøte på Oslo lufthavn for innsjekk, ca 2 timer før flyavgang og vi har avreise med Norwegian kl 13.20. Vi ankommer Gdansk flyplass etter knappe halvannen time. Der møter vi vår skandinavisktalende reiseleder som blir med oss på bussen den korte veien inn til vårt hotell i sentrum av byen, Hotel Almond.
  Etter at vi har sjekket inn på hotellet, blir det tid til egen disposisjon og til å gjøre oss kjent med hotellet og nærområdet. Vi har felles middag på hotellet og etter middagen møtes vi til oppholdets første seniordans.

 • 2. - 5. dag: Gdansk

  Frokost og middag er inkludert på hotellet hver dag, og dansesalen er reservert for seniordans fra kl. 10.00 -12.00 mandag, tirsdag og onsdag. Kveldsdans arrangeres i egen regi for de som ønsker å delta. Torsdag er fridag, og reiseleder kan ta med gruppen på besøk til Gdansk History Museum i Rådhuset (inngang ikke inkludert).

  Gdansk
 • 6. dag: Gdansk - Oslo

  Vi spiser frokost på hotellet og til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen, der vi har avgang med Norwegian kl. 12.55 (lokal tid). Vi flyr direkte til Oslo Lufthavn og fra flyplassen er det individuell hjemreise

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80