Skip to main content

Seniordans i Fuengirola på Costa del Sol

I Andalucia finner vi alt det vi forbinder med «ekte spansk»; spor av tyrefekting, flamenco, vinmarker, strender med «evig sol», tapas og små pittoreske landsbyer. Regionen syder av liv, farger og romantikk. Det var også i Andalucia at maurernes dominans varte lengst og etterlot seg flest spor. Granada ligger ved foten av fjellkjeden Sierra Nevada, over 700 moh. Her kan vi se maurisk kunst og kultur på sitt ypperste.

Vi bor i Fuengirola som er en perle av en by med en fantastisk strand som ligger mellom Malaga og Marbella. Byen er en av solkystens mest populære feriemål.

Hotel Las Palmeras (4*) ligger midt i sentrum av Fuengirola og 200 meter fra stranden. Rommene har klimaanlegg, flisgulv, safe, minibar, skrivebord og eget bad med hårføner. Hotellrestauranten har fin utsikt over havnen og havet. Det finnes også kafé og 3 barer på hotellet, hvorav en snackbar ved bassenget, samt pianobar. Resepsjonen er døgnåpen og Mercacentro kjøpesenter ligger 200 meter fra hotellet.

 

Hurtigsøk

Dagsprogram

 • 1. dag: Norge – Spania/Malaga

  Avreise fra valgt flyplass med fly fra Norwegian.

  Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell i Fuengirola, som ligger ca. 30 minutters kjøring fra flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel Las Palmeras (4*) og får tildelt våre rom. Felles middag på hotellet om kvelden. (Alle middager inkludert vin/vann til maten)

  Norge – Spania/Malaga
 • 2. dag - 14. dag: Fuengirola

  Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

  Fuengirola
 • 15. dag: Spania/Malaga – Norge

  Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Buss fra hotellet og ut til flyplassen for flyreise hjem til Norge med Norwegian. Vi bruker samme fly til Oslo, og flybytte her for de som skal videre til Trondheim.

Kart

Avganger & priser

DatoAvreisestedReisemålLedige plasserPris fra kr.
11.09.2023Oslo LufthavnSeniordans i Fuengirola m/Vigdis Hassel - fra OsloMer enn 813 900,-BestillMer informasjon
11.09.2023TrondheimSeniordans i Fuengirola m/Vigdis Hassel - fra TrondheimMer enn 814 995,-BestillMer informasjon

Turfakta

Danseleder: Vigdis Hassel          
Reiseleder fra Peer Gynt Tours.               

Tillegg enkeltrom: 2.200,- p.p.

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Prisene er basert på en valutakurs €1 = NOK 10,50.
Vi tar forbehold om eventuelle nødvendige endringer av avreisedato, flytider og flyselskap grunnet usikkerhet i fremtidig flytilbud. Det tas også forbehold om prisjusteringer som følge av endrede transportpriser, valutakurser eller skatter og avgifter som ligger utenfor arrangørens kontroll. Vi tar også forbehold om bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

Se her for flere turer med seniordans!

Reisekalender
3/4Vandretur AmalfikystenFra kr. 17 990,-
15/4Vandretur KyprosFra kr. 16 490,-
17/4Magiske JordanFra kr. 22 990,-
25/4Madeira med BlomsterfestivalFra kr. 15 990,-
29/5Seniorfavoritt - HardangerFra kr. 10 990,-
30/5Kroatia - YogaturFra kr. 13 990,-
5/6Vandretur AmalfikystenFra kr. 16 990,-
6/6Vandretur AlgarveFra kr. 13 990,-
8/6Vandretur WalesFra kr. 17 990,-
12/6Vandretur AndorraFra kr. 15 590,-
Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80