Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Seniordans Spania

Almuñécar ligger i hjertet av «Costa Tropical», bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og nydelig utsikt til Middelhavet, ligger Almuñécar idyllisk til. Landbruket er viktig med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter og fiske er også en viktig næring sammen med turisme. Gamlebyen i Almuñécar er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Stedet har en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strender med småstein ved det krystallklare vannet.

Hotel Almuñécar Playa Spa 4* ligger like ved stranden i Almuñécar, bare noen få minutter å gå fra Gamlebyen. Hotellet har en gjennomført stil, og en imponerende lobby. Rommene er godt utstyrt. Daglig serveres det store bufféter med et stort utvalg av retter med kjøtt, fisk, pasta, grønnsaker, egg osv. Hotellet har svømmebasseng og boblebad utendørs og innendørs finnes også oppvarmet svømmebasseng og en SPA-avdeling som tilbyr et stort utvalg av SPA-behandlinger. Les mer om hotellet på www.playasenator.com/en/hotels/almunecar-playa-spa-hotel

Hurtigsøk

Dagsprogram september/2 uker

Lørdag 12. september Norge – Spania/Malaga
Avreise fra valgt flyplass med direktefly fra Norwegian. Oppmøte min. 2 timer før flyavgang.


Flyplass                                         Avreisetid            Ankomsttid Malaga
Oslo Lufthavn Gardermoen            kl. 16.30                   kl. 20.35
Trondheim Lufthavn Værnes          kl. 11.55                   kl. 16.25

Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1 times kjøring fra flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel Almuñécar Playa Spa 4* og får tildelt våre rom. Felles middag på hotellet om kvelden.

Søndag 13. september – Fredag 25. september Almuñécar
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Lørdag 26. september        Spania/Malaga – Norge
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Oppmøte tid 2 timer før flyavgang. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for avreise med direktefly til valgt flyplass i Norge.

Avreisetid           Ankomsttid              Flyplass
kl. 07.00                 kl. 11.15              Trondheim Lufthavn Værnes
kl. 07.00                 kl. 11.00              Oslo Lufthavn Gardermoen

 

Danseledere på turen er Olaug og Egil Håve.

Påmeldingsfrist senest innen 5. juni 2020.

 

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80