Seniordans Spania

Almuñécar ligger i hjertet av «Costa Tropical», bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og med utsikt til Middelhavet ligger Almuñécar oppe i høyden mellom to elver. Landbruket er viktig med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter og fiske er også en viktig næring sammen med turisme. Gamlebyen i Almuñécar er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Stedet har en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strender med småstein ved det krystallklare vannet.

Hotel Almuñécar Playa Spa 4* ligger like ved stranden i Almuñécar, bare noen få minutter å gå fra Gamlebyen. Hotellet har en gjennomført stil, og en imponerende lobby. Rommene er godt utstyrt. Daglig serveres det store bufféter med et stort utvalg av retter med kjøtt, fisk, pasta, grønnsaker, egg osv. Hotellet har svømmebasseng og boblebad utendørs og innendørs finnes også oppvarmet svømmebasseng og en SPA-avdeling som tilbyr et stort utvalg av SPA-behandlinger. Les mer om hotellet på www.playasenator.com/en/hotels/almunecar-playa-spa-hotel

Danseledere på turen blir Olaug og Egil Håve og reiseleder blir Solveig Englund.

Pris fra kr.:
13 295,-
Dager:15
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo/Trondheim-Malaga t/r, busstransport flyplassen–hotellet t/r, 14 overnattinger i dobbeltrom på hotell, 14 frokoster og 14 middager på hotellet, lokale til disposisjon på hotellet for seniordans annenhver dag, danseleder og reiseleder.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Tirsdag 17. september                 Norge – Spania/Malaga
Avreise fra valgt flyplass med direktefly fra Norwegian. Oppmøte min. 2 timer før flyavgang.

Flyplass                                              Avreisetid          Ankomsttid Malaga
Oslo Lufthavn Gardermoen                kl. 06.35               kl. 10.40
Trondheim Lufthavn Værnes              kl. 10.55               kl. 15.25

Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell, som ligger bare 12 km. fra flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel Almuñécar Playa Spa 4* og får tildelt våre rom. Felles middag på hotellet om kvelden.

Onsdag 18. september – mandag 30. september            Almuñécar
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Tirsdag 1. oktober                          Spania/Malaga – Norge
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for avreise med direktefly til valgt flyplass i Norge. Oppmøtetid flyplass 2 timer før flyavgang.

Avreisetid          Ankomsttid       Flyplass
kl. 06.00              kl. 10.15             Trondheim Lufthavn Værnes
kl. 11.25              kl. 15.25             Oslo Lufthavn Gardermoen

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
17/9 Oslo Lufthavn Seniordans Spania m/Olaug K. og Egil R. Håve - fra Oslo Mer enn 8 13 295,- BestillMer informasjon
17/9 Trondheim Seniordans Spania m/Olaug K. og Egil R. Håve - fra Trondheim Mer enn 8 13 295,- BestillMer informasjon

Turfakta

Danseledere: Olaug og Egil Håve
Reiseleder: Solveig Englund

Tillegg enkeltrom           Kr 3 420,- pr. person

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Påmeldingsfrist senest innen 1. juni 2019

Prisene er basert på en valutakurs €1 = NOK 9,54. Vi tar forbehold om prisjusteringer som følge av endringer i valutakurs, skatter, avgifter og transportpriser. Vi tar også forbehold om endringer i flytider og bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

 

Se her for flere turer med seniordans!

Powered by Travelize