Seniordans Spania

Almuñécar ligger i hjertet av «Costa Tropical», bare 80 km fra de kulturelle byene Granada og Málaga. Her møter vi et helårlig behagelig klima med milde og tørre vintre og varme og solfylte somre. Med fjellene i bakgrunnen og med utsikt til Middelhavet ligger Almuñécar oppe i høyden mellom to elver. Landbruket er viktig med fruktbar jord som er perfekt for å få til tropiske frukter og fiske er også en viktig næring sammen med turisme. Gamlebyen i Almuñécar er typisk andalusisk med svingete gater, balkonger dekket med geranium og små solfylte hjørner. Stedet har en 19 km lang kystlinje med spektakulære klipper, små bukter og lange strender med småstein ved det krystallklare vannet.

Hotel Almuñécar Playa Spa 4* ligger like ved stranden i Almuñécar, bare noen få minutter å gå fra Gamlebyen. Hotellet har en gjennomført stil, og en imponerende lobby. Rommene er godt utstyrt og alle rom har terrasse. Daglig serveres det store bufféter med et stort utvalg av retter med kjøtt, fisk, pasta, grønnsaker, egg osv. Hotellet har svømmebasseng og boblebad utendørs og innendørs finnes også oppvarmet svømmebasseng og en SPA-avdeling som tilbyr et stort utvalg av SPA-behandlinger. Les mer om hotellet på www.playasenator.com/en/hotels/almunecar-playa-spa-hotel

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Tirsdag 18. september                 Norge – Spania/Malaga
Avreise fra valgt flyplass med direktefly fra Norwegian. Oppmøte min. 2 timer før flyavgang.

Flyplass                                              Avreisetid          Ankomsttid Malaga
Oslo Lufthavn Gardermoen                  kl. 06.35               kl. 10.40
Trondheim Lufthavn Værnes                kl. 12.00               kl. 16.30
Bergen Lufthavn Flesland                     kl. 15.15               kl. 19.15

Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell, som ligger bare 12 km. fra flyplassen. Vi sjekker inn på Hotel Almuñécar Playa Spa 4* og får tildelt våre rom. Felles middag og på hotellet om kvelden.

Onsdag 19. september – mandag 1. oktober     Almuñécar
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Tirsdag 2. oktober                          Spania/Malaga – Norge
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Oppmøte tid 2 timer før flyavgang. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for avreise med direktefly til valgt flyplass i Norge.

Avreisetid          Ankomsttid                    Flyplass
kl. 07.00               kl. 11.15               Trondheim Lufthavn Værnes
kl. 11.25               kl. 15.25               Oslo Lufthavn Gardermoen
kl. 20.00               kl. 23.50               Bergen Lufthavn Flesland

Kart

Powered by Travelize