Seniordans Spania - Solkysten

Benalmádena ligger bare 12 km. fra Malaga, mellom Torremolinos og Fuengirola. Benalmádena er delt inn i 3 hovedområder som kombinerer en tradisjonell spansk landsby med en moderne kystresort. Sentrum ligger litt i høyden og er en typisk hvitkalket andalusisk landsby og "Arroyo de la Miel", et livlig boligområde. Nede ved kysten finner vi de prisbelønte strendene langs Benalmádena Costa, en av de mest aktive turiststedene på Costa del Sol.

Hotel Ibersol Alay 4* ligger kun noen få meter fra stranden og marinaen.  Hotellet er nyrenovert og har en lys og lekker design. Rommene har moderne utstyr, nye madrasser og nye møbler. Også hotellets eksteriør er renovert og har en helt hvit fasade med LED-belysning i ulike farger. Hotellet har restaurant, bar og svømmebasseng. Hotellet har fine saler for dans og som vanlig legges det opp til seniordans og fridager hver annen dag. Les mer om hotellet på: www.hotelibersolalay.com.

Pris fra kr.:
12 990,-
Dager:15
Inkludert i grunnprisen: Fly valgt flyplass-Malaga t/r, transfer flyplass–hotell t/r, 14 overnattinger i dobbeltrom på hotell, 14 frokoster og 14 middager på hotellet, lokale til disposisjon på hotellet for seniordans hver 2. dag, danseleder, reiseleder.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Tirsdag 19. september                  Norge – Spania/ Malaga
Avreise fra valgt flyplass med direkte fly fra Norwegian. Oppmøte min. 2 timer før flyavgang.

Flyplass                                              Avreise tid         Ankomst tid Malaga
Oslo Lufthavn Gardermoen                  kl. 06.35               kl. 10.40
Trondheim Lufthavn Værnes                kl. 12.00               kl. 16.30
Bergen Lufthavn Flesland                     kl. 15.15               kl. 19.15

Det er også mulig å reise direkte fra Stavanger kl. 10:45 med ankomst Malaga kl. 14:30. Kontakt oss på telefon 61 29 53 50 for pris på denne reisen!

Vel fremme i Malaga blir vi hentet av buss som tar oss til vårt hotell, som ligger bare 12 km. fra flyplassen. Vel fremme sjekker vi inn på Hotel Ibersol Alay 4*og får tildelt våre rom. Felles middag og på hotellet om kvelden.

Onsdag 20. september – Mandag 2. oktober     Benalmadena
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans med danseleder på hotellet normalt annenhver dag. Økter og tider avtales nærmere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Tirsdag 3. oktober                          Spania/Malaga – Norge
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Oppmøte tid 2 timer før flyavgang. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for avreise med direkte fly til valgt flyplass i Norge.

Avreise tid         Ankomst tid      Flyplass
kl. 12.05               kl. 16.15            Oslo Lufthavn Gardermoen
kl. 07.00               kl. 11.15            Trondheim Lufthavn Værnes
kl. 20.00               kl. 23.50             Bergen Lufthavn Flesland

Evt. hjemreise direkte til Stavanger kl. 06:30 med ankomst kl. 10:05.

Kart

Avganger & priser

Filter
Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
19/9 Trondheim Seniordans Spania m/Laila Hegset - fra Trondheim 2 12 990,- BestillMer informasjon
19/9 Oslo Lufthavn Seniordans Spania m/Laila Hegset - fra Oslo Ikke mulig å bestille 12 550,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon
19/9 Bergen Seniordans Spania m/Laila Hegset - fra Bergen Ikke mulig å bestille 12 250,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg enkeltrom      Kr 3 960,- pr. person

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Påmeldingsfrist senest innen 1. juni 2017.

Vi tar forbehold om prisendring som skyldes økte skatter og avgifter, endringer på fly & tider, valutaendringer, og bytte av danseleder / reiseleder ved sykdom/ulykke.
Prisene er basert på en valutakurs 1 Euro = NOK 9,0 pr. desember 2016.

Se her for flere turer med seniordans!

Powered by Travelize