Skip to main content

Aktuell informasjon i fbm. koronavirus... Les mer her

Seniordans Slovenia

Vi flyr til Pula og kjører herfra over grensen til Slovenia og byen Portoroz. Sjøen, saltet, rosene, det grønne landskapet, palmetrærne, en mild bris fra Adriaterhavet,avkobling, gjestfrihet og underholdning er ord og uttrykk som vil beskrive Portoroz i Slovenia godt – en kystby midt i hjertet av Europa. Ulike kulturer, musikkstiler og matopplevelser, kombinert med fin natur og en innholdsrik forhistorie, har her skapt omgivelser som gjør det lett å koble av og nyte ferien – langt vekk fra en stresset hverdag.

Hotel Histrion 4* ligger like ved stranden mellom de to byene Portoroz og Piran. Hotellet har et eget badeland, utendørs- og innendørs svømmebasseing og spa- og velværesenter med badstue, boblebad, og ulike massasje- og skjønnhetsbehandlinger. Alle rommene har air-condition, egen balkong med utsikt over Adriaterhavet eller lagunen med en unik liten havn, kabel-TV, minibar og safe. Hotellet har en godt egnet dansesal for seniordans. Buffétrestauranten tilbyr et variert utvalg av lokale og internasjonale retter. Det er kun ca. 1,5 km. til bykjernen i Portoroz og ca. 2 km. til Piran.

Hurtigsøk

Dagsprogram

Tirsdag 22. september Oslo – Pula - Portoroz
Oppmøte på Oslo Lufthavn minimum 2 timer før avreise. Vi flyr med Norwegian DY1954 fra Oslo Lufthavn kl. 17.50 til Pula Lufthavn, Kroatia. Ankomst her kl. 20.30. Her blir vi møtt av buss og lokal guide som tar oss videre over grensen til Slovenia. Fremme i Portoroz blir det innsjekk på hotellet og sen middag på hotellet om kvelden.

Onsdag 23. – mandag 28. september Portoroz
Frokost og middag er inkludert på hotellet hver dag. Konferanserommet Asteria er tilgjengelig for seniordans hver dag kl. 10.00 – 12.00. Hvilke dager, varighet på økter og tider kommer det info om nærmere avreise. Resten av tiden blir det avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Tirsdag 29. september Portoroz – Pula – Oslo
Frokost på hotellet. Vi setter bagasjen i hotellets bagasjerom, og har dagen til fri disposisjon i byen. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen i Pula for flyreise hjem til Norge. Fly med Norwegian DY1955 kl. 21.15, med ankomst Oslo Lufthavn kl. 23.55.
Individuell hjemtransport.

Kart

Kontakt oss
Booking tlf: 815 00 335
Grupper tlf: 24 10 12 80