Seniordans Kroatia

Kroatia – Gradac
Makarska Riviera med «all inclusive»

Vi flyr til Split – den spennende byen som er bygd opp rundt den romerske keiserens Diokletians palass. Her går kultur og historie hånd i hånd med moderne kaféer og butikker. Vi bor i byen Gradac, som ligger ca. 150 km. sør for Split, i et malerisk landskap på sørenden av Makarska Riviera. Gradac var opprinnelig en fiskerlandsby, og her er det god kommunikasjon til de mange idylliske øyene som ligger i skjærgården i det turkisblå Adriaterhavet. Her finner du en av de vakreste og lengste strendene på hele den adriatiske kysten. En bred promenade beplantet med palmetrær, strekker seg langs bukten og bystranden.

Adriato Hotel Labineca 3* ligger ved stranden, 250 meter fra sentrum i Gradac. Hotellet har restaurant, alle måltider. I tillegg finnes det terrasse med flott utsikt, pianobar, svømmebasseng både inne og ute, parasoller og solstoler både ved bassenget og på stranden.  Danseledere: Elbjørg Johnsen Dieserud og Stein Dieserud

Status:
Ikke mulig å bestille

Hotellet

Adriato Hotel Labineca ligger ved stranden i Gradac, og består av en hovedbygning og to mindre 3-etasjes bygninger. Langs strandpromenaden ligger det souvenirbutikker, kaffebarer og restauranter på rad og rekke, og fortsetter du videre kommer du til havnen i Gradac. Bak hotellet ser du fjellene med pinjetrær og nedenfor hotellet ligger det klare blå Adriaterhavet. Det er WIFI både på rommene og i fellesarealene på hotellet, og på rommene finnes det også balkong, TV, telefon og hårføner.

All inclusive opphold:
Frokost kl. 07:00 – 10:00, lunsj kl. 12:00 – 14:00, middag kl. 19:00 – 21:00
Dalmatian middag en gang i uka, levende lys middag en gang i uka
Alle måltider inkludert drikke, buffetservering,
All Inclusive bar åpen kl. 10:00 – 23:00
All Inclusive drikke er: rød og hvit vin, øl, lokal alkoholholdig drikke, mineral vann og juice
Ettermiddags snacks, kaffe og te kl. 16:00 – 17:00,
Kvelds snacks kl. 22:00 – 22:30

Les mer om hotellet på www.hotellabineca-adriatiq.com/en/hotel-labineca.

Dagsprogram

Lørdag 14. oktober Oslo – Split
Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen min. 2 timer før flyavgang for flyreise til Kroatia. Vi flyr med Norwegian DY1990 med avgang kl. 07.10 og ankomst Split kl. 10.00. Vel fremme i Split blir vi møtt av buss og lokalguide guide som tar oss til vårt hotell, som ligger snaut 2 timers kjøring fra flyplassen. Innsjekk på hotellet, tid på egenhånd og felles middag på hotellet om kvelden.

Søndag 15. – fredag 20. oktober Makarska Riviera - Gradac
All inclusive opphold er inkludert, dvs. alle måltider på hotellet hver dag- se besrivelse neste side. Seniordans i dansesal med laminatgulv. Det er lagt opp til seniordans i opptil 4 dager. Hvilke dager, varighet økter og tider kommer det info om nærmere avreise.  Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Lørdag 21. oktober Split – Oslo
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Vi flyr med Norwegian DY1991 med avgang kl. 10.40 og ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 13.30. Individuell hjemtransport.

Powered by Travelize