Seniordans Montenegro

en Adriaterhavsperle på Budvas Riviera

Montenegro er et populært reisemål på lik linje med nabolandet Kroatia. Her finner vi de samme turkisgrønne strendene, fossefall, idylliske middelalderbyer og frodig natur. Becici er en tidligere fiskelandsby, men med sin flotte beliggenhet på Budvas Riviera har den blitt mer og mer populær blant turister. Stranden i Becici er en av landets beste strender, nesten 2 km lang. Strandpromenaden er Becicis hovedgate, og her finnes restauranter, kafeer og strandbarer, og markedsboder med stort utvalg. Budva ligger kun 2 km fra hotellet, og man kan spasere til byen på en sti langs havet.

Hotel Mediteran Wellness & SPA 4*
Hotellet har restauranter og barer, Wellness og Spa, svømmebasseng både inne og ute, parasoller og solstoler både ved bassenget og på stranden. Dansesalen er 514 m2, og har marmorgulv. For mer info om hotellet se www.hotelmediteran.info/eng

På denne turen har vi også "all inclusive", der frokost, lunsj og middag er inkludert hver dag under oppholdet. Inkludert er også lokalt drikke til måltidene og i to av hotellets barer gjennom dagen!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Lørdag 13. oktober                                        Oslo – Dubrovnik – Becici
Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen min. 2 timer før flyavgang for flyreise til Kroatia. Vi flyr med Norwegian DY1904 kl. 06.00, ankomst Dubrovnik kl. 08.55. Fra Dubrovnik blir det busstransport til Montenegro og Becici, som ligger snaut 2,5 timers kjøring fra flyplassen. Innsjekk på hotellet, tid på egenhånd og felles middag på hotellet om kvelden.

Søndag 14.  – fredag 19. oktober             Becici
All inclusive opphold er inkludert, dvs. alle måltider på hotellet hver dag. Seniordans i dansesal med marmorgulv. Det er lagt opp til seniordans i opptil 4 dager. Hvilke dager, varighet økter og tider kommer det info om nærmere avreise. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd.

Lørdag 20. oktober                                        Becici – Dubrovnik – Oslo
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Vi flyr med Norwegian DY1905 avgang kl. 09.35, ankomst Oslo Lufthavn kl. 12.35. Individuell hjemtransport.

Kart

Powered by Travelize