Seniordans Montenegro

- en Adriaterhavsperle på Budvas Riviera med «all inclusive»

Montenego er et populært reisemål på lik linje med nabolandet Kroatia. Her finner vi de samme turkisgrønne strendene, fossefall, idylliske middelalderbyer og frodig natur. Becici er en tidligere fiskelandsby, men med sin flotte beliggenhet på Budvas Riviera har den blitt mer og mer populær blant turister. Stranden i Becici er en av landets beste strender, nesten 2 km lang. Strandpromenaden er Becicis hovedgate, og her finnes restauranter, kafeer og strandbarer, og markedsboder med stort utvalg. Budva ligger kun 2 km fra hotellet, og man kan spasere til byen på en sti langs havet.
 

Hotel Mediteran Wellnes & SPA 4*
Hotellet har restauranter og barer, Wellness og Spa, svømmebasseng både inne og ute, parasoller og solstoler både ved bassenget og på stranden.
Dansesalen er 514 m2, og har marmorgulv.
For mer info om hotellet se www.hotelmediteran.info/eng

Danseledere på turen blir Magne og Borghild Sørøy. Reiseleder er Hanna Marie Foldvik.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Lørdag 12. oktober Oslo – Dubrovnik – Becici
Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen senest kl. 12.45 for innsjekk.
Vi flyr med Norwegian DY612 avgang kl. 14.45, ankomst Bergen Flesland kl. 15.20. Avreise med Norwegian DY1916 fra Bergen kl 16.55 med ankomst Dubrovnik kl 20.05.
Fra Dubrovnik blir det busstransport til Montenegro og Becici, som ligger snaut 2,5 timers kjøring fra flyplassen. Innsjekk på hotellet og felles kveldsmat på hotellet ved ankomst.

Søndag 13. – fredag 18. oktober Becici
All inclusive opphold er inkludert, dvs. alle måltider på hotellet hver dag. Seniordans i dansesal med marmorgulv. Det er lagt opp til seniordans i opptil 4 dager. Hvilke dager, varighet økter og tider kommer det info om nærmere avreise. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd.

Lørdag 19. oktober Becici – Dubrovnik – Oslo
Tidlig frokost på hotellet før utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen i Dubrovnik for flyreise hjem til Norge.
Vi flyr med Norwegian DY3281 avgang fra Dubrovnik kl. 15.20, ankomst København lufthavn Kastrup kl. 17.40. Avgang fra København med Norwegian DY949 kl 18:35, ankomst Oslo lufthavn kl 19:45.
Individuell hjemtransport

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
12/10 Oslo Lufthavn Seniordans Montenegro Ikke mulig å bestille 10 995,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Danseledere: Magne og Borghild Sørøy
Reiseleder: Hanna Marie Foldvik

Tillegg enkeltrom           Kr 1.165,- pr. person

OBS! Nye flytider publisert 7. februar. Se programmet.

Tilslutnings fly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutnings fly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutnings fly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille plass i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale mer for flybilletten din.

Tilbudet er basert på en valutakurs € 1 = NOK 9,7. Vi tar forbehold om endring i pris som følge av endringer i valutakurs, skatter og avgifter. Vi tar også forbehold om endringer i flytider og bytte av danseleder/reiseleder ved sykdom/ulykke.

Påmelding senest innen 5. juli 2019.

Se her for flere seniordansturer!

Powered by Travelize