Seniordans Kypros

Kypros - Pafos

Middelshavsidyll med over 300 soldager i året! Her kan du nyte turkisblått hav, lese en god bok i solstolen og kose deg med gresk-kypriotisk mat. Det er ingen tvil om hvorfor kjærlighetsgudinnen Afrodite, gudinnen for skjønnhet, kjærlighet og elskov, valgte seg Kypros. Kysten med sine bratte klipper som stuper ned i havet er en stor kontrast til uberørte strender og bukter med gyllen sand, og innlandet er frodig med et fredfullt landsbyliv og små kirker. Vi bor i byen Pafos som opprinnelig var en liten fiskelandsby. I dag har byen mange hoteller, restauranter og butikker, samt en strand og en liten havn. Byen ligger på sørvestkysten av Kypros, ca. 1,5 timer med buss fra flyplassen i Larnaca. Den sørvestre delen av Kypros er preget av turisme, men her på sørvestkysten har ikke turismen visket ut det genuint kypriotiske. I gresk-romersk tid var Paphos øyas hovedstad, og byen er kjent for utgravningene av den antikke byen Nea Pafos hvor vakker mosaikk er hovedattraksjonen.

Vi bor på fullservice hotellet Athena Beach Hotel (4*), som ligger rett ved Middelhavet og strandpromenaden. Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Det blir Seniordans normalt hver andre dag. Turen i april ledes av Elbjørg Johnsen Dieserud og Stein Dieserud fra Lunner Seniordans i Oppland. Turen i oktober/november ledes av Magne & Borghild Sørøy. Med på begge turene er også reiseleder Solveig Englund.

Pris fra kr.:
15 995,-
Dager:15
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Kypros t/r, busstransport flyplassen–hotellet t/r, skandinavisktalende guide på ankomsttransport, bagasje service ved ankomst og direkte innsjekk–romnøkkel leveres ut på bussen, 7/14 overnattinger i dobbeltrom på 4*hotell inkl. frokost og middag, 1 flaske drikkevann pr. gjest på rommet ved ankomst, fri leie av badehåndkle og solsenger, seniordans med danseledere i eget lokale og reiseleder.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram 30. mars

Lørdag 30. mars     Norge – Kypros
Avreise med Norwegian fra Oslo Lufthavn Gardermoen direkte til Kypros. Oppmøte kl. 11.45. Avgang med DY 1890 kl. 13.45, ankomst Larnaca flyplass-Kypros kl. 19.15. Ved ankomst blir vi møtt av buss og guide som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1,5 times kjøring fra flyplassen. Vel fremme på hotellet blir all bagasje bragt direkte til tildelt rom, mens vi inntar en sen kveldsbuffet i restauranten, som kanskje nytes med et lite glass lokal vin til?

Søndag 31. mars – fredag 5. april     Pafos
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet, som ligger vegg i vegg. Dager, varighet økter og tider gis det nærmere info om. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd.

Lørdag 6. april                  Kypros – Norge
Avreisedag. Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon. Utsjekk av rom innen kl. 12.00. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen. Avreise med DY 1891 kl. 20.45, ankomst Oslo Lufthavn kl. 00.30 (7. april). Videre hjemreise i egen regi.

Dagsprogram 26. oktober

Lørdag 26. oktober                                                Oslo – Kypros
Oppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen for flyreise til Kypros. Vel fremme blir vi møtt av buss og guide som tar oss til vårt hotell, som ligger ca. 1,5 times kjøring fra flyplassen. Vel fremme på hotellet blir all bagasje bragt direkte til tildelt rom, mens vi inntar en sen kveldsbuffe i restauranten, som kanskje nytes med et lite glass lokal vin til?

Søndag 27. oktober - fredag 8. november           Pafos
Vi spiser frokost og middag på hotellet hver dag. Seniordans normalt hver 2. dag, som foregår i konferansesal med parkettgulv på hotellet vi bor på eller på nabohotellet, som ligger vegg i vegg. Dager, varighet økter og tider avtales på nærmere.  Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller deltakelse på frivillige utflukter.

Lørdag 9. november                                             Kypros – Oslo
Avreisedag. Frokost på hotellet og dagen til egen disposisjon. Utsjekk av rom normalt innen kl. 12.00. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Avreise med DY 1891 kl. 20.10, ankomst Oslo Lufthavn kl. 00.05. Videre hjemreise i egen regi.Videre hjemreise i egen regi.

Athena Beach Hotel 4*

Athena Beach Hotel er et flott 4* hotell, som ligger sentralt til på strandpromenaden, vegg i vegg til nabohotellet som er i samme kjede. Som gjest kan du derfor benytte deg av fasilitetene som begge hotellene tilbyr. Beliggenhet er av de beste i området og de store hagene, terrassene og bassengene som omgir hotellet frister til bad og late dager. Utendørsbasseng er oppvarmet i perioden nov.-apr. På hotellene finnes flere restauranter og barer lett tilgjengelig med smakfulle retter. Personalet er blide og hyggelige med et høyt servicenivå. Seniordansen foregår i konferansesal på hotellet vi bor på eller på nabohotellet. Vi danser i gode saler med parkettgulv og aircondition. Hotellet tilbyr livemusikk om kveldene alle dager og hotelles aktivitetsteam tilbyr også ukentlig underholdning og aktiviteter man kan delta på. Bl.a. morgengymnastikk, vanngymnastikk, danseundervisning i vals og salsa, kveldsshow og folkloreaftener (Forbehold om sesongvariasjoner i tilbud). Gratis WIFI.

Alle rom har balkonger med utsikt mot hage eller inngangsparti. Havutsikt mot tillegg. Sentralvarme i perioden nov.-apr. Fasiliteter som vannkoker med kaffe og te, 1 vannflaske pr. gjest ved ankomst, kjøeskap/minibar, safe, gode senger av merket Simmons Luxury Beds. (alle senger kan skyves fra hverandre). TV med satelittkanaler/radio, strykebrett og strykejern, bad/wc med hårføner, make-up speil, 220 volts strømkontakt på badet, bruk av adapter til øvrige stikkontakter.

Elixir SPA på hotellet, tilbyr det fremste innen velvære og avslapping. Flere behandling/massasjerom, 2 badstuer, dampbad, treningsrom og innendørs basseng. Minigolf, tennis og petang kan spilles på områdets baner.

Beliggenhet; hotellet ligger ca 1,5 km fra sentrum/havområdet i Paphos. Det er fint å spasere hit langs strandpromenaden, som strekker seg flere kilometer i begge retninger. Strendene i nærområdet og på resten av øya er blant de reneste i Europa - merket Blue Flag.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
26/10 Oslo Lufthavn Seniordans - Kypros m/Magne og Borghild Sørøy Mer enn 8 15 995,- BestillMer informasjon

Turfakta

                                    Mars/april 7 netter  Okt/nov - 14 netter
Tillegg enkeltrom: 
    Kr. 1010,- p.p.           Kr. 2330,- p.p.
Tillegg havutsikt:      Kr.  775,- p.p.            Kr. 1750,- p.p.              (på forespørsel og forbehold om ledig kapasitet)

Vi tar forbehold om prisendring som skyldes økte skatter og avgifter, endringer på fly og tider, valutakursendringer, og bytte av danseleder ved sykdom/ulykke. Prisen er basert på valutakursen 1 Euro = NOK 9,47  (mars/apr) og 1 Euro = NOK 9,51  (oktober/november)

Tilslutningsfly og flyplass-overnatting
Vi ser med glede at vi i økende grad får med oss gjester fra hele landet. Det betyr at noen reisende har behov for tilslutningsfly og flyplass-overnatting. Peer Gynt Tours er behjelpelige med info og reservasjon av tilslutningsfly og gunstig overnatting på Oslo Lufthavn. Ta kontakt med oss for å finne et opplegg som passer deg.

Vi anbefaler å bestille i god tid før avreise
På turer med rutefly er det viktig å bestille i god tid. Flyselskapene har regler som gjør at vi må bekrefte antall seter vi skal ha på flyet flere måneder før avreise. Alternativt risikerer du ikke ledig plass eller økt pris på turen fordi vi må betale med for flybilletten din.

Se her for flere seniordansturer!

Powered by Travelize