Seniordans Kroatia

Vi flyr til Split – den spennende byen som er bygd opp rundt den romerske keiserens Diokletians palass. Her går kultur og historie hånd i hånd med moderne kaféer og butikker. Vi bor i byen Gradac, som ligger ca. 150 km. sør for Split, i et malerisk landskap på sørenden av Makarska Riviera. Gradac var opprinnelig en fiskerlandsby, og her er det god kommunikasjon til de mange idylliske øyene som ligger i skjærgården i det turkisblå Adriaterhavet. Her finner du en av de vakreste og lengste strendene på hele den adriatiske kysten. En bred promenade beplantet med palmetrær, strekker seg langs bukten og bystranden.

Adriato Hotel Labineca 3* ligger ved stranden, 250 meter fra sentrum i Gradac. Hotellet har restaurant, alle måltider. I tillegg finnes det terrasse med flott utsikt, pianobar, svømmebasseng både inne og ute, parasoller og solstoler både ved bassenget og på stranden.

 

Pris fra kr.:
11 100,-
Dager:10
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Split t/r, busstransport flyplassen–hotellet t/r, guide på ankomsttransporten, 9 overnattinger i dobbeltrom på hotell med «all inclusive», seniordans med danseleder, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Tirsdag 13. oktober                Oslo – Split
O
ppmøte på Oslo Lufthavn Gardermoen min. 2 timer før flyavgang for flyreise til Kroatia. Vi flyr med Norwegian DY1990 med avgang kl. 08.00 og ankomst Split kl. 10.50. Vel fremme i Split blir vi møtt av buss og lokal guide som tar oss til vårt hotell, som ligger snaut 2 timers kjøring fra flyplassen. Innsjekk på hotellet, tid på egenhånd og felles middag på hotellet om kvelden.

Onsdag 14. – onsdag 21. oktober            Makarska Riviera - Gradac
All inclusive opphold er inkludert, dvs. alle måltider på hotellet hver dag- se beskrivelse neste side. Seniordans i dansesal med laminatgulv. Det er lagt opp til seniordans i opptil 8 dager. Hvilke dager, antall, varighet økter og tider kommer det info om senere. Øvrige dager til avslapping og tid på egenhånd eller til å delta på valgfrie utflukter.

Torsdag 22. oktober            Split – Oslo
Avreisedag og vi spiser frokost på hotellet før utsjekk. Til avtalt tid har vi busstransport tilbake til flyplassen for flyreise hjem til Norge. Vi flyr med Norwegian DY1991 med avgang kl. 11.35 og ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 14.25. Individuell hjemtransport.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
13/10/2020 Oslo Lufthavn Seniordans Kroatia m/Asbjørn og Kari Hjertvik Mer enn 8 11 100,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre byer. 

Danseledere:     Asbjørn og Kari Hjertvik
Reiseleder:        Solveig Englund

Tillegg enkeltrom:    Kr 1 300,- pr. person.

 

Se her for flere turer med seniordans!

Powered by Travelize