Seniordans Kolberg/Kolobrzeg

- Polens riviera, med dans og SPA

Kolobrzeg er en av Polens mest populære feriedestinasjoner. Byen ligger på sørkysten av Østersjøen, kjent som kur- og badested, med en 12 kilometer lang sandstrand og godt klima. Vi bor på det populære spahotellet New Skanpol Hotel (3*), som ligger midt i sentrum med gangavstand til det meste. Her er det gratis tilgang til badstuer, basseng og trimrom samt at vi har inkludert 5 SPA behandlinger.
www.newskanpol.pl/en/hotel-hotel/

Pris fra kr.:
6 695,-
Dager:5
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Szczecin t/r, buss flyplass–hotell t/r, 4 netter i dobbeltrom på hotell, 4 frokoster og 4 middager på hotellet, seniordans med danseleder hver dag(unntatt første og siste dag), vann og frukt i dansesalen, adgang til badstuer, basseng og trimrom, 5-SPA behandlinger iht. program, reiseleder.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Tirsdag 22 september Oslo – Szczecin – Kolberg
Oppmøte Oslo Lufthavn Gardermoen for innsjekk fra ca kl. 15.00. Avgang med Norwegian DY 1014 kl. 17.10 direkte til Szczecin. Ankomst Szczecin kl. 18.40. Fra flyplassen blir det busstransport til vårt hotell i Kolberg. Ankomst ca. kl. 20.30, og vi spiser middagsbuffet på hotellet etter ankomst.

Onsdag 23. – fredag 25. september Kolberg
Frokost og middagsbuffet på hotellet hver dag. Seniordans kl. 10.00-11.30 hver dag, og kveldsdans etter middag i egen regi. Reiseleder tar oss med på en byvandring en av dagene. 5 SPA-behandlinger er inkludert i pakken, og disse kan benyttes i løpet av oppholdet, i tillegg til gratis inngang badstuer, basseng og trimrom.

Lørdag 26. september Kolberg – Szczecin – Oslo
Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen. Avgang med Norwegian DY 1015 kl. 11.45 direkte til Oslo. Ankomst Oslo Lufthavn Gardermoen kl. 13.15. Individuell hjemreise fra flyplassen.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
22/9/2020 Oslo Lufthavn Seniordans i Kolobrzeg m/Laila S. Samuelsen - fra Oslo Mer enn 8 6 695,- BestillMer informasjon

Turfakta

Ta kontakt for tilslutningsbilletter fra andre byer. 

Danseleder:
  Laila Synnøve Samuelsen
Reiseleder:    Berit Gonzalez

Tillegg enkeltrom:  Kr 785,- pr. person

Påmeldingsfrist: innen fredag 29. mai 2020

Prisen er basert på en valutakurs € 1 = NOK 10. Vi tar forbehold om prisjustering som følge av endringer i skatter, avgifter og valutakurs.

Se her for flere seniordans-reiser!

Se her for flere reiser til Polen!

Powered by Travelize