Seniordans og julebord i Kongsberg

Seniordans og julebord i Kongsberg

Danseleder: Solveig Englund

Vi gjentar suksessen fra de to foregående år og inviterer på nytt til seniordans og julebord på Kongsberg, hvor vi bor på det sentrale fullservice hotellet Quality Hotel Grand. I Kongsberg åpner de tradisjonelle julegater og arrangementene førjulstiden rundt første helg i advent og med både butikker, buss- og togstasjon beliggende en kort spasertur fra hotellet ligger alt til rette for noen koselige dager!

Kongsberg ble grunnlagt av kong Christian IV i 1624, etter at det var blitt funnet sølv der året før. Med sine sølvgruver og sin fortid som landets største bergverkssamfunn er Kongsberg Norges eldste industriby. Tradisjonene fra Kongsberg Våpenfabrikk har gitt byen betydelige fagmiljøer innen produksjon av høyteknologivåpen, bildeler og utstyr til skipsfart, luftfart og olje- og gassindustrien. Byen deles i to av Numedalslågen, der vestsiden er den eldste og mest opprinnelige delen av bergverksstaden, med den unike kirken i barokkstil som et landemerke.

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Fredag 24. november - Hjemsted – Kongsberg                               
Reise til Kongsberg i egen regi og ankomst Quality Hotel Grand Kongsberg
Fra kl. 13.00        Lunsj på hotellet
Fra kl. 15.00        Innsjekk rom
Rommene vil normalt være klare for innsjekking fra senest kl. 15.00
Kl. 16.00              Åpning seniordans i Birger Ruud salen
Kl. 19.00              3-retters middag på hotellet. Etter middag blir det en ekstra kveldsøkt med dans.

Lørdag 25. november - Kongsberg
Frokost på hotellet
Kl. 10.00-12.00  Seniordans i Birger Ruud salen
Lunsj i egen regi og ettermiddag til egen fritid. Kanskje litt juleshopping frister?
Kl. 19.00            Julebord på hotellet

Søndag 26. november - Kongsberg – Hjemsted
Frokost på hotellet
Utsjekk fra rommene innen kl. 12.00
Kl. 10.00-11.30  Seniordans i Birger Ruud salen
Kl. 11.30             Lunsj og hjemreise

Om Quality Hotel Grand Kongsberg

Quality Hotel Grand er et fullservice konferansehotell beliggende sentralt i Kongsberg. Hotellet er moderne og byr på Spa, a la carte restaurant, nattklubb og egen konsertscene. Hotellet har 175 rom, med 320 sengeplasser og gratis trådløst nettverk på hele hotellet

Gruvespa & Relax Her kan du kan forhåndsbestille og nyte en rekke behandlinger tilpasset dine ønsker. Treningsøkt i treningsrommet, svømmetur i det klorfrie bassenget, slappe av i boblebadet eller varme deg i badstuen er det også muligheter for.

Seniordans i en av salene med parkettgulv, på ca. 140 m2.

Lobbybar og Cafe PI: Er byens naturlige samlingspunkt. Her er det liv og røre hver dag. Min. aldersgrense 18/20år. Alle rettigheter. Åpen alle dager.

Kongsberg er kjent for sin flotte Jazzfestival og musikklivet preger hele byen. I Jazzbaren på hotellet kan dere nyte en frisk cocktail, et glass vin eller en øl sammen etter middag. Er dere heldige så er det livemusikk akkurat den kvelden dere er på hotellet!

Argus Night Club & Lounge: Nattklubben har åpent fredager og lørdager eller ved spesielle arrangementer gjennom hele året. Mer info se: https://www.nordicchoicehotels.no/quality/quality-hotel-grand-kongsberg/

Om Kongsberg

Hvordan komme seg til Kongsberg:
Det er enkelt å komme seg til Kongsberg. Det går direkte tog fra Oslo Lufthavn via Oslo med NSB Eidsvollbanen. Togforbindelse fra Stavanger-Kristiansand med NSB Sørlandsbanen. Det går også ekspressbuss. (Time Ekspressen – Nettbuss.no).
Parkering: parkeringsplasser innendørs parkeringshus under hotellet driftet av Europark mot betaling. Flere tilgjengelige utendørsparkeringer med 3-minutters gange fra hotellet fra 40 kroner per døgn.

Shopping:
Kongsberg byr på alt du forventer å finne i et velutviklet handelssentrum. På begge sider av elven er spennende forretninger, og midt i byen finner du to rikholdige kjøpesentre og gågata er i kort avstand fra hotellet.

Attraksjoner:
Norsk Bergverksmuseum er et kultur- og naturhistorisk museum som forvalter det nasjonale kulturminnet Kongsberg Sølvverk med bygninger og samlinger. Ligger 5 minutters gange fra hotellet. Åpent 01.09 – 23.12 Tirsdag – Søndag (mandag stengt) kl. 12.00-16.00

Powered by Travelize