Seniordans Gdansk

- den vakre Hansabyen!

Gdansk er stolt av sin fortid som Hansaby og er i dag en livlig og gjestfri storby med variert kulturtilbud og gode shoppingmuligheter. Mulighetene er mange! Vi bor på det flotte Hotel Almond, et 4* hotell som har en rolig beliggenhet ved Mottawa elven i gamlebyen, kun 10 minutter å gå fra rådhuset. Her finnes et flott basseng og en deilig spa-avdeling, hvor du kan booke diverse behandlinger og massasjer. Les mer på www.hotelalmond.pl/en/

 

Pris fra kr.:
8 795,-
Dager:6
Inkludert i grunnprisen: Fly Trondheim–Gdansk t/r, buss flyplass–hotell t/r, 5 netter i dobbeltrom på hotell, 5 frokoster og 5 middager på hotellet, seniordans med danseleder 4 dager, vann og frukt i dansesalen, byvandring i Gdansk, reiseleder under hele oppholdet i Gdansk.
TransportType:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Søndag 30. august Trondheim – Gdansk
Oppmøte Trondheim Lufthavn Værnes for innsjekk fra ca kl. 07.30. Avgang med Norwegian DY 1058 Kl. 08.35, direkte til Gdansk med ankomst kl. 10.30. Busstransport fra flyplassen til vårt hotell i sentrum, Hotel Almond. Bagasjen settes inn i hotellets bagasjeoppbevaring, innsjekk er mulig fra kl. 15.00. Spasertur i hovedgaten i gamlebyen, og tid til egen disposisjon for individuell lunsj. Seniordans kl. 16.00-18.00, før det blir velkomstdrink og middag.

Mandag 31. august – torsdag 3. september Gdansk
Frokost og middag er inkludert på hotellet hver dag. Dansesalen er reservert for seniordans kl. 10.00-12.00 mandag, tirsdag og onsdag. Kveldsdans arrangeres i egen regi for de som ønsker. Torsdag er fridag, og reiseleder kan ta med gruppen på besøk hos Gdansk History Museum i Rådhuset (inngang ikke inkludert).

Fredag 4. september Gdansk - Trondheim
Frokost. Til avtalt tid blir det busstransport tilbake til flyplassen. Avgang med Norwegian DY 1059 kl. 10.20, direkte til Værnes med ankomst kl. 12.20. Individuell hjemreise.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
30/8 Trondheim Seniordans i Gdansk m/Inger S. Prytz - fra Trondheim Mer enn 8 8 795,- BestillMer informasjon

Turfakta

Danseleder:         Inger S. Prytz
Reiseleder:          Helena Garczynska, norsktalende

Tillegg enkeltrom:    Kr 1 865,- pr. person

Påmeldingsfrist: innen onsdag 20. mai 2020

Prisen er basert på en valutakurs € 1 = NOK 10. Vi tar forbehold om prisjustering som følge av endringer i skatter, avgifter og valutakurs.

Se her for flere seniordans-reiser!

Se her for flere reiser til Polen!

Powered by Travelize