Wien og Budapest

Bli med Peer Gynt Tours på rundreise til to av Europas flotteste byer! Wien er byen for klassisk musikk, gode kaker og flotte severdigheter. Byen ligger vakkert til ved Donau og Wienerwald. Å besøke Wien er som å tre inn i et levende museum. Majestetiske og arkitektoniske mesterverk ligger side om side. Byens hjerte er kompakt med korte gangavstander, og det er få byer som har en slik kafékultur som Wien. Budapest har sjarm, helsebringende thermalbad og mange kulturtilbud. Byen deles i to av Donau. Buda er den gamle delen av byen med statskvarteret Varhegy og det kongelige slott. I den andre bydelen, Pest, finner vi den moderne bykjernen. 

 Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
   mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag    Gardermoen – Wien
Fly fra Oslo Lufthavn til Wien. Transfer med buss til Hotel Prinz Eugen (4*) hvor vi skal bo i 3 netter. Felles middag på hotellet.   

2. dag    I Wien – Sightseeing
Frokost. Vi skal på 3 timers sightseeing i vakre Wien for å se de mest kjente severdighetene som Karlsplatz, Stefansdomen, parlamentet, den spanske rideskolen, paradegaten Ringstrasse med Statsoperaen og rådhuset. Ettermiddagen til egen disposisjon. Middag på egen regning.

3. dag    I Wien
Frokost. Dagen fri til egne aktiviteter og lunsj på egen regning. Wien er ikke kun en storby midt i Europa, men har også en egen vinregion. En middag med vin i Grinzing hører derfor med.    

4. dag    Wien – Budapest
Frokost. I dag forflytter vi oss med buss fra Wien til Budapest. Lunsj og middag på egen regning.    

5. dag    I Budapest – Sightseeing
Frokost. I dag står halvdags sightseeing med buss og guide på planen. Vi skal gjøre oss kjent i sjarmerende Budapest. Turen omfatter både Buda og Pest, og noe av det vi får oppleve er fiskerbastionen, Matthiaskirken på Budaborgen og Stefansdomen. Ettermiddagen fri, og lunsj og middag på egen regning.

6. dag    Szentendre og båttur på Donau
Frokost. Heldagsutflukt med lunsj til kunstnerbyen Szentendre. Her får vi oppleve en ortodoks kirke, Margit Kovacs Keramikkmuseum og et marsipanmuseum. Det blir tid til egen disposisjon i Szentendre, før det blir retur til Budapest. Vi tar båt på Donau den ene veien og buss den andre. Om kvelden blir det folkloreaften med middag på Restaurant Borkatakomba.   

7. dag    Budapest – Gardermoen
Frokost. Transfer til flyplassen og direktefly til Oslo Lufthavn.

Powered by Travelize