Madrid & Toledo

Kunst og kultur, tapas og vin.

Vi skal først til Spanias gamle hovedstad, Toledo. Byen reiser seg på en høyde bak en flott byport. Byen er på mange måter et levende museum med historiske og religiøse bygninger på hvert hjørne. Gamlebyen er godt bevart med sine trange smug og brosteinsgater. I mange år levde muslimer, jøder og kristne side om side i byen, og dette forklarer det kulturelle mangfoldet vi opplever her. Vi fortsetter til Avila med sin flotte bymur og romerske kirker før vi ankommer Madrid. Det er ikke uten grunn at den spanske hovedstaden regnes som en av Europas ledende kunst- og kulturmetropoler. Her finner vi verdensberømte museer og imponerende arkitektur, brede avenyer og smug. Bli med på en rundreise i Spania og kjenn på den herlige spanske atmosfæren!

Rabatt

  Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
8 990,-
Dager:5
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Madrid t/r, 2 overnattinger på 3*Hotel Carlos V, Toledo, 2 overnattinger på 4*Courtyard Marriot Madrid Princesa, Madrid, 4 frokoster, 1 lunsj og 2 middager hvorav en inkl. drikke, byrundtur i Toledo, Avila og Madrid, entré Prado Museet, transfers med buss iht. programmet, engelsk-/skandinavisktalende lokalguide på sightseeinger iht. programmet, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Madrid – Toledo
Fly fra Oslo Lufthavn til Madrid. Transfer til Toledo hvor vi sjekker inn på Hotel Carlos V (3*), et lite og koselig hotell i hjertet av Toledo. Her skal vi bo i to netter. Middag på hotellet.   

2. dag        I Toledo. Byrundtur
Frokost på hotellet. Lokalguide tar oss med på en rundtur til fots. Hele Toledo er som en skattkiste full av overraskelser. Her er brosteinsgater med vakre bygninger, kirker, palasser og kunst – og vi finner spor etter mange kulturer. Toledo er også kjent for sin smedkunst og de berømte Toledo-sverdene. Ettermiddagen til å utforske byen på egenhånd eller til å slappe av på takterrassen til hotellet. Lunsj og middag på egenhånd.  

3. dag        Toledo – Avila – Madrid
Vi spiser frokost på hotellet og tar farvel med Toledo for denne gangen. I dag skal vi oppleve nok en liten by som er godt bevart. Avila ligger langs et langt smalt fjell, 1.131 m.o.h. - og har en flott bymur, en katedral og flere kirker i romersk stil. Byen står på UNESCO´s verdensarvliste. Vi spiser felles lunsj i Avila.  Om ettermiddagen ankommer vi Madrid, og sjekker inn på Hotel Courtyard Marriot Madrid Princesa (4*) som ligger sentralt i Madrid. Middag på egenhånd.  

4. dag        I Madrid. Byrundtur
Frokost på hotellet. Madrid er hovedstaden og Spanias største by. Her er det mye å se! Vi skal til det kongelige palasset og det verdenskjente Prado museet – med over 8500 malerier, skulpturer og annen kunst. Vi får også se andre turistattraksjoner, vakker arkitektur, plazas, avenyer og trange smug. Lunsj og ettermiddagen på egenhånd. Felles tapas-middag inkludert drikke på lokal restaurant.

5. dag        Madrid – Gardermoen 
Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen, og retur med direktefly til Oslo Lufthavn.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
8/10 Oslo Lufthavn Madrid & Toledo Mer enn 8 8 990,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:  Kr.  1.700,-

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

Pga. av frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Euro

Se her for flere rundreiser!

Powered by Travelize