Lisboa - Portugal

Kultur & Sjarm

Lisboa skiller seg ut fra andre europeiske byer. ”Hengende” på vestbredden av det europeiske kontinentet, har Lisboa sin særegenhet, historie og sjel. Herfra dro Vasco da Gama og andre sjøfarere en gang ut for å utforske verden. Lisboa er ganske kompakt, og vi kommer oss lett opp og ned med byens fargerike trikker. I de sjarmerende smugene i den gamle bydelen Alfama, kan vi spise grillede sardiner og drikke husets vin som portugiserne gjør - mens fado-sangerinnen griper oss i hjertet med strofer om smertefull lengsel etter kjærlighet. Vi bor sentralt i Lisboa, og tar utflukter for å besøke små pittoreske byer, monumenter, historiske slott og klostre

Rabatt

Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
12 650,-
Dager:6
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Lisboa t/r, 5 hotellovernattinger i dobbeltrom, 5 frokoster og 2 middager m/drikke, utflukter/sightseeinger med lokalguide iflg. turbeskrivelse, transfers med buss, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – Lisboa
Fly til Lisboa. På flyplassen møter en lokal guide oss for transfer i egen buss til vårt hotell, Occidental Lisboa (4*). Når klokken viser kveld, spiser vi middag inkl. drikke på en lokal tapas-restaurant.    

2. dag        I Lisboa – sightseeing
Frokost. Sightseeing med lokalguide i Lisboa. Åsene på begge sider av byen trekker hus og gater sammen til et sjarmerende sentrum. Alfama er ett av Lisboas eldste og mest fargerike kvartaler, med labyrinter av smale gater og trapper. Det er her de melankolske Fado-sangerinnene inntar barene når mørket faller på. Vi skal også innom flere kvartaler og shoppingområdet Baixa. Resten av dagen på egen hånd.   Middag i egen regi.

3. dag        Utflukt til Sintra og Cape Roca
Frokost. Utflukt med lokalguide til Sintra og Cape Roca. Sintra er en liten, sjarmerende perle som står på UNESCO`s liste over verdens kulturminner for sin flotte arkitektur. Byen har også en praktfull beliggenhet mellom dramatiske fjelltopper. Tid på egen hånd for lunsj og shopping i de trange smugene, før vi drar videre til Cape Roca - det vestligste punktet i Europa. Vi kjører deretter til fiskehavnen i Cascais og langs Estoril-kysten tilbake til Lisboa. Felles middag inkl. drikke på hotellet.

4. dag        Utflukt til Belém og Mosteiro dos Jerónimos
Etter frokost blir det en halvtimes kjøretur til bydelen Belém. Det var her ved Tejo-elvens munning at de store sjøfarerne dro ut for å oppdage verden. Dette blir markert av et monument over portugisiske oppdagelsesreisende. I Belém skal vi også se det UNESCO-beskyttede klostret Mosteiro dos Jerónimos – en av Portugals mest opplevelsesverdige bygninger – og utsiktstårnet Torre de Belém. Ettermiddagen fri. Middag i egen regi.

5. dag        Utflukt til Óbidos, Nazaré og Alcobaҫa
Frokost. I dag besøker vi middelalderbyen Óbidos - en vakker by med hvitkalkede fasader, omgitt av festningsmurer fra 1300-tallet. Tid på egen hånd for lunsj i Nazaré, en liten fiskerlandsby som har bevart sine stolte tradisjoner og opprinnelige sjarm. Vi besøker også Alcobaҫa-katedralen. Mot tillegg: Fado-middag inkl. drikke.

6. dag        Lisboa – Gardermoen
Frokost på hotellet. Transfer til flyplassen, og herfra direktefly til Oslo Lufthavn.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
16/9 Oslo Lufthavn Lisboa - Portugal Mer enn 8 12 650,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:        Kr.  3.200,-
Mot tillegg: Fado-middag inkl. drikke og buss: + Kr. 650,- pr. person

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Se her for flere rundreiser!

Se her for flere turer til Portugal!

Powered by Travelize