Engelske høydepunkter

Vakre landskap og historie.

Det britiske øyriket byr på historiske steder, idylliske landsbyer og maleriske naturlandskap – og uansett hvilken retning du drar i, er du aldri langt unna en pub. Vi bor i Swindon under hele oppholdet. Swindon har fin blanding av tradisjonelle butikker med siste mote, brune puber i rolige smug og moderne kafeer og barer. Noen av stedene vi besøker er Bath med sitt gamle romerske bad, Oxford, Blenheim Palace og "typisk engelske" Cotswolds.  Det er også mulig å melde seg på en ekstra utflukt til Stonehenge, som er på UNESCO´s verdensarv liste – og Salisbury Katedralen.

Rabatt
 

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

1. dag        Gardermoen – London – Swindon
Direktefly fra Oslo Lufthavn til London Gatwick. Busstransfer til Jurys Inn Swindon (4*), ca. 115 km fra London. Felles middag på hotellet.   

2. dag        Oxford og Blenheim Palace
Etter frokost skal vi til Oxford og Blenheim Palace. Oxford er den eldste universitetsbyen i England, og byen er kalt "byen med de drømmende spir" nettopp på grunn av universitetsbygningens arkitektur. Vi skal videre til Blenheim Palace i Woodstock – herregård i barokk stil, kjent som fødestedet til Winston Churchill. Lunsj på egen regning og middag på hotellet.

3. dag        Cotswolds
Frokost. Heldagsutflukt til Cotswolds; en av de mest typisk engelske og uberørte regioner i England. Forbered deg på bølgende landskaper med beitende sauer og den naturlige skjønnheten av gamle landsbyer av kalkstein. Regionen er rik på kultur, vakre hager, historiske slott og herregårder. Lunsj og middag på egen regning.  

4. dag        Stonehenge og Salisbury Katedralen (mot tillegg i pris)
Frokost. I dag er det mulighet til å kose seg i Swindon på egen hånd, eller bli med på utflukt til Stonehenge og Salisbury-katedralen mot tillegg i pris. Første stopp på utflukten er Stonehenge - Storbritannias mest berømte forhistoriske steinsetting. Videre skal vi til Salisbury Katedralen som er ett av de beste eksemplene på tidlig engelsk arkitektur. Den flotte katedralen er over 750 år gammel, og har det best bevarte eksemplaret av de opprinnelige fire kopiene av Magna Carta. Spiret er 123 meter høyt og gjør det til Storbritannias høyeste. Katedralen har også den største korsgangen og det største katedralområdet i Storbritannia. Lunsj og middag på egen regning.

5. dag        Bath og ostefabrikk
Frokost. Utflukt til Bath. Byen ble grunnlagt i forbindelse med et romersk kurbad. Vi besøker da Royal Crescent - en halvsirkelformet gate, og Roman Baths som er Storbritannias mest storslagne ruiner fra romertiden. Vi skal videre til The Cheddar Gorge Cheese Company som holder på den autentiske måten å lage cheddarosten på. Vi får høre om produksjonen og prøvesmake osten. Lunsj på egen regning og middag på hotellet.

6. dag        Swindon – London – Gardermoen
Frokost. Transfer til London Gatwick, og ettermiddagsfly direkte til Oslo Lufthavn.

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
13/9 Oslo Lufthavn England - Engelske høydepunkter Ikke mulig å bestille 10 390,- Ikke mulig å bestilleMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:         kr.     1.500,-

Avbestillingsbeskyttelse 6% av turens totalpris per person.

Mot tillegg:
-
Utflukt til Stonehenge og Salisbury Katedralen: kr. 850,- pr. person

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Britiske pund

Se her for flere rundreiser!

Powered by Travelize