Påsketur til Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv. Wien er Østerrikes hovedstad og landets største by - og den ligger vakkert til ved elven Donau. Byens hjerte er behagelig kompakt, - med korte gangavstander. Når du kommer hit trer du inn i et levende museum, de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt klare preg på Wien.  Under vårt 3 døgns påskeopphold venter så vel en klassisk konsert med vakker musikk av Strauss og Mozart på keiserens sommerresidens Hofburg, som en tur ut til slottet Schönbrunn og en tur innom et av byens påskemarkeder. Tid til å nyte god mat og drikke samt egne opplevelser blir det også. Wien er ikke kun en moderne pulserende storby midt i Europa, men har også en egen vinregion. En middag med vin siste kvelden i vinbydelen Grinzing hører derfor med…

Status:
Ikke mulig å bestille

Dagsprogram

Dag 1          Gardermoen - Wien
Avreise om formiddagen fra Oslo Lufthavn direkte til Wien. Her vil en skandinavisktalende transferguide møte oss på flyplassen, og nå venter en kort, panorama sightseeingtur med buss gjennom byen for å bli litt bedre kjent. Deretter sjekker vi inn på vårt sentrale Hotel Lindner (4*).  Felles middag på hotellet.

Dag 2          I Wien – sightseeing, slottsbesøk og klassisk konsert
Frokost.  I dag blir det en heldags sightseeingtur i Wien inkludert besøk på det vakre slottet Schönbrunn sammen med vår skandinavisktalende lokalguide. Schönbrunn er en av de viktigste kulturskattene i Østerrike, og også en av de største turistattraksjonene i Wien. Her besøker vi både galleriet og den residensen der keiserinne Maria Theresia bodde. Men mange av Wiens øvrige severdigheter blir også presentert nærmere – nevnes raskt kan slottet Belvedere, den berømte Stefansdomen, byens vakre rådhus samt Wiener Staatsoper. Tidlig middag, - deretter avreise med buss til keiserens sommerresidens, slottet Hofburg for å nyte en konsert med Wiener Hofburg -Orchester. Her får man da nyte kjent og kjær wienermusikk! Middag i egen regi kveld.

Dag 3          I Wien
Frokost – dagen til fri disposisjon for egne aktiviteter. Da kan f.eks. noen av byens museer besøkes, eller man kan nyte den berømte sjokoladekaken Sachertorte på berømte Café Sacher. Lunsj i egen regi. Tidlig på kvelden kjører vi ut til vinbydelen Grinzing, for felles middag med vin og noe musikalsk underholdning.  Her pleier stemningen å være meget god!  Sen retur.

Dag 4          Wien – Oslo
Frokost og avreise. Utpå formiddagen reiser vi egen buss ut til flyplassen, for derfra å fly tilbake til Gardermoen tidlig på ettermiddagen.  

Powered by Travelize