Påsketur til Wien

Musikk, kultur og et avslappet uteliv venter. Wien er Østerrikes hovedstad og ligger vakkert til ved elven Donau. Byens hjerte er behagelig kompakt, med korte gang-avstander. Når du kommer til Wien så trer du nesten inn i et levende museum, - de majestetiske og arkitektoniske mesterverkene ligger som perler på en snor, og setter sitt klare preg på byen. Vi flyr direkte fra Oslo til Wien langfredag, og under vårt 3 døgns påskeopphold her venter så vel 4-retters middag og en 2 timers klassisk konsert med vakker wiener-musikk av Strauss og Mozart på ærverdige Kursalon Wien, som bysightseeing og en guidet utflukt til slottet Schönbrunn - med besøk i noen av de keiserlige residenser der. En tur innom et av byens påskemarkeder samt tid til egne opplevelser blir det også. Wien er ikke kun en moderne pulserende storby midt i Europa, men er også en vinby.  En middag med vin i vinbydelen Grinzing hører derfor med siste kvelden i Wien.

Rabatt

 Rabatt kr. 500,- pr. person ved bestilling
  mer enn 95 dager før avreise!

Pris fra kr.:
9 950,-
Dager:4
Inkludert i grunnprisen: Fly Oslo–Wien t/r, busstransport iflg. program, 3 overnattinger i dobbeltrom på 4*hotell, 3 frokoster, 3 middager - derav 1 x 4-retters meny, program/aktiviteter/innganger/konsert iht. turbeskrivelse, skandinaviskspråklig lokalguide iht. turbeskrivelse, reiseleder fra Peer Gynt Tours.
Transporttype:Norwegian
Bestill reise

Dagsprogram

Dag 1          Gardermoen - Wien
Avreise om formiddagen fra Oslo Lufthavn direkte til Wien. Her vil en skandinavisktalende transferguide møte oss på flyplassen, og på vei til hotellet venter nå en kort, panorama sightseeingtur med buss gjennom byen for å bli litt bedre kjent. Deretter sjekker vi inn på flotte Leonardo Hotel Vienna (4*).  Felles middag på hotellet.

Dag 2          I Wien – sightseeing, og klassisk konsert med middag                
Frokost.  Først på dagen kan vi by på en 3 timers sightseeingtur med vår skandinaviskspråklige lokalguide – da blir mange av Wiens severdigheter presentert nærmere. Nevnes raskt kan slottet Belvedere, den berømte Stefansdomen, byens vakre rådhus samt Wiener Staatsoper. Lunsj i egen regi - ettermiddagen fritt. Byens lengste shoppinggate ligger bare 200 meter fra hotellet vårt – den vil nok friste mange. Påskeaften inviterer vi til 4-retters middag i Kursalon Wien og kategori A-billetter til en 2 timers konsert med klassiske mesterverker av Strauss og Mozart, samt andre flotte musikkstykker/valser. Flere av disse blir akkompagnert av operasangere og ballettdansere. En flott kveld venter.

Dag 3          I Wien. Utflukt til slottet Schönbrunn & middag med vin i Grinzing
Etter en sen, men god påskefrokost drar vi sammen med vår lokale guide i egen buss ut til keiserens sommer-residens Schönbrunn. Dette slottet er av de viktigste kulturskattene i Østerrike, og også en av de største turist-attraksjonene. Her skal vi besøke keiserinne Maria Theresia’s 22-roms vakre residens, og deretter får man tid til å oppleve et av Wiens påskemarkeder før vi drar tilbake til hotellet vårt igjen. Lunsj i egen regi. Etter å ha hatt litt tid på egen hånd kjører vi tidlig på kvelden ut til vinbydelen Grinzing, for felles middag med vin og noe musikalsk underholdning.  Her pleier stemningen å være meget god!

Dag 4          I Wien. Wien – Oslo
Frokost og avreise. Utpå formiddagen reiser vi egen buss ut til flyplassen, for derfra å fly tilbake til Gardermoen tidlig på ettermiddagen.

Kart

Avganger & priser

Dato Avreisested Reisemål Ledige plasser Pris fra kr.
30/3 Oslo Lufthavn Wien Mer enn 8 9 950,- BestillMer informasjon

Turfakta

Tillegg for enkeltrom:     Kr. 1.475, -

Avbestillingsbeskyttelse 6 % av totalpris pr. person.

Pga. frister på flybillettene er det viktig at turen bestilles i god tid. Siste kostnadsfrie avbestilling (kun adm. gebyr) av denne turen er 95 dager før avreise. Se forøvrig deltakerbeviset for betingelser.  

Valuta: Euro

For andre storbyferier se her!

For andre påsketurer se her!

Powered by Travelize